Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie było nawet szpilki, gdzie wcisnąć. Dopiero dotarłem do domu🙆. Krowy wczoraj ryczały rano a dzisiaj wieczorem🤦. Gospodarz do dymisji🤷

Jestem zmuszony gdzieś to zgłosić. Ja to mogę być głodny ale żeby inwentarz głodzić 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ja to mogę być głodny ale żeby inwentarz głodzić 

czemu uważasz że to z głodu?

tęskniły po prostu...

Opublikowano

Bo myślałem,że wrócę godzinę wcześniej...ale łódzkie ulice i wykopy oraz korki pokrzyżowały moje oczekiwania🤷. W sumie, to nie pomyślałem, bo jakbyś motura odpalił to szybko byś doleciał, rozpiskę co i jak zrobić bym Ci SMS em wysłał...i jeszcze by się z żonką i córcią na jaką kolacyjkę poszło przed powrotem do domu🤔...ehhh głupi ja🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

czemu uważasz że to z głodu?

tęskniły po prostu...

No bo jest powiedzenie że jak krowa dużo ryczy to mało mleka daje. Jak dużo ryczy to znaczy że głodna a jak wiadomo krowa jak silnik spalinowy... nie wlejesz paliwa nie odpali, nie dasz żreć nie da mleka

Opublikowano (edytowane)

a motur akurat dostał nowy nabytek, to bym poszpanował.

3 minuty temu, Qwazi napisał:

. W sumie, to nie pomyślałem, bo jakbyś motura odpalił to szybko byś doleciał, rozpiskę co i jak zrobić bym Ci SMS em wysłał.

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Jestem zmuszony gdzieś to zgłosić. Ja to mogę być głodny ale żeby inwentarz głodzić 

Musisz założyć fundacje która będzie zabierać  głodne krowy rolnikom.... 

• Sad 1
Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

Musisz założyć fundacje która będzie zabierać  głodne krowy rolnikom.... 

Miałem ratować krety. No może i masz dobry pomysł będę mógł robić przemieszczenia na Twój numer gospodarstwa? Ale to nie w tym tygodniu bo jak jutro ubiorę garnitur to w nim chodzić bodaj do niedzieli... mam nadzieję że tam gdzie będę jakiś zasięg będzie 

2 minuty temu, mf362 napisał:

Brakuje na tym foto płaczącego hołowni 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

jak jutro ubiorę garnitur to w nim chodzić bodaj do niedzieli...

na targ jedziesz że tak świątecznie?

Opublikowano

A może chciałbyś zostać prezesem takiej fundacji? 

2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

na targ jedziesz że tak świątecznie?

Nie ma chyba jutro żadnego targu w okolicy. Nie mogę powiedzieć gdzie jadę ale robię to dla was.

Opublikowano

Nie mogę powiedzieć gdzie jadę ale robię to dla was.

no nikomu nie powiemy. dawaj.

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

no nikomu nie powiemy. dawaj.

Nie, przepraszam Nie mogę.

Śnieg zaczyna padać a w gruzince 2 letnie opony... będę musiał wcześniej wstać a malo tego to jeszcze brudna ale na to to nic nie poradzę...

Opublikowano

jedziesz z Łukaszenką załatwić by trochę solą potasową poratował?

Opublikowano
19 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a motur akurat dostał nowy nabytek, to bym poszpanował.

Kuferek???

10 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie ma chyba jutro żadnego targu w okolicy. Nie mogę powiedzieć gdzie jadę ale robię to dla was.

To dawaj do nas, mówią że największy targ rolny na mazowszu 

Przypadkiem się zacytowalo, nie mogę usunąć 

7 minut temu, Łolek napisał:

Ciekawe czy @Baks00już wujkiem został, może już opija 

Albo spierdziela przed bratem, bo się okazało że do @Baks00 podobne 

Opublikowano

wódki to I ja nie lubię. także słabo się nadaję. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Kuferek???

stelaż i płyta. kufer od kawasaki.

Brat, te śrubki w podnóżkach to ślizgi sie nazywają?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Kuferek???

To dawaj do nas, mówią że największy targ rolny na mazowszu 

Przypadkiem się zacytowalo, nie mogę usunąć 

Albo spierdziela przed bratem, bo się okazało że do @Baks00 podobne 

E tam co mam sprzedać to i z domu ludzie kupią 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

A może chciałbyś zostać prezesem takiej fundacji? 

No to nie gadaj że jedziesz ;) wszyscy już wiedzą że ty ważny gościu jesteś ;)

Ale mnie się kurde nie chce... 

Jutro wycieczka, pobawię się w Miecia i będę pośredniczył, może też takim dziadem kiedyś będą jak on 🤔

• Confused 1
Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

No to nie gadaj że jedziesz ;) wszyscy już wiedzą że ty ważny gościu jesteś ;)

Ale mnie się kurde nie chce... 

Jutro wycieczka, pobawię się w Miecia i będę pośredniczył, może też takim dziadem kiedyś będą jak on 🤔

Mogę Ci udzielić kilku lekcji. Lekcja pierwsza najpierw Płatki potem mleko. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v