Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, gregor1284 napisał:

Salcesonu czy jakich kurzych żołądków to nie poruszę. Ulubionego dania też nie mam. Wczoraj to co ja tam jadłem 🤔 rano pewnie jajka po wiedeńsku ze 3 sztuki, na obiad to ze 4 rolmopsy po kaszubsku i kolo 16 jogurt z platkami qq bez glutenu. Dzis rano to jedną cebulę duszoną i w to jedno jajko, na obiad 2 pęta kielbachy i 2 kromki razowego chleba a na kolacje 2 kromki razowego chleba i z pol plata sledziowego w sosie musztardowym. W tygodniu to ktoregos dnia jeszcze slonine wedzoną jadlem

Na takim wikcie to bym z głodu zdechł 🤕

Opublikowano
18 minut temu, Qwazi napisał:

A gdzie mirabelki... i szczaw 🤔...toć to nie po...dziadowsku🙆...

Mieliśmy suszę. Poschlo wszystko 

14 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Mało jadasz Mietek

Apetyku nie mam

11 minut temu, pedro2 napisał:

Widzę, że czas najwyższy zmienić stosunek do takich sytuacji i mieć wyjebane na czyjeś nieszczęście.

Mietek, wiesz że z byle kim się nie zadaję, wiesz że nie kieszeń mnie teraz boli tylko co innego.

Pieniądz dzisiaj jest, jutro może go nie być, a z ludźmi żyje się całe życie. 

Rękę dał bym za niego, że mogę liczyć na pomoc. k**wa teraz nie miałbym ręki...

Drugi raz się nie pożywi. Proste

• Like 2
Opublikowano
gregor1284 napisał:

O tym właśnie mówię. Zadzwoni który na te pogotowie polonistyczne bo on jakiś chyba słownik znalazł ale ruski. Chciałem dobrze dla Ciebie a Ty na pokolenie w przód nas przeklinasz?

zejdź ze mnie i o swoim tatusiu po opowiadaj...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Z czym 🤔

We mnie i mojej zonie w h*j ludzi ma  interes.

I takie gadanie ze ten to robił czy tamto to gówno w dzisiejszych czasach

Kazdy tylko patrzy tego w czym ma interes

A gadać to sobie można, i każdy to ma w d*pie tylko ci nie mają interes.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

Takie życie

No ja i nadal tak twierdzę  

@pedro2@pedro2 i widzisz kto w tej sytuacji wyszedł na fiuta, bo chyba nie ty

Mów o tym głośno na wsi ludzie go zweryfikują , jak ktoś mnie w  uja zrobił to tego nie kryje zwolenników mi to nie przysparza, zostają ci naprawdę wartościowi 

No w sumie racja. Ja sumienie czyste mam.

29 minut temu, Desperado napisał:

Słuchaj, to jest cała rodzinka taka interesowna, ten tu też, sam raz pisał jak łoił znajomych na zbożu, nie było kolega nie kolega, no i karma wróciła, wyruchał wilk razy kilka, i wyruchali w końcu i wilka.  :P

Jak wyruchał? Cena była za***ista bo rok po centrali, ja sprzedawać nie potrzebowałem, oni kupić chcieli bo ładnie wyglądało im na polu i tyle płacili, nikt pistoletu nie przystawiał.

Żadnemu koledze z tego co pamiętam nie sprzedałem, weź pokaż zacytuj 🤔 kolega chciał to wymieniłem mu tone na pszenicę łeb w łeb.  Ja do nikogo nie chodzę tylko biorę kwalifikat co 4 rok. A co ja matka Teresa z Kalkuty 🤦

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, pedro2 napisał:

Jakoś to i u mnie funkcjonuje. Ale nie ze wszystkimi...

No są tacy, z którymi się tak nie da...

19 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ale że też szwagrowi chciało się krowy ręcznie doić 🧐

Nie ręcznie...dojarkę ma do ciągnika...po pierwszej tegorocznej burzy, jak nie było prądu kazał szwagierce zadzwonić do teściowej i zapytać czy jest i nas prąd, a potem za 15 minut był...

16 minut temu, gregor1284 napisał:

Drugi raz się nie pożywi. Proste

I to jest to...raz psu ogon ucinają, bo potem już nie ma ogona...

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

Pomagam komuś nie po to żeby mi ktoś wdzięczność okazywał tylko dlatego bo uważam że tak trzeba, a życie weryfikuje czy było warto 

Ooo Marek dokładnie , też tak robię

Opublikowano
pedro2 napisał:

No w sumie racja. Ja sumienie czyste mam.   29 minut temu, Desperado napisał: Słuchaj, to jest cała rodzinka taka interesowna, ten tu też, sam raz pisał jak łoił znajomych na zbożu, nie było kolega nie kolega, no i karma wróciła, wyruchał wilk razy kilka, i wyruchali w końcu i wilka.   Jak wyruchał? Cena była za***ista bo rok po centrali, ja sprzedawać nie potrzebowałem, oni kupić chcieli bo ładnie wyglądało im na polu i tyle płacili, nikt pistoletu nie przystawiał. Żadnemu koledze z tego co pamiętam nie sprzedałem, weź pokaż zacytuj 🤔 kolega chciał to wymieniłem mu tone na pszenicę łeb w łeb.  Ja do nikogo nie chodzę tylko biorę kwalifikat co 4 rok. A co ja matka Teresa z Kalkuty 🤦

nie kłam...

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Pomagam komuś nie po to żeby mi ktoś wdzięczność okazywał tylko dlatego bo uważam że tak trzeba, a życie weryfikuje czy było warto 

Ja wdzięczności i pokłonów nie wymagam, ale czy nie liczysz na niczyją pomoc jeśli spotka Cię jakieś nieszczęście i będziesz potrzebował pomocy, wiedząc że możesz na niego liczyć?

Nie będziesz zawiedziony? Bo ja jestem mega zawiedziony jak płakał i kazał w nocy o północy wołać do pomocy, a teraz dniówkę krzyczy... Nie chodzi o pieniądze

Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

Ototo👌...u mnie każdy jest traktowany jak normalny, a żeby był postrzegany jako odstający od normalności, to musi zapracować ...

Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Ale ty masz chyba swoje z którymi sobie nie radzisz.

Ale o co chodzi

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

Ja wdzięczności i pokłonów nie wymagam, ale czy nie liczysz na niczyją pomoc jeśli spotka Cię jakieś nieszczęście i będziesz potrzebował pomocy, wiedząc że możesz na niego liczyć?

Nie będziesz zawiedziony? Bo ja jestem mega zawiedziony jak płakał i kazał w nocy o północy wołać do pomocy, a teraz dniówkę krzyczy... Nie chodzi o pieniądze

I już go nie ma w gronie normalnych🤷...

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

Wiesz ze o sporawy damsko męskie.

A tu mówimy o pomaganiu ludziom 

Opublikowano
pedro2 napisał:

2 minuty temu, slawek74 napisał:

nie kłam...

Mini. Przyjdź innym razem do mnie, daj dorosłym porozmawiać. Idź słownik poczytaj. 

kłamco jak byś wdzięczności nie oczkiwał to byś nikogo nie wołał kłamca...

• Haha 1
Opublikowano
pedro2 napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

zakłamaniec jesteś i tyle...

Mini. Mini

Innym razem serio. 

do tego pyskaty gówniarz przestan fikać

tylko parzy by go po plecach klepali i darmo na niego robili...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v