Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Lata poświęciłam na dobre wychowanie. Teraz chodzi prawie jak szwajcarski zegarek

tiaaaa. prawda była...

podejrzewam że Pani odrobine konfabuluje... :D

Przed chwilą, malaczarna napisał:

Wspomóc chcecie w tak przykrym żywocie?

no czemu nie...

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

nom. az mi szkoda się chłopa zrobiło.... a jeszcze i malować mu każe... nie ma z Nią lekko...

Ja se wyobraziłem...jak on...z tą sprężnowką...aż mnie zabolało🙆

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

tiaaaa. prawda była...

podejrzewam że Pani odrobine konfabuluje... :D

no czemu nie...

Czasem się zacina ale trochę smaru dokręcanie śruby i chodzi dalej precyzyjnie. 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Takie tam bonusy. Zawsze coś ekstra będzie 

a co dokladnie-jak zona bedzie cos chciala to musze wiedziec co teraz jest na topie w tym temacie.

Opublikowano

no kurde, chętnie bym to zobaczył... :D

1 minutę temu, malaczarna napisał:

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

A smar ile procentowy🤔

Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

no kurde, chętnie bym to zobaczył... :D

Dej spokój...to podglądywywactwo jest...

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

to podglądywywactwo jest...

no dokładnie tak... :D

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

to tak smao jak w poznaniaku-moe by i zebatka pasowala ??

ty chyba za blisko oswiecimia mieszkasz.

Tylko czy w Poznaniaku jest gładka z obydwu stron?-w sumie może to nie mieć znaczenia 

Taka zębatka jest też w nie których bramach przesuwanych

Zresztą zdobyłem już 

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Pomyliłeś się na klawiaturze i zamiast 2 jedynkę wdusiłeś 

Aż tak?

Kiedyś to pakiet tuz +wom był za 5tys euro przy kursie 4 zł.

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

zawsze mi się udaje go przekonac

a że tak.... no na takie argumenty , to nie ma silnego... no chyba że to Pioter.. :D

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Kurde Karol dej spokój 🙆...no będę musiał swojego męczyć,żeby chociaż tak wysoko podniósł...o obawiom się, że nie do rady🤷

Ładuje bez problemu 

20230320_172238.jpg

2 minuty temu, Agrest napisał:

Aż tak?

Kiedyś to pakiet tuz +wom był za 5tys euro przy kursie 4 zł.

W tamtym roku kolega z AF płacił chyba 23

Chyba z womem 

Z ładowaczami zaczyna być podobnie 

Niedawno była promocja Tuz i ładowacz mx 

I wychodziło sporo taniej niż polskie 

Opublikowano
24 minuty temu, Agrest napisał:

Zawsze mijając się z takim zestawem czuję niepokój, zwłaszcza na zakręcie gdy ten po wewnętrznej za***prza.

Dwóch młodych braci kilka lat temu zginęło parkując w takim zestawie

Kiedys jak więcej rowerem jeździłem to też dygałem, najbardziej chyba stara z lokalnej osp bo raz że oni zawsze pijani jeździli dwa że kopcił srogo a trzy to tego podmuchu. U nas na moście kiedyś też im się klonica rozpięta w aucie do przewozu drewna to znajoma na żadną szkolną wycieczkę nie chciała jechać 

Opublikowano
29 minut temu, Qwazi napisał:

Nie będę jechał specjalnie 30 km, żeby zrobić zdjęcie. Jak będę gdzieś tam przejeżdżał to zrobię...

No przecież nie mówiłem żeby specjalnie 🤦

Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Do czasu on też ulegnie. 

myślisz?

Opublikowano
25 minut temu, malaczarna napisał:

Mycia okien?

bardziej chodzilo o to jaka maz premie dostanie za to malowanie- musze wiedziec co jest teraz na topie zeby sie targowac ze stara,gdy bedzie chciala zebym cos zrobil..ja czlowiek starej daty i nie nadazam za nowymi modami.

Opublikowano
18 minut temu, Chłoporobotnik napisał:
19 minut temu, malaczarna napisał:

Do czasu on też ulegnie. 

O to się nie martw.

Nie wiem czemu, ale tak mi to zabrzmiało, jakbyś chciał... ulegnąć Piotrze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v