Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Samobujcy chyba kupują takie samochody gdzie głowa w szybie

No aż zal sie zrobiło jak tam babka siedziała i poszła do sklepu az zdjęcie zrobiłem kiedyś

IMG_20220924_082520.jpg

Rysiek młody ma 23 lata i na tą kie sobie sam zarobił i PiS mu nie dał więc nie pier**l bo w jego wieku toś może ojca rowerem jeździł 

• Like 3
Opublikowano
14 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Gdzie oni tam drobnicą będą się zajmować 

Bardziej opłacalne będzie na bambrow podatek od posiadanego majątku nałożyć co PObrali na POPISPISane wnioski. 

Nie ma takiego

Bo nawet ten nowy był napierdziany jak wjeżdżał do salonu czy na plac. 

Od czegoś muszą zacząć :o

1 minutę temu, Łolek napisał:

Rysiek młody ma 23 lata i na tą kie sobie sam zarobił i PiS mu nie dał więc nie pier**l bo w jego wieku toś może ojca rowerem jeździł 

A z Niemcem co nie tak było ?

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

A ja bym dziecku dołożył i nie pozwolił kupić na pierwszy samochód taki co nie ma blach do gięcia i ochrony tyle jak kask na motor

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Od czegoś muszą zacząć :o

A z Niemcem co nie tak było ?

🙆‍♂️🤢🤮

Tak dojebane że brak słów i to kobieta jeździła, a to w 100=oryginalek dziewicze nie tykane w full wypasie tylko panoramy nie ma 

IMG_20230108_131533.jpg

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

A ja bym dziecku dołożył i nie pozwolił kupić na pierwszy samochód taki co nie ma blach do gięcia i ochrony tyle jak kask na motor

Jaki pierwszy samochód chłopak przejechał vw 5 lat że 100tys km  najlepiej kup córce kamaza  albo stara 266

Edytowane przez Łolek
  • Haha 5
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

A mnie też pozwolisz się gaznąć ? 

Obiecuję, może nie zepsuje 

Ty nie taki znowu straszny tylko vs częścią nie masz 

@Rolnik1973w Europie jeździ tego pewnie kilkaset tysięcy a dla ciebie za słabe 🤔

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ty to se możesz nie pozwalać, każdy kupuje co chce 🙃

Ja jak kupowałem samochód to dopiero się dowiedzieli co kupiłem jak przyjechałem nim do domu, wcześniej nikt nie wiedział co kupuję 

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
11 minut temu, Łolek napisał:

No  pewnie  ze dam, tylko że to syna ale go namówię więc nie będzie problemu 

Tylko zanim do boryszu usiądzieta...broń boże w trakcie albo po😡

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

🙆‍♂️🤢🤮

Tak dojebane że brak słów i to kobieta jeździła, a to w 100=oryginalek dziewicze nie tykane w full wypasie tylko panoramy nie ma 

IMG_20230108_131533.jpg

Kija luks samochody 👍👍

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Tylko zanim do boryszu usiądzieta...broń boże w trakcie albo po😡

na bocznych nie stoją... :ph34r:

Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

🙆‍♂️🤢🤮

IMG_20230108_131533.jpg

Uuuuu 

Tu jest jakby luksusowo 👍👍

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, TheraRolnik napisał:

a i tak nic w nim nie grzebie 👍

jak nie umiesz to nie dziwi

8 minut temu, Łolek napisał:

chłopak przejechał vw 5 lat że 100tys km

jaki to ? chciałbym by mój tyle w moich rękach wytrzymał 

12 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A ja bym dziecku dołożył

do jakiego volvo ? c30 czy v40

Edytowane przez konteno
Opublikowano
7 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

W sobotę ma być 

Trzeba że 200 dać za niechodzenie do kościoła czy mało? 

To księdza nie przyjmuj i nic mu nie dawaj, po co masz mu dawać skoro nie chodzisz? 

3 godziny temu, grys napisał:

objazd pól widzicie próbę głębosza robiłem na prawie wszystkich polach czy to się opłaca czy nie jak sądzicie 

IMG_20230108_121512_0.jpg

ta sama odmiana 

Ciekawe czy oprócz tego, że ładniej wygląda i efektu psychologicznego coś więcej będzie. 

3 godziny temu, hubertb napisał:

Jak masz glinę w polu to dobrze to jak nie co roku to kilka lat zruszyć głęboszem. Głębosz ma też pewną wadę i potrafi "osuszyć" pole. 

Gliny, nikt u nas takiej maszyny jak głębosz nie zna. 

Ech, kurła i jak tu się nie czuć emerytem, skoro na około 50 osób może z 10 było poniżej 50 lat...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v