Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie było nawet szpilki, gdzie wcisnąć. Dopiero dotarłem do domu🙆. Krowy wczoraj ryczały rano a dzisiaj wieczorem🤦. Gospodarz do dymisji🤷

Jestem zmuszony gdzieś to zgłosić. Ja to mogę być głodny ale żeby inwentarz głodzić 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ja to mogę być głodny ale żeby inwentarz głodzić 

czemu uważasz że to z głodu?

tęskniły po prostu...

Opublikowano

Bo myślałem,że wrócę godzinę wcześniej...ale łódzkie ulice i wykopy oraz korki pokrzyżowały moje oczekiwania🤷. W sumie, to nie pomyślałem, bo jakbyś motura odpalił to szybko byś doleciał, rozpiskę co i jak zrobić bym Ci SMS em wysłał...i jeszcze by się z żonką i córcią na jaką kolacyjkę poszło przed powrotem do domu🤔...ehhh głupi ja🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

czemu uważasz że to z głodu?

tęskniły po prostu...

No bo jest powiedzenie że jak krowa dużo ryczy to mało mleka daje. Jak dużo ryczy to znaczy że głodna a jak wiadomo krowa jak silnik spalinowy... nie wlejesz paliwa nie odpali, nie dasz żreć nie da mleka

Opublikowano (edytowane)

a motur akurat dostał nowy nabytek, to bym poszpanował.

3 minuty temu, Qwazi napisał:

. W sumie, to nie pomyślałem, bo jakbyś motura odpalił to szybko byś doleciał, rozpiskę co i jak zrobić bym Ci SMS em wysłał.

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Jestem zmuszony gdzieś to zgłosić. Ja to mogę być głodny ale żeby inwentarz głodzić 

Musisz założyć fundacje która będzie zabierać  głodne krowy rolnikom.... 

• Sad 1
Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

Musisz założyć fundacje która będzie zabierać  głodne krowy rolnikom.... 

Miałem ratować krety. No może i masz dobry pomysł będę mógł robić przemieszczenia na Twój numer gospodarstwa? Ale to nie w tym tygodniu bo jak jutro ubiorę garnitur to w nim chodzić bodaj do niedzieli... mam nadzieję że tam gdzie będę jakiś zasięg będzie 

2 minuty temu, mf362 napisał:

Brakuje na tym foto płaczącego hołowni 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

jak jutro ubiorę garnitur to w nim chodzić bodaj do niedzieli...

na targ jedziesz że tak świątecznie?

Opublikowano

A może chciałbyś zostać prezesem takiej fundacji? 

2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

na targ jedziesz że tak świątecznie?

Nie ma chyba jutro żadnego targu w okolicy. Nie mogę powiedzieć gdzie jadę ale robię to dla was.

Opublikowano

Nie mogę powiedzieć gdzie jadę ale robię to dla was.

no nikomu nie powiemy. dawaj.

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

no nikomu nie powiemy. dawaj.

Nie, przepraszam Nie mogę.

Śnieg zaczyna padać a w gruzince 2 letnie opony... będę musiał wcześniej wstać a malo tego to jeszcze brudna ale na to to nic nie poradzę...

Opublikowano

jedziesz z Łukaszenką załatwić by trochę solą potasową poratował?

Opublikowano
19 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a motur akurat dostał nowy nabytek, to bym poszpanował.

Kuferek???

10 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie ma chyba jutro żadnego targu w okolicy. Nie mogę powiedzieć gdzie jadę ale robię to dla was.

To dawaj do nas, mówią że największy targ rolny na mazowszu 

Przypadkiem się zacytowalo, nie mogę usunąć 

7 minut temu, Łolek napisał:

Ciekawe czy @Baks00już wujkiem został, może już opija 

Albo spierdziela przed bratem, bo się okazało że do @Baks00 podobne 

Opublikowano

wódki to I ja nie lubię. także słabo się nadaję. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Kuferek???

stelaż i płyta. kufer od kawasaki.

Brat, te śrubki w podnóżkach to ślizgi sie nazywają?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Kuferek???

To dawaj do nas, mówią że największy targ rolny na mazowszu 

Przypadkiem się zacytowalo, nie mogę usunąć 

Albo spierdziela przed bratem, bo się okazało że do @Baks00 podobne 

E tam co mam sprzedać to i z domu ludzie kupią 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

A może chciałbyś zostać prezesem takiej fundacji? 

No to nie gadaj że jedziesz ;) wszyscy już wiedzą że ty ważny gościu jesteś ;)

Ale mnie się kurde nie chce... 

Jutro wycieczka, pobawię się w Miecia i będę pośredniczył, może też takim dziadem kiedyś będą jak on 🤔

• Confused 1
Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

No to nie gadaj że jedziesz ;) wszyscy już wiedzą że ty ważny gościu jesteś ;)

Ale mnie się kurde nie chce... 

Jutro wycieczka, pobawię się w Miecia i będę pośredniczył, może też takim dziadem kiedyś będą jak on 🤔

Mogę Ci udzielić kilku lekcji. Lekcja pierwsza najpierw Płatki potem mleko. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v