Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

A co dziś u mnie jeden pokazał przy załadunku to włos się jeży na głowie. Płoty mało niższe ode mnie jak koń na zawodach brał. Nawet skubany nie tknął. Paralizator-poganiacz miał gdzieś, nie robił na nim żadnego wrażenia, na koniec linką go wciągalim na auto. Stał z 5m od byków, które były już na aucie, ale nie widział ich, w takim był amoku. Kierowca to myślałem, że go zabije na miejscu, tak się wkurwił. 😉 Jak mu jebnął widłami oburącz po łbie to aż go przyćmiło. Tam nos na stówę połamany.

Ja już oduczyłem się szarpać podczas zakadunku-wszystko na zastrzyk

Opublikowano
49 minut temu, Łolek napisał:

Pamiętajcie o kobietach 

IMG_20230307_134100.jpg

Widzę sporo tych Kobiet znasz....no i o nich pamiętasz.👍

Opublikowano
24 minuty temu, Bananek napisał:

A co dziś u mnie jeden pokazał przy załadunku to włos się jeży na głowie. Płoty mało niższe ode mnie jak koń na zawodach brał. Nawet skubany nie tknął. Paralizator-poganiacz miał gdzieś, nie robił na nim żadnego wrażenia, na koniec linką go wciągalim na auto. Stał z 5m od byków, które były już na aucie, ale nie widział ich, w takim był amoku. Kierowca to myślałem, że go zabije na miejscu, tak się wkurwił. 😉 Jak mu jebnął widłami oburącz po łbie to aż go przyćmiło. Tam nos na stówę połamany.

zimna woda na łeb .

jak ostygnie to I szał się kończy. 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Łolek napisał:

To ja się staram biegam po kwiaciarniach ty do mnie zdzierco 

Dawaj dychę 

Ech. Oddaj moje 5 w takim razie 

pobrane (4).jpeg

Edytowane przez Bananek
Opublikowano
17 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Widzę sporo tych Kobiet znasz....no i o nich pamiętasz.👍

No ba 

1 minutę temu, Bananek napisał:

Ech. Oddaj moje 5 w takim razie 

pobrane (4).jpeg

No i żeby mnie to było ostatni raz 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ta kobita mnie wykonczy

szybszy bądź!

Opublikowano
9 minut temu, HF86 napisał:

taka ich rola. 

We dźwignia od włączania womu urwana, widły utkniete w stercie w balotach bo jej się odpiely no i prawie dołożone żelaza do tmru, ciągnik zapowietrzony bo jej zbrakło paliwa. A dzień się jeszcze nie skończył 

8 minut temu, Pafnucy12 napisał:

szybszy bądź!

Jeszcze bym na niej trochę pojeździł 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

We dźwignia od włączania womu urwana, widły utkniete w stercie w balotach bo jej się odpiely no i prawie dołożone żelaza do tmru, ciągnik zapowietrzony bo jej zbrakło paliwa. A dzień się jeszcze nie skończył 

nie chcę być złośliwy, ale dobrze by było, jak by jej jaki facet pomógł w tych pracach....

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

A to co wskaźnik paliwa stanął ? 

Kobieta. Wiesz jak jest.

1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

nie chcę być złośliwy, ale dobrze by było, jak by jej jaki facet pomógł w tych pracach....

No pewnie. Gdyby nie drzemała w niej jakaś ukryta feministka to by poczekala 

Opublikowano (edytowane)

robi i jeszcze źle... nie bede głosował na takom partie co ją załozyłeś. marudny jakiś...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano

Kiedyś ukraińce w siuntce jak urwali to wrócili do czasów pgrów. Kierowca jeździł po drodze po pomocnik kierowcy ryzykował zbyt wiele ale za to wychodził, wyjmował wałek z ciągnika i zakładał. Jak wytrzesli co było to wysiadał zdejmował wałek i jechali załadować

2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

robi i jeszcze źle... nie bede głosował na takom partie co ją załozyłeś. marudny jakiś...

Pafnucy ona nauczona wszystkiego a że jej się często udaje coś zepsuć to jeszcze staram się zdzierżyć. Jak stary leżał na..bany a trzeba było siano zbierać to niestety ale musiała się czegoś nauczyć. Ludzie opowiadali ze niejednokrotnie skosił i szedł w tango a jak z fazy zszedł to myślał jechać przewrócić a siano już w stodole. Życie... to najlepszy profesor 

Opublikowano

Na samym początku naszej znajomości podkreślała żeby jej nie chwalić bo mogę przechwalić

4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

no to chwal, a nie jeszcze narzekać próbujesz.

no co?

pis dba o konsumentów. 

Tanie udka będą?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tanie udka będą?

tak, a na dodatek jeszcze i jaja...

dziwne że to Ryśka nie cieszy... 🤔

4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Bebech tego dobrobytu nie POmiesci

zaczyna trafiać do Ciebie że wszyscy na jednym wózku jedziemy, czy jeszcze nie?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Za Tuska bedziem wszyscy pchać POd górę 

jak na razie to każdy szarpie w swoja strone....a Tusk raczej bez szans...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v