Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, kris91 napisał:

Ty też 😉 Mleczarnia robi sobie co chce, a Ty nie masz nic do gadania, tak wygląda szefostwo 🤭🤭🤭🤭

No ale krowy mogę sprzedać kiedy chce nic mleczarni do tego 😛

Opublikowano
kris91 napisał:

radekz200 napisał:

Że ty masz szefa nad głowa to nie znaczy ze każdy 😂

Ty też 😉 Mleczarnia robi sobie co chce, a Ty nie masz nic do gadania, tak wygląda szefostwo 🤭🤭🤭🤭

już go nie dołuj 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Spróbuj tak z dnia na dzień przestać mleko oddawać 🤭 a jak coś to powiedz prezesowi że nic mu do tego 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

I wtedy jesteś bezrobotny 😉 W sumie jak sprzedaż to też nie masz nic do gadania, bo jak zaproponują Tobie 5zł to albo sprzedajesz albo dalej trzymasz 🤭🤭🤭

3 minuty temu, slawek74 napisał:

już go nie dołuj 🤭

Pocieszam tylko 🤭🤭🤭🤭

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Spróbuj tak z dnia na dzień przestać mleko oddawać 🤭 a jak coś to powiedz prezesowi że nic mu do tego 🤭

W polmleku to i do lasu mogą go wywieźć albo zastrzelić 😂

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, kris91 napisał:

I wtedy jesteś bezrobotny 😉 W sumie jak sprzedaż to też nie masz nic do gadania, bo jak zaproponują Tobie 5zł to albo sprzedajesz albo dalej trzymasz 🤭🤭🤭

Już to widzę 🤣

- minimum 11zł za kilo, za mniej nie sprzedam 

- to dziękujemy, dowidzenia 

- ej ej ! Ja jeszcze nie skończyłem !!!

🤣🤣🤣

Edytowane przez TheraRolnik
  • Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, kris91 napisał:

Pocieszam tylko 🤭🤭🤭🤭

idź do obory bo ci krowa ryczy 😂

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

idź do obory bo ci krowa ryczy 😂

Tobie też 😁

4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Już to widzę 🤣

- minimum 11zł za kilo, za mniej nie sprzedam 

- to dziękujemy, dowidzenia 

- ej ej ! Ja jeszcze nie skończyłem !!!

🤣🤣🤣

- Chociaż 20gr dołóżcie 🤭🤭🤭

• Haha 3
Opublikowano
Łolek napisał:

6 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Mariusz podobnie to sobie przemyślałem i dlatego się z tym zgadzam , może lepiej robić w życiu to co się lubi 

No tak , ale podejmując decyzje o dziecku to dobrze mieć własne mieszkanie 

Masz własny pokój zakładam że tak a kuchnie możecie mieć wspólną, mój brat jest 17 lat po ślubie i mają kuchnie wspólną a pokoje osobne i żyją ale tak cię przerobiła kobita że nie masz nic do gadki ja to tak widzę, jasniepanienka wymagania ma hrabiowskie tylko majątku nie 

słuchaj kiedyś były inne czasy I pewnie każdy z nas 40+ pomieszkiwał czy u teściów czy u rodzicow jedni krócej drudzy dłużej (i całe zycie) a dziś młodzież wygodna wymagania wysokie ale żeby przygiąć się do ciężkiej roboty to nie

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

I co z tym obajtkiem co rano pisałeś? Chwalą go tam na debilboardach?

Dziś ten z ogórkiem to zabłysnął. 😉 Powinien redaktorkowi całego w ryj wepchnąć. 

To było wczoraj 😉 , odkąd to się pan tak polityką interesujesz 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Bizon się zmieści, Radek jak myślisz 🤔

IMG_20230109_163626.jpg

tylko furgusona nie rozjedź! 🙆‍♂️

Opublikowano
11 minut temu, Karol6130 napisał:

Do żniw trzeba ogarnąć... 

Kombainy takie drogie... 

IMG_20230109_162200.jpg

Moje pojechały na złom,  maszyna z prasą i snopowiązałka 

Opublikowano
slawek74 napisał:

różnie teraz podają 7 , 10 , 14 dni 🤔

dopytaj bo u mnie w okolicy ma 3 zarzuty prokuratorskie za znęcanie się nad zwierzętami grozi im 3lata jeden ma juz sądowy wpis na hipotekę bo 9 dnia sprzedał cielaka a drugi krowa nie chciała się podnieść po ocieleniu i w 6 dniu sprzedał na rzeź

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Bizon się zmieści, Radek jak myślisz 🤔

IMG_20230109_163626.jpg

Kwesta wysokości 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v