Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, nosferatu13 napisał:

No bo ty jeszcze jesteś dziad z wyboru a ja już prawdziwy. Ja jak się oglądam za siebie to już muszę przystanąć i całym sobą się obrócić żeby coś w karku znowu nie strzeliło

Chociaż jeden co gada z sensem bo reszta się doszukuje ze ja jednak nie dziad. Kumpel co się ostatnio zawinął też jak się obracał to cały ale on doebany był same mięśnie. A dziś spotkałem wdowę po jeszcze innym znajomym to sluzy jej ten stan, tak to taka locha tłusta była a schudła i taka pod nóż kobiecina 

Opublikowano
28 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Alem się urobił

Starość nie radość 

Kurła jak kiedyśłopata i przy betoniarce całe dnie i nie było zmęczenia. 

Ech kiedyś to Kurła było 

Pomyśl że jeszcze 15 lat lub 17 lat w najgorszym przypadku 19 lat będzie upragniona , emerytura .

Opublikowano

Juz sie zaczeła robic znowu pogoda sensowna to.przyszlo nie wiadomo skąd troche deszczu. Juz słońce. Tak popatrzylem ze zaraz po Wielkanocy trzeba bedzie siać dopiero. Po niedzieli jeszcze przymrozki nocne to we wtorek pojade porownam bruzdy. No chyba ze bedzie na tyle sucho ze bedzie mozna siac to sie cos posieje.

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, stempos1980 napisał:

E no czterech co oddają w sumie 100000 tyś to potentaci 😂 tacy jak ja się kurna ubawiłem 

A ten co to pisał to pewno po rodzinie z nimi 🤦‍♂️

14 minut temu, gregor1284 napisał:

Kupić zaklad z niewolnikami a bez to duża różnica 

No pójdą gdzie indziej i tam dostaną lepszą cenę przez  3mce 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
30 minut temu, nosferatu13 napisał:

No bo ty jeszcze jesteś dziad z wyboru a ja już prawdziwy. Ja jak się oglądam za siebie to już muszę przystanąć i całym sobą się obrócić żeby coś w karku znowu nie strzeliło

Mietek, masz poważną konkurencję🤔

Opublikowano
30 minut temu, galan99 napisał:

Pomyśl że jeszcze 15 lat lub 17 lat w najgorszym przypadku 19 lat będzie upragniona , emerytura .

na co Ty liczysz?

toż wcześniej Cię dopadną pedały i żydy, a później ulegniesz depopulacji... żeby nie było.    te wnioski wysnułem po tym co Ty tu pisujesz...

Opublikowano

...oj jest tego więcej... tych Galanowych wróżb.. ja tak najgłówniejsze jeno...

Opublikowano

Taki jesteś pewien że nie będą , podnosić wieku emerytalnego ?.

Teraz jest 65 , za rok mogą podnieść na 67 bo było już , tylko obniżyli . za 8 lat następne rządy powiedzą że trzeba tyrać 69 roku .

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Teraz jest 65 , za rok mogą podnieść na 67 bo było już , tylko obniżyli . za 8 lat następne rządy powiedzą że trzeba tyrać 69 roku .

Czyli stawiasz ma to że pis nie wygra wyborów?

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Jeszcze u nas nie było żadnego spotkania w sprawie dopłat ale to obowiązuje od 1 ha😁

GAEC 6 jest dla gospodarstw od 5ha.

od 10ha mówili na szkoleniu

Opublikowano

Stawiać to wiesz co można ?.

To że PiS wygra czy nie , będzie zależało od , Urszuli jak szybko się wypowie na dany temat z pszenicą z Ukrainy ?.

Jeśli Urszula odpowie że to nie możliwe do zablokowania to PiS jest wygrany w 100 % .

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Jak byś już uwagi na ładną kobitę nie zwrócił to tylko po Władeczka i Kudłatego musowo dzwonić 

Wystarczy się nie oglądać - kobity też nie spoglądają.

Jutro 4 mieszkania M1 będą gotowe, może nawet stojak się zrobi, pod pszczoły w trybie szybkim spożyte, dobry dzień. 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, galan99 napisał:

a co mnie to, jak mnie po szczepieniach skutki uboczne zaraz zwiną... no ile można po tym żyć?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano (edytowane)

Kurła ale popłynąłeś z tym szczepieniem. Ja pisałem, że ciężko chorowałem i się zaszczepiłem, żeby innych zachęcić i mnie nie zarazili a robiłem jak jacus🤣

Edytowane przez nosferatu13
Opublikowano

powiadasz??

4 minuty temu, nosferatu13 napisał:

Kurła ale pojechałeś z tym szczepieniem. Ja pisałem, że ciężko chorowałem i się zaszczepiłem, żeby innych zachęcić i mnie nie zarazili a robiłem jak jacus🤣

zmyślasz... to nieładnie...

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nosferatu13 napisał:

w dobrej wierze

tylko że w tym kłamstwie jest błąd.

chorych nie szczepiono...

Edytowane przez Pafnucy12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v