Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Lata poświęciłam na dobre wychowanie. Teraz chodzi prawie jak szwajcarski zegarek

tiaaaa. prawda była...

podejrzewam że Pani odrobine konfabuluje... :D

Przed chwilą, malaczarna napisał:

Wspomóc chcecie w tak przykrym żywocie?

no czemu nie...

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

nom. az mi szkoda się chłopa zrobiło.... a jeszcze i malować mu każe... nie ma z Nią lekko...

Ja se wyobraziłem...jak on...z tą sprężnowką...aż mnie zabolało🙆

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

tiaaaa. prawda była...

podejrzewam że Pani odrobine konfabuluje... :D

no czemu nie...

Czasem się zacina ale trochę smaru dokręcanie śruby i chodzi dalej precyzyjnie. 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Takie tam bonusy. Zawsze coś ekstra będzie 

a co dokladnie-jak zona bedzie cos chciala to musze wiedziec co teraz jest na topie w tym temacie.

Opublikowano

no kurde, chętnie bym to zobaczył... :D

1 minutę temu, malaczarna napisał:

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

A smar ile procentowy🤔

Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

no kurde, chętnie bym to zobaczył... :D

Dej spokój...to podglądywywactwo jest...

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

to podglądywywactwo jest...

no dokładnie tak... :D

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

to tak smao jak w poznaniaku-moe by i zebatka pasowala ??

ty chyba za blisko oswiecimia mieszkasz.

Tylko czy w Poznaniaku jest gładka z obydwu stron?-w sumie może to nie mieć znaczenia 

Taka zębatka jest też w nie których bramach przesuwanych

Zresztą zdobyłem już 

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Pomyliłeś się na klawiaturze i zamiast 2 jedynkę wdusiłeś 

Aż tak?

Kiedyś to pakiet tuz +wom był za 5tys euro przy kursie 4 zł.

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

zawsze mi się udaje go przekonac

a że tak.... no na takie argumenty , to nie ma silnego... no chyba że to Pioter.. :D

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Kurde Karol dej spokój 🙆...no będę musiał swojego męczyć,żeby chociaż tak wysoko podniósł...o obawiom się, że nie do rady🤷

Ładuje bez problemu 

20230320_172238.jpg

2 minuty temu, Agrest napisał:

Aż tak?

Kiedyś to pakiet tuz +wom był za 5tys euro przy kursie 4 zł.

W tamtym roku kolega z AF płacił chyba 23

Chyba z womem 

Z ładowaczami zaczyna być podobnie 

Niedawno była promocja Tuz i ładowacz mx 

I wychodziło sporo taniej niż polskie 

Opublikowano
24 minuty temu, Agrest napisał:

Zawsze mijając się z takim zestawem czuję niepokój, zwłaszcza na zakręcie gdy ten po wewnętrznej za***prza.

Dwóch młodych braci kilka lat temu zginęło parkując w takim zestawie

Kiedys jak więcej rowerem jeździłem to też dygałem, najbardziej chyba stara z lokalnej osp bo raz że oni zawsze pijani jeździli dwa że kopcił srogo a trzy to tego podmuchu. U nas na moście kiedyś też im się klonica rozpięta w aucie do przewozu drewna to znajoma na żadną szkolną wycieczkę nie chciała jechać 

Opublikowano
29 minut temu, Qwazi napisał:

Nie będę jechał specjalnie 30 km, żeby zrobić zdjęcie. Jak będę gdzieś tam przejeżdżał to zrobię...

No przecież nie mówiłem żeby specjalnie 🤦

Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Do czasu on też ulegnie. 

myślisz?

Opublikowano
25 minut temu, malaczarna napisał:

Mycia okien?

bardziej chodzilo o to jaka maz premie dostanie za to malowanie- musze wiedziec co jest teraz na topie zeby sie targowac ze stara,gdy bedzie chciala zebym cos zrobil..ja czlowiek starej daty i nie nadazam za nowymi modami.

Opublikowano
18 minut temu, Chłoporobotnik napisał:
19 minut temu, malaczarna napisał:

Do czasu on też ulegnie. 

O to się nie martw.

Nie wiem czemu, ale tak mi to zabrzmiało, jakbyś chciał... ulegnąć Piotrze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v