Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzicie jakiś efekt w tej pianie, pi za efektem wow, gdy auto obsiukane i wyrwą w kieszeni?

Według mnie to lipa obliczona jedynie na wizualny efekt.

Po spłukaniu efekt bardzo marny i nie umywa się do użycia funkcji mycia z proszkiem.  Za pieniądze przeznaczone na pianę mam dwa razy dłuższy czas na ciepłą wodę z proszkiem

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Agrest napisał:

Widzicie jakiś efekt w tej pianie, pi za efektem wow, gdy auto obsiukane i wyrwą w kieszeni?

Według mnie działa.

Ładnie rozpuszcza po muchach np.

Może to zależy jakie środki wlewają na tą pianę.

Po pianie i tak daje cały cykl

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
19 minut temu, MonteChristo napisał:

za 5 zł to sobie możesz go spryskać wodą, a nie porządniej umyć, a gdzie wosk

zdążę opianować i spłukać , o auto za kilka tysięcy nie trzeba dbać jak o te za kilkadziesiąt 

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Po spłukaniu efekt bardzo marny i nie umywa się do użycia funkcji mycia z proszkiem.  Za pieniądze przeznaczone na pianę mam dwa razy dłuższy czas na ciepłą wodę z proszkiem

Zależy na której myjni, na jednej działa bardzo dobrze, na drugiej oprócz tego że ładnie wygląda to efektów brak.

Opublikowano
12 minut temu, wojtal24 napisał:

dziś było sporo osób w kościele ale jak byłem na rekolekcjach na popołudniowej mszy to pół Kościoła wolne pytam rodziców byli od rana i mówią to samo że pół Kościoła było wiernych

Czyli razem 100% obsady 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Ja bym wolał przy kominku 🤭

U mnie nikt nie pali.

Opublikowano
Agrest napisał:

Chyba zależy jaki środek jest na myjnia, ja tam gdzie myję jestem zadowolony

Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

przód zazwyczaj czysty , boki dołem i tył starczy 

Yhy... U mnie, jak myje to zazwyczaj dach czysty, i to nie cały 🤭

4 minuty temu, Agrest napisał:

2 myjnie są w okolicy, jedna tak jak mówisz że nawet lekko trzymającego błota nie odklei ale na drugiej to praktycznie pianą i woda wystarczy 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, superfarmer02 napisał:

Może jakieś dłuższe impulsy są🤔 a i samochód mały to się zdąży 

Staram się myć na najstarszej myjni. Musiałbym zmierzyć czas ale stawiam że za daną jednostkę monetarną mam z  50% dłuższy czas od tych nowszych. Tam to piątak za***rdala że auta proszkiem nie bardzo daje się obejść.

A funkcja stop nie wiem po co jest bo licznik moment zeruje.

Jeszcze spostrzeżenie że wrzucić dwie piątki na tej starej to dużo dłuższe mycie niż 5x po 2zł

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Nie no Polakiem był." Przemawiał do ludzi z Łodzi"

Przyjechał do Łodzi i przemawiał do ludzi bo szukał na kontrakt budowlańców. 

Myślisz że dlaczego dziwnym zbiegiem okoliczności apostołowie mają polskie imiona ? 

Tylko Jezus to Jezus syn Józefa kolejarza. 

A w kolędzie jest wyraźnie "Pójdźmy wszyscy do stajenki, do Jezusa Ipanienki"

Opublikowano
soltys48 napisał:

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Może tatko z góry zobaczy że gospodarki nie przepiłem. 

Nie przepiłeś to Dobrze ale czy cokolwiek zwiększyłeś dany ci majątek?

no ursusa na ursusa zamienił....🤭

• Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, Agrest napisał:

Jak kolejki wielkiej nie ma, to po opianowaniu warto chwilę poczekac żeby rozpuściło trochę brud

Opublikowano

Praktykowałem to. 

Aktywns piana plus woda to brudne auto

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Jak kolejki wielkiej nie ma, to po opianowaniu warto chwilę poczekac żeby rozpuściło trochę brud

Ktoś się przejmuje kolejką...

Dziś przede mną...

Piana. Wcisnął stop...wyjął szczotkę i parę minut to jeszcze rozsmarowywał...nie zapomniał też o wycieraczkach robiąc tak samo...

Ludzie bezstresowi są 😆

Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

Przyjechał do Łodzi i przemawiał do ludzi bo szukał na kontrakt budowlańców. 

Myślisz że dlaczego dziwnym zbiegiem okoliczności apostołowie mają polskie imiona ? 

Tylko Jezus to Jezus syn Józefa kolejarza. 

A w kolędzie jest wyraźnie "Pójdźmy wszyscy do stajenki, do Jezusa Ipanienki"

Budowlańców to Noe szukał chyba. Tam kilku cieśli z kurpi nawet było na kontrakcie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v