Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

To za te wczorajsze życzenia dziewczyny stanęły na wysokości zadania 😁

🔥

IMG_20230309_055557_HDR.jpg

Kurła a ja na diecie i zero cukru 😐😐😐

Opublikowano

Ale się rozpadało, jest moc. Od północy już 2mm🤣🤣🤣

Jakby u Ryśka tak lało to by volvo w wodzie już stało😁

Opublikowano
6 minut temu, Strongman napisał:

To dla syna aby tylko dzwonił,bo będzie tylko w internecie na lekcji siedział ani się uczył.

Jeżeli chodzi na sieci 3 g to już długo nie podziała.

To mobile do końca kwietnia wyłacza sieć 3g a reszta sieci do końca roku

Opublikowano
24 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Te buty i torebki to chyba jakiś fetysz.To samo u mnie.I na pytanie O MASZ NOWE jest odpowiedź:no co ty już z pół roku je mam.

Mało kluczy masz w garażu?

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Kurła a ja na diecie i zero cukru 😐😐😐

A co zetor nadwyżkę przepala i nie stać na przyjemności?😜

Może złapałeś drożdżycę?🤭

Opublikowano
10 minut temu, Strongman napisał:

To dla syna aby tylko dzwonił,bo będzie tylko w internecie na lekcji siedział ani się uczył.

Ale ojciec niedobry🥺...a nie wziąłeś pod uwagę, że może być chłopakowi potrzebny ze względów naukowych...wiesz jak dobrze ze smartfona się...ściąga😉. Moje cały czas praktykowały🤷

A syn, jak męczył, żeby mu kupić to zawsze powtarzał ,że "chodzi tu o szkołę, a nie o...baby gołe"🤭 ( drogie panie bez uraz to słowa piosenki )

Opublikowano
Baks00 napisał:

Ale mnie ta kiepską pogoda pasuje😉🙋

cóż pan zrobisz nic pan nie zrobisz 🤷‍♂️ raczej mało komu to potrzebne ale wody nigdy za wiele nawet u Ryśka 🤭

Opublikowano
Bananek napisał:

Strongman napisał:

@Uziu92 mozesz polecić jakiś serwis gsm w siedlcach, w łosicach by mi zrobili ale części nie mają są już niedostępne a to stary tel ,jak jaki serwis ma stare na rozbiórkę to by zrobił.

Może lepiej tel zmienić...

a weź 🤦‍♂️ te nowe to wielkie jak telewizor a ja w kieszeni noszę 🙆‍♂️

Opublikowano
50 minut temu, Qwazi napisał:

Bo musiałaby być ode mnie albo od Marka...a nie jest, bo Karol MF chce kupować i na dobrego kota skąpi. A to nie są tanie kotki🤭

Metr pszenicy i koło od roweru nie starczy 🤔🤣

• Haha 2
Opublikowano
Strongman napisał:

29 minut temu, Bananek napisał:

Może lepiej tel zmienić...

blokujesz internety i szlus

Opublikowano (edytowane)

Sławek 74    No to kup spodnie z większymi kieszeniami🤷‍♂️😐

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
malaczarna napisał:

24 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Te buty i torebki to chyba jakiś fetysz.To samo u mnie.I na pytanie O MASZ NOWE jest odpowiedź:no co ty już z pół roku je mam.

Mało kluczy masz w garażu?

zawsze za mało i zawsze jakiś ,,nowy,, potrzebny albo wiertarka lub kątówka ale to do pracy 🤷‍♂️😁

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Agrest napisał:

A co zetor nadwyżkę przepala i nie stać na przyjemności?😜

🤭

Za ciężki jestem i więcej spala 😛

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

xależy czym ? ciągnik ładowarka jak duży ciągnik czy przestoje będą a może widełkami 🤔🤭

Ciagnik case5120 z turem ładowane na polu na dwa rozrzutniki prawie bez prsxestojow

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

zawsze za mało i zawsze jakiś ,,nowy,, potrzebny albo wiertarka lub kątówka ale to do pracy 🤷‍♂️😁

Też potrzebuje nowych butów,ciuchów  i torebek do pracy chyba muszę mieć w czym chodzić 

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Siema ludkowie 🙋‍♂️

Wieje pada śnieg z deszczem, pogoda pod psem, a trzeba kichy odkrywać 🤬

Siema. 🙋‍♂️

Było wczoraj ogarnąć temat tak jak ja. 😁🤭

Opublikowano

jak bez postoju to za mniej niż 200 bym nie robił

jasiuhonda napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

xależy czym ? ciągnik ładowarka jak duży ciągnik czy przestoje będą a może widełkami 🤔🤭

Ciagnik case5120 z turem ładowane na polu na dwa rozrzutniki prawie bez prsxestojow

Opublikowano
malaczarna napisał:

5 minut temu, slawek74 napisał:

Też potrzebuje nowych butów,ciuchów  i torebek do pracy chyba muszę mieć w czym chodzić 

ale my potrzebujemy zazwyczaj czegoś nowego czego nie mamy bez czego nie wykonamy danej pracy np jakiś nie typowy ściągacz a sukienki czy buty już są....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v