Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Wiem , rosło cały czas od małego

Sznurkiem po skórze ?

Lepsza żyłka,ale tak jak chlopaki piszązto niegroźne. Jak idzie juz na sprzedaz to szkoda zawracac sobie głowy 

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Wiem , rosło cały czas od małego

Sznurkiem po skórze ?

Szarpnij ręką i się urwie.

Zdezynfekuj...ale i tak odrośnie 

Opublikowano
9 minut temu, soltys48 napisał:

Wezmą 

8 minut temu, Belaruss820 napisał:

Lepsza żyłka,ale tak jak chlopaki piszązto niegroźne. Jak idzie juz na sprzedaz to szkoda zawracac sobie głowy 

8 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Szarpnij ręką i się urwie.

Zdezynfekuj...ale i tak odrośnie 

Pojadą na ubój

Opublikowano
13 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ja od 6 do 9 bylem poza domem i zrobilem sporo,zostalo na pozniej jeszcze jedną rzecz zrobić. No ja ze swoim wetem dwa dni sie zgrać nie mogłem. Mam go juz daleko w d. @Qwazi, czaisz ze ten cymbał zapomnial ze mial przyjechac,a najlepsze ze zapomnial po co mial przyjechac. Uj czekam tydzien na kolejną ruje ale juz stratny jestem ekonomicznie i tak😀

No ja już lecę dalej 

Opublikowano
7 minut temu, Leszy napisał:

Poczeka jeszcze trochę i samo odpadnie. 

@Aktywnyrolnik7245 to powszechne jest. Stado Ci wirusa złapało. bovine papillomavirus 

A idzie się tego pozbyć jakoś 🤔. Jak narazie u dwóch byków to widzę i oba po tym samym ojcu

Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A idzie się tego pozbyć jakoś 🤔. Jak narazie u dwóch byków to widzę i oba po tym samym ojcu

U nas to występuje u młodszych sztuk, z czasem same się uodparniają i zanika. Są jakieś szczepionki niby, ale nie stosowałem  

Opublikowano
25 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@slawek74 @soltys48 @Paulina1985 i inni ...

Takie coś wyrosło bykowi , co to jakieś wirusowe 🤔 sprzedawać , wezmą na ubojni ?

IMG_20230329_101606_379_LL.jpg

Brodawczyca to się nazywa jest to wirus, jak się pojawią to zaszczepić i spokój, a teraz podwiązać uschnięty i odpadnie 

17 minut temu, konteno napisał:

CTC ? czy i wodą utlenioną można chlapnąć ?

Napluć i chleba z pajęczyną zagnieść 🤭

Opublikowano
32 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Ja od 6 do 9 bylem poza domem i zrobilem sporo,zostalo na pozniej jeszcze jedną rzecz zrobić. No ja ze swoim wetem dwa dni sie zgrać nie mogłem. Mam go juz daleko w d. @Qwazi, czaisz ze ten cymbał zapomnial ze mial przyjechac,a najlepsze ze zapomnial po co mial przyjechac. Uj czekam tydzien na kolejną ruje ale juz stratny jestem ekonomicznie i tak😀

No to dobry jest. Nie ma co

37 minut temu, Leszy napisał:

Kamieni nie pozbierał i iskra poszła? By takich przypadków nie musieć sprawdzać nigdy.... 

Amen

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

No to dobry jest. Nie ma co

Edit. Chyba mam jakis dar przywolywania. Za chwile przyjechal. Dal zastrzyk zebym sam zaaplikował. Ale mam watpliwosci czy dzisiaj nie jest za pozno,niby wyliczylismy ze termin jeszcze dobry,ale...moze byc roznie

Opublikowano
47 minut temu, Pafnucy12 napisał:

No to czemu pytasz?

Boje się czy wezmą na ubojni temu pytam , i u drugiego młodszego co narazie zostaje to chcę wiedzieć 

Opublikowano

Wezmą.

I nie daj sobie wmówić przypadkiem że przez to np taniej.

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

to myślał, że Twoje.

za ładne na moje , ja ani kołpaków ani alufelg nie mam i chyba 2 miesiące nie myty 

@Strongman może coś lepszego kupić typu Yuasa , SSB , Europower albo HPG bądź MW Power

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, konteno napisał:

za ładne na moje , ja ani kołpaków ani alufelg nie mam i chyba 2 miesiące nie myty 

@Strongman może coś lepszego kupić typu Yuasa , SSB , Europower albo HPG bądź MW Power

Dzięki bo ja jedną wagę mam do opryskiwacza do sor a drugą do worków I co roku te akumulatorki zabawkowe padają.

Edytowane przez Strongman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v