Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Pierwsza setka na spełnienie marzenia tego członka forum o posiadaniu hektarów już jest 🤔

Pozmieniać kolejność i 🙆‍♂️

,, marzenia o posiadaniu tego członka,, 

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Może to i lepiej. Ja też. Gwarantuje Ci że nie chciał bym ja czy Ty być w sylwestra w Kowalskiego skórze 

Tu chyba nie o skórę chodzi 

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

Co autor tego posta miał na myśli 🤔...

Nic , wiesz na czym mi zależy 😉

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Tu chyba nie o skórę chodzi 

Ślimaka mu będzie wpuszczał?

3 minuty temu, Łolek napisał:

🤔 Napewno nie z tamtym towarzystwem co wtedy bo mogło by się skończyć jak u Marcina z Kowalskym

Nie podobało Ci się na dożynkach?

Opublikowano
35 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Toż widać że sklepowe.

Co jak co ale na tym się znasz😉

32 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Jak wróci Boguś to wam wszystkim pokaże

Oby nie to o co prosili go w cenach mleka🤭

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Jak się wszyscy o was dowiedzieliśmy to teraz nie rób tajemnic 

W moim życiu było mnóstwo takich lemikow i Kowalskich którym się wydawało że mogą ze mną tańczyć jak chcą ale na szczęście w 90% wypadków to Ja ich później wyru.... Dlatego kompletnie lata mi co ten gość pod różnymi nazwami będzie tu pisał.Juz dawno jestem zaszczepiony na takie choroby.

Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

580zl a wiochę dalej 750.Ale nie idziemy nigdzie.

stara juz kupila po 700 full wypas.

20 minut temu, konteno napisał:

jak @extrabyk ze swoją młodszą sie rozstali a każdy im wróżył potomka to i waszym pewnie już nie wypada  ruchać się codziennie aby zaciążyć za wszelką cenę to nie ma sensu , albo młodo albo wcale 

a jak by oni w takich warunkach dziecko wychowywali ?? zreszta to delikatnie piszac specyficzny gosc.

Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

W moim życiu było mnóstwo takich lemikow i Kowalskich którym się wydawało że mogą ze mną tańczyć jak chcą ale na szczęście w 90% wypadków to Ja ich później wyru.... Dlatego kompletnie lata mi co ten gość pod różnymi nazwami będzie tu pisał.Juz dawno jestem zaszczepiony na takie choroby.

To normalnie strach będzie napisać do ciebie jak bym chciał jaka poradę😔

Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

To normalnie strach będzie napisać do ciebie jak bym chciał jaka poradę😔

A weź przestań.Jak ktoś się normalnie zachowuje a nie jak piep....y to nigdy nikomu pomocy nie odmawiałem.Poprostu nie lubię głaskania pod włos.Ja już swoje widziałem i przeżyłem.

Opublikowano (edytowane)

Nie radzę.Wroce to znajomemu szaraka albo dwa obiecałem.Zarabisty pasztet z tego robi.Podobno wczoraj po trawniku jakiś łaził.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
23 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Już mi starczy ten parszywy co jest. Przywykłem do braku kontaktu z nim.

nie chcesz mieć gorszego?

1 minutę temu, Qwazi napisał:

Może na to sr..e wyskocz...za miedzę chociaż🤔...

ale tak to zawsze jakaś odskocznia i coś innego niż dziecko będzie można w kapuście znaleźć 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Może na to sr..e wyskocz...za miedzę chociaż🤔...

Ja tam nie wchodzę, czytałeś...🤔strach tam d*pę wystawić 

2 minuty temu, konteno napisał:

dziecko będzie można w kapuście znaleźć 

Nie sztuką jest znaleźć dziecko w kapuście lecz kapustę na te dziecko

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Ja tam nie wchodzę, czytałeś...🤔strach tam d*pę wystawić 

No u nas w wsi poza mną jeszcze 6 z bronią myśliwska bądź sportową.Koniecznosc nie hobby.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v