Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 minut temu, Leszy napisał:

Masz racje, ale część nie pojmuje szerszej sytuacji w regionie. 

A co to są miliony? Nie jeden na tym forum pewnie tyle uzbierał(przynajmniej w ziemi). Milioner nie może czegoś dobrego dla kraju zrobić? 

Kiedyś je trzeba będzie zezłomować. Można i tam ;) 

Oglądałem reportaż o nim .No aż tyle to chyba nikt tu nie ma.

Opublikowano

Zaczyna nabierać kształtu.

6 dni roboczych , według mnie bardzo szybko.

Przez święta podeschnie mur i można dokończyć sypanie i zagęszczanie

20230405_181522.jpg

Opublikowano

Ukradł czy zarobił? Co wynikało z tego reportażu?  

2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Oglądałem reportaż o nim .No aż tyle to chyba nikt tu nie ma.

Opublikowano

Panowie orientujecie się  ile teraz kosztuje 1m ogrodzenia panelowego na gotowo

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Nie miałeś racji .....ta sama metodyka ,najpierw stawiasz zmyślona przez siebie tezę i udajesz że wiesz ...potem ja usilnie bronisz nie tymi  paragrafami co trzeba  albo tymi co już,są nie aktualne ....robisz to  co najmniej po raz  5 🤷‍♂️...

Ja nie wciągam tylko prostuje to co piszesz bo jest to oczywista nie prawda i nie znajomość podstaw  co pokazałem i tyle ....

Tak osoba ta była pewna swego zdania i potrzebowałeś sporo czasu aby dojść do tego że chrzanisz głupoty 🤣

Większość z nas ma na to wyebane wymienione kilka zdań i poglądów i dość a ty drążysz temat prostujesz i piszesz o tym jak by Ci mieli za to pylicera dać 

Nie istotne kto się mylił kto nie, akurat myślę że Maniek trochę więcej na ten temat może powiedzieć, ale ile można 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

20230405_181522.jpg

spory budynek sie wydaje. jakie to wymiary?

Opublikowano

Nie jasne źródła dochodu.Byl miesiąc temu na NTV.530milonow w gotówce i kilka wili w różnych krajach.

4 minuty temu, Leszy napisał:

Ukradł czy zarobił? Co wynikało z tego reportażu?  

Opublikowano (edytowane)

nie musisz czytać nie ma takiego obowiązku ....możesz tyz stać za oczywista nie prawda iwprowadzaniem w błąd ...nikt Ci tego nie broni 🤷‍♂️

powiedzieć to można wiele tylko co z tego jak to nie ma nic wspólnego z faktami i prawda ....🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

20230405_181522.jpg

Jakie wymiary będzie miał ten budynek? 

To będzie na maszyny, zboże, czy jakieś "przetwórstwo" owocowe? 

2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

530milonow w gotówce i kilka wili w różnych krajach.

Taki Trump miał mieć ponoć 3 mld. $ majątku, ale podobno zawyżał aby wyjść na bogatszego. Na wschodzie(i u nas) wszyscy politycy próbują go ukrywać. Niedobra mentalność. 

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

spory budynek sie wydaje. jakie to wymiary?

2 minuty temu, Leszy napisał:

Jakie wymiary będzie miał ten budynek? 

To będzie na maszyny, zboże, czy jakieś "przetwórstwo" owocowe? 

15,24 x 25,24x 4,5m

Maszyny i zboże.

Z przetwórstwa to chyba jedynie balon z winogronem ma szansę🤣

Opublikowano
7 minut temu, MonteChristo napisał:

Panowie orientujecie się  ile teraz kosztuje 1m ogrodzenia panelowego na gotowo

Jakie wymiary panela, grubość drutu?Na Majdanie pytałeś 

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

15,24 x 25,24x 4,5m

Maszyny i zboże.

Z przetwórstwa to chyba jedynie balon z winogronem ma szansę🤣

miło patrzeć jak coś nowego powstaje.👍

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Jakie wymiary panela, grubość drutu?Na Majdanie pytałeś 

Nie wiem, taki standard to chyba 4mm te ok 170cm z tymi betonami

Opublikowano (edytowane)

Pyry rosną. Obsypane kilka dni temu by nie zmarzły. Dziś zaglądam czy wyszły a tu las. A miały pół cm kilka dni temu. Dobrze że nie zmarzły

20230405_163805.jpg

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Pory rosną. Obcypane kilka dni temu by nie zmarzły. Dziś zaglądam czy wyszły a tu las. A miały pół cm kilka dni temu. Dobrze że nie zmarzły

20230405_163805.jpg

Przykryj dobrze bo jeszcze będzie mróz🙄

Opublikowano
32 minuty temu, ippon napisał:

172 cm wzrostu i 55 kg

wypisz wymaluj bratrolnika 

34 minuty temu, ippon napisał:

zarabia z dwóch etatów 5 tys?

na czysto ? nie jest źle , choć u na białorusini z jednego tyle wyciągają 

napisz gdzie pracujesz skoro u prezesa sie skompromitowałeś na rozmowie o pracę

Opublikowano
3 minuty temu, Leszy napisał:

W mniejszej skali ale też sobie coś dłubię ;) 

IMG_20230405_135540.jpg

Czym to kryte?

Opublikowano
50 minut temu, ippon napisał:

Gregor. Kiedyś jeden  badboy z mojej wsi na jakiejś imprezie spotkał mężatkę i był pod wrażeniem jej urody. Laska się do niego nie śliniła a narzekała na owego męża. On ją tylko "pocieszył" i ta wróciła do męża. Każda kobieta w podświadomości ma zakodowane aby spłodzić potomstwo o odpowiednim potencjale genetycznym z  samcem alfa, i jednocześnie wie, że tylko beciak jest jej w stanie zapewnić bezpieczenstwo finansowe.

No to postąpił jak biblia nakazuje 

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

W okolicy na Majdanie najtaniej,że słupkami to lej beton

45m w 10k zmieszcze się chyba

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Przykryj dobrze bo jeszcze będzie mróz🙄

No właśnie -6 dziś przetrwały.

To w tunelu plus okrycie podwójną folią.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v