Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

odwołane już

Ty to zmienny jak ta pogoda...

Opublikowano (edytowane)

masz taką jak moja? jakoś nie kojarzę takiego... Bags

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

A jeszcze jęczmień sobie jeden życzy zasiać... 

od morgi czy na godziny?

Przed chwilą, Baks00 napisał:

15 zębów moduł 4

IMG20230319092623.jpg

kurna. jaka to haśka?

Opublikowano
konteno napisał:

41 minut temu, slawek74 napisał:

siekierą więcej dzisiaj narąbałem

poka sterte bo gadać /pisać to każdy może

z aplikacji nie da się wstawić foty w komentarzu a zresztą dzisiaj szybki dzień że nawet na fajrant nie robiłem🤷‍♂️

Opublikowano

a nie. ja mam skrzynię olejową... bezstopniowa...

1 minutę temu, Baks00 napisał:

Ty takiej regulacji nie masz? 

Screenshot_2023-03-19-09-29-39-43.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, mf362 napisał:

Wiele musiał przejść ten tryb że tak wygląda. 

Wiele

2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

a nie. ja mam skrzynię olejową... bezstopniowa...

Stąd nie zrozumienie👍

Przed chwilą, malaczarna napisał:

Nie siać czekać na mojego męża. Już pół urlopu a on poskrobał może pół hektara pola. Dalej  nie ma szans wjechac

Na Ciebie byśmy zaczekali...😉

Opublikowano
20 minut temu, Agrest napisał:

Cały dzień padało🤣🤣🤣 1 słownie jeden mm deszczu.

Ale był? Był, i gallan może pisać że ciągle leje🤣

Przebijam - 4mm w nocy i za cały dzień również 1mm. Po troszku ale ciągle.

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Stąd nie zrozumienie

nom.

byłem przekonany że masz taki jak mój...

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Nie siać czekać na mojego męża. Już pół urlopu a on poskrobał może pół hektara pola. Dalej  nie ma szans wjechac

pewnei inna uprawa zajety-orze, uprawia , sieje a za 9 miesiecy zniwa 🤣

moja zona tez ma urlop-na razie 2 okna umyla, firanki zmienila, 

Opublikowano
Przed chwilą, mf362 napisał:

Ja mam starego Amazone to zębatki ładne , niektóre przełożenia to wgl nie wytarta farba . 

Ta zębatka musi się kręcić na byle jakim przelozeniu

Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

może niech traktorem ...skrobie...🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v