Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Ślubowałem czystość 

a chiba że...

no ale tu pomóc trzeba było...

Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

No ciekawe czy wyją portfel z jesionki...

Dzielnie walczy sam ze sobą. Miewa upadki i wzloty

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ślubowałem czystość 

Ale podpisy wyłudzasz

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Powiem wam że przez ten rok jeżdżenia po mieście co ja tam widziałem to ta WAWA to sadoma i gomoria.

Opowiadaj najciekawsze 😉

Całą sobote masz na to 

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Ale podpisy wyłudzasz

ale czystą kartke podsuwa... :D

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

I co @Qwazi

na to powiesz 

2023/03/10; TLUSZCZ *8.15 BIALKO *3.3 K.SOMATYCZNE 2291*15 MOCZNIK *216 TLUSZCZ A*7.73 BIALKO A*3.5 K.SOMATYCZNE A*230 MOCZNIK A*197

Przy dużej somatyce zawsze dobry tłuszcz u nich ,po badaniach wychodzi 

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A bo mnie wk*rwia, stara pielęgniarka to mnie po tej ciemni poprowadziła a przez tą już raz się wy*ebałem prawie, nie lubię jej. 

Czeka aż się potkniesz i polecisz na nią 😉

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

ale czystą kartke podsuwa... :D

No nie pomyślałem, że w ten sposób ślubów ...dochowuje🤷

Miałem raportować o wczorajszych groźbach ślubnej...ano miały pokrycie...po pewnej wielokrotności 5 minut musiałem...zmienić miejsce nocnego wypoczynku i ...przeniosłem się do najmłodszej córki...wszystko z troski...żebyśta mi rano nie musieli...krów oprzatać🤷

• Sad 1
Opublikowano
5 minut temu, Karol6130 napisał:

I co @Qwazi

na to powiesz 

2023/03/10; TLUSZCZ *8.15 BIALKO *3.3 K.SOMATYCZNE 2291*15 MOCZNIK *216 TLUSZCZ A*7.73 BIALKO A*3.5 K.SOMATYCZNE A*230 MOCZNIK A*197

No co ja Co mogie powiedzieć...dzwoń do weta 

Zapalenie jak drut. Tak jak Ci mówiłem, dużo zmian i szczepienia i takie efekty

Opublikowano
10 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a chiba że...

no ale tu pomóc trzeba było...

Ano 

10 minut temu, Qwazi napisał:

Dzielnie walczy sam ze sobą. Miewa upadki i wzloty

Ale podpisy wyłudzasz

A co to za medialna nagonka na moją osobę od samego rana?!

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

No nie pomyślałem, że w ten sposób ślubów ...dochowuje🤷

Miałem raportować o wczorajszych groźbach ślubnej...ano miały pokrycie...po pewnej wielokrotności 5 minut musiałem...zmienić miejsce nocnego wypoczynku i ...przeniosłem się do najmłodszej córki...wszystko z troski...żebyśta mi rano nie musieli...krów oprzatać🤷

Mariusz to kiedy ci się to śniło 🤔😉. 🙋‍♂️🤝

Opublikowano
18 minut temu, 6465 napisał:

To ja byłem grzeczny.

Jak mnie coś wyprowadza z równowagi to z reguły nie jestem grzeczny.

6 minut temu, Łolek napisał:

Czeka aż się potkniesz i polecisz na nią 😉

Niedoczekanie. Se latarkę wezmę na następną wizytę 🤔

Ale śnieg poziomo fruwa. Dobrze, że Posejdon z samego rana zrobiony bo między kurami by nie przelazł.

Opublikowano

Wczoraj śniegu doj..... ,dziś żona samochodem motała się kilka razy i podwórka nie pokonała ,musiała z drugiej strony wyjechać ,póżniej deszcz doj.... że ho ,ho ,teraz biało nadal jak Jaś i Małgosia i mgła że za 100 m nic nie widać . Tak to oto na przesmyku suwalskim 

Opublikowano
9 minut temu, Karol6130 napisał:

I co @Qwazi

na to powiesz 

Karol jak podałem koledze co się dawkami trudni to co dostałeś od swojego żywieniowca to od razu stwierdził że pewno de hujs, bój si Boga po ad 50%rzepak że soja, 🙆‍♂️

Za dużo białka będą zapalenia wymion i macic do tego nogi 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v