Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

O bomecie to mi nic nie mów. Moja radość była większa po sprzedaży niż jak go kupiłem.

Znajomy ma mix 40 4+ przy pronarze to tym bym orał ale nie mial odczepionego i głupio dzwonic(bo nie mieszka tutaj) i pytac czy pozyczy bo trzeba ciagnik odpalic(a kluczyk schowany bo brata ma pijaka co samochod bez pozwolenia jego zony zabral). Byl fajny 3+1 w obrocie km to w 3 by moj ruski dawal rade, ale finansow brak jeszcze bylo

Slychac jak znajomy siuntke chyba zakopuje w polu bo pelne obroty, pewnie nawozy sieje, na górce w ozimych porył a tam jest w dole i woda z krajówki spływa 

Opublikowano
5 godzin temu, hubertb napisał:

Rozumiem sentyment do ludzi i zwierząt do złomu nie zrozumiem nigdy. 

znajomy ma mocarną , mf235 i ciapka do roboty ale nie sprzeda ani na złom ani części ani komukolwiek w całości

7 godzin temu, Bananek napisał:

Tzn, że też wolisz dźwigać jego żonę do sypialni? 🤔

trzeba by najpierw znaleźć w takiej kategorii wagowej jak hubertowa , tylko nie wiem czy on swoją dźwiga

Opublikowano
konteno napisał:

trzeba by najpierw znaleźć w takiej kategorii wagowej jak hubertowa , tylko nie wiem czy on swoją dźwiga

Konteno, ale dziś wypatrzyłem sprzęta u Ciebie w dierewni. Grabiarka vrake. Przy Sokołowskiej stoi. Przed cpnem żydków.

Tam koło pluga obracanego.

Opublikowano

coś mi się rzuciło kiedyś w oczy  ale rzadko tamtędy jeżdżę  , tzn tylko przejazdem na zakupy i do wulkanizatora

czemu na cpn żydki mówisz ? ten z pejsami to pracownik chyba ale fakt że to monopoliści w gminie jeśli chodzi o paliwa

Opublikowano
konteno napisał:

coś mi się rzuciło kiedyś w oczy  ale rzadko tamtędy jeżdżę  , tzn tylko przejazdem na zakupy i do wulkanizatora

czemu na cpn żydki mówisz ? ten z pejsami to pracownik chyba ale fakt że to monopoliści w gminie jeśli chodzi o paliwa

A to nie żydków cpn? Coś mi się kiedyś obiło o uszy.

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

U Madziarów pogoda nawet fajna.pare razy pokropiło,wiosna na całego tak jak o susza..na obiad gulasz ischabowy z kapusta

A na bogatej Lubelszczyźnie właśnie deszcz zaczął mocno padać.

Opublikowano

Nalałem drugą beczkę rsm , a tu jebudu i lu. 4mm burzowego i po robocie. Będzie stać do poniedziałku, a w poniedziałek deszcz całodniowy. Najwyżej w deszczu się poleje.

I zrobił się problem bo murarze chcą zacząć w poniedziałek, a architektowi przez ostatnie 3 tyg nie chciało się dzć papierów geodecie. I kiszka, na kompromitację się narażam bo terminu nie dotrzymuję😤

Opublikowano

Kurna, brakuje  mi jednego ciągnika, muszę coś odpiąć.

I po co było sprzedawać?🤔

Opublikowano
Agrest napisał:

Moje stoją, bierz. Tylko uprzedzam, że w trzydziestce dwa koła mi dziś SZCZEliły

Opublikowano
31 minut temu, Agrest napisał:

Aaaa,znam problem.Tez chyba muszę coś przygarnąć bo jednego brakuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v