Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Nie. Firmy stadialne nie dotyczą działania pokrzywdzonego, tylko działania sprawcy🤷...

Czyli jesteśmy w punkcie wyjścia... Ja miałem tylko zagrać a Ty udwodnic że mnie oszukali jeśli nie wygram a próbujesz grać moją grą 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Na czym by miało polegać to że lotto mnie oszukało czy na czym polega gra w lotto?

No Ciebie pytam o to🤷. Na czym polega modus operandi w trzech kartach czy trzech kubkach to wiem🤭...

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

7c4c8a698bc811a4f2febf29666242b3_original.jpg

Podaj mi e-mail to Ci ta ofertę wyślę 

Pilnie szukam kierowcy kat. B.
Osobistego.
Praca - od poniedziałku do piątku w godz.7.00-19.00 z trzema przerwami po godzinie.

Praca to tylko prowadzenie samochodu (passat b5 1.6lpg 1996rok).
- doświadczony, zrównoważony lider, bez względu na płeć - mężczyznę / kobietę
- wynagrodzenie 8700 tygodniowo, składki na ubezpieczenie społeczne od całej pensji. Nadgodziny- 1000 zl / godz
- dodatkowe ubezpieczenie emerytalne i zdrowotne w placówkach prywatnych
- 2 bezpłatne wakacje przez 7 dni w roku w moich domkach nad jeziorami,
- obcisły strój formalny na mój koszt,

Szukam poważnej osoby, której mogę zaufać. Zarówno dla mnie, jak i mojej rodziny.

Dyskretny, będzie tylko kierowcą, nic więcej.

Tak wyglądałoby ogloszenie, które opublikuję, gdy wygram na loterii grube miliony 😅

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Dbaj o uzębienie bo to nie są tanie rzeczy. Wiem co mówię.

Jak czujesz się w wieku 80ciu lat?

Nie mam włosów, nie mam zębòw, robię pod siebie - czuję jakbym się drugi raz narodził.

🤣🤣🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

No Ciebie pytam o to🤷. Na czym polega modus operandi w trzech kartach czy trzech kubkach to wiem🤭...

Mam za Ciebie zrobić robotę i oddać Ci 70%? Spadaj sobie do wulkanu 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

No chyba nie zauważyłeś że odmówiłem.

Nie chcę pracować u kogoś.

Zresztą zaczynam się zastanawiać czy ja w ogole  chcę pracować...

• Sad 1
Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Czyli jesteśmy w punkcie wyjścia... Ja miałem tylko zagrać a Ty udwodnic że mnie oszukali jeśli nie wygram a próbujesz grać moją grą 

Chciałeś, żebym udowodnił, a ja Ci mówię, co mi do tego potrzebne. Podasz to udowodnię🤷...ponownie erystyka 🤭

6 minut temu, gregor1284 napisał:

Mam za Ciebie zrobić robotę i oddać Ci 70%? Spadaj sobie do wulkanu 

Jak Ci buchną portfel i idziesz to zgłosić, to też musisz opisać jak sprawca to zrobił, kiedy, gdzie miałeś ten portfel, gdzie to było itd...siedem złotych pytań kryminalistyki🤷

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał:

Chciałeś, żebym udowodnił, a ja Ci mówię, co mi do tego potrzebne. Podasz to udowodnię🤷...ponownie erystyka 🤭

Jak Ci buchną portfel i idziesz to zgłosić, to też musisz opisać jak sprawca to zrobił, kiedy, gdzie miałeś ten portfel, gdzie to było itd...siedem złotych pytań kryminalistyki🤷

To jak znajdę portfel to nie będę nawet podnosił żeby uniknąć gradobicia pytan 

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, gregor1284 napisał:

Osobistego.
Praca - od poniedziałku do piątku w godz.7.00-19.00 z trzema przerwami po godzinie.

Praca to tylko prowadzenie samochodu (passat b5 1.6lpg 1996rok).
- doświadczony, zrównoważony lider, bez względu na płeć - mężczyznę / kobietę
- wynagrodzenie 8700 tygodniowo, składki na ubezpieczenie społeczne od całej pensji. Nadgodziny- 1000 zl / godz
- dodatkowe ubezpieczenie emerytalne i zdrowotne w placówkach prywatnych
- 2 bezpłatne wakacje przez 7 dni w roku w moich domkach nad jeziorami,
- obcisły strój formalny na mój koszt,

Szukam poważnej osoby, której mogę zaufać. Zarówno dla mnie, jak i mojej rodziny.

Dyskretny, będzie tylko kierowcą, nic więcej.

Tak wyglądałoby ogloszenie, które opublikuję, gdy wygram na loterii grube miliony 😅

Tam zapomniałeś o jednej ważnej kwestii. Że ten passat kolor budyń. Może innego nie będzie chciał prowadzić?

• Like 1
Opublikowano
47 minut temu, Agrest napisał:

Widać że przy korycie chowany🤣

Tak zgrzeszyłbym  jak bym powiedział że  źle  miałem i mam. Co prawda nie  mam porzeczek  ani wiśni i nie mliczasz  ale  dobrze jest bo zdrowy jestem 

• Like 2
Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

To jak znajdę portfel to nie będę nawet podnosił żeby uniknąć gradobicia pytan 

Nie masz takiego obowiązku. Dzięki Mieciu za tą dyskusję. Chciałbym kiedyś z Tobą pogadać na żywo, bo doszłaby do tego jeszcze mowa ciała i byłoby to jeszcze ciekawsze. Lubię takie rozmowy. Ty użyłeś bodajże 5 technik erystycznych, a ja...jednej🤭😉...

Opublikowano
7 minut temu, Belaruss820 napisał:

Tam zapomniałeś o jednej ważnej kwestii. Że ten passat kolor budyń. Może innego nie będzie chciał prowadzić?

Kolor to tu mało istotny najważniejsze żeby kierowca moc auta ogarniał 

Opublikowano
11 minut temu, Belaruss820 napisał:

Dawniej mówili kolor kość słoniowa 

Opublikowano (edytowane)

Ech...

Ja mówię że trudno, bo nie wiem czy to ja prowadzę. Nie widać...🤷‍♂️ 

No a żona być nie może, bo nie jeździ na motocyklach.

No raz po podwórku. 

To poważna kobieta...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v