Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
39 minut temu, malaczarna napisał:

Dziś ten dzień świętujecię? Piła X seans o 21 który chce mój bilet i mojego męża do towarzystwa?

Żebym wcześniej przeczytał...teraz to nawet nie mam jak do Was podjechać🙂

17 minut temu, soltys48 napisał:

Jak dobrze mieć porządną kucharkę w domu

@Pafnucy12Ty lubisz takie rzeczy,dawaj starczy i dla Ciebie 

IMG20230930192832.jpg

Nie chce zachwalać,ale zapiekanka z kurczakiem na stacji u nas są lux, nowością są z grzybami leśnymi albo góralska z oscypkiem i boczkiem

Opublikowano
3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Żebym wcześniej przeczytał...teraz to nawet nie mam jak do Was podjechać🙂

Nie chce zachwalać,ale zapiekanka z kurczakiem na stacji u nas są lux, nowością są z grzybami leśnymi albo góralska z oscypkiem i boczkiem

E tam, najlepsze u was to są konkret burgery. Za tą cenę nic lepszego się nie zje nigdzie w fast foodzie

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Ty w paliwach robisz🤔...w gastronomii 🤔...czy... w reklamie 🤔😉...

Kurna... łaczyc może...🙆‍♂️

Opublikowano
52 minuty temu, malaczarna napisał:

Bardzo ladny.To na poplon? 

Tak,za tydzień pod talerz pójdzie.

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Ty w paliwach robisz🤔...w gastronomii 🤔...czy... w reklamie 🤔😉...

No robię we wszystkim. Profil stacji stop cafe więc mamy dużo jedzenia ale nie aż tak dużo. Tylko 2 rodzaje zapiekanek, wrap z kurczakiem, burgerów 6 rodzajów no i standardowo hot dogi. Szkoda że pizzy nie mamy bo podobno zarąbista

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

To już toci lepsi. Ten po lewej chociaż jakieś osiągnięcia ma 

20230930_144449.jpg

To ten twój żuk?

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, Karol6130 napisał:

Ujowo 

Ani Ani, ani deszczu, ani pogody 

I kapuchy też coraz to mniej w kieszeni 

A u ciebie teraz kieszeń kapuchą z kapusty będzie się coraz bardziej napełniać 

A poważnie to udanego handlu, żebyś wszystko sprzedał 

Myślisz? 

W czwartek skończyłem ziemniaki kopać.Przyczepy mam zasypane.Ze 30ton do sortowania jeszcze.Ok 200ton zmagazynowane ale to do Bożego Narodzenia będzie sprzedane.Pekinke w środę pierwsza partie 12ton podałem następna na wtorek.Biala i czerwoną na przechowywanie.Kradna okrutnie.Ogulnie puki co jest h....o z zejściem i ceną.Cale szczęście że kalafiora nie mam w tym roku bo jest bezcenny.Sasiad już hektar ztalerzował.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

To już toci lepsi. Ten po lewej chociaż jakieś osiągnięcia ma 

20230930_144449.jpg

Dodge charger srt hellcat. No no powodzi się. Przyznaj się że nie chodziło tylko o te banery a chciałeś się pochwalić furą

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Radek ma czarnego

...murzyn?🙆‍♂️

Karol6130 napisał:

3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Wał do góry. Boki co spadnie to podrzucają i za to opierdol dostałem od kolegi z forum... 

Toć to Radka 

Toć Twój. Znowu żeśta na pryzmie pili?

Radek ma czarnego

oglądaliście ,,Nic śmiesznegi,, 🤔🤭

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

W końcu do domu wolna sobota 🤦

IMG_20230930_195828.jpg

....prawie niedziela...

Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

W czwartek skończyłem ziemniaki kopać.Przyczepy mam zasypane.Ze 30ton do sortowania jeszcze.Ok 200ton zmagazynowane ale to do Bożego Narodzenia będzie sprzedane.Pekinke w środę pierwsza partie 12ton podałem następna na wtorek.Biala i czerwoną na przechowywanie.Ogulnie puki co jest h....o z zejściem i ceną.Cale szczęście że kalafiora nie mam w tym roku bo jest bezcenny.Sasiad już hektar ztalerzował.

Jakaś gruba afera z kalafiorem jest słyszałem. Gdybym miał dojście do kalafiora od kogoś prosto z pola to chyba bym calą skrzyniopaletę kupił,uwielbiam poprostu tak samo brokuł.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Jakaś gruba afera z kalafiorem jest słyszałem. Gdybym miał dojście do kalafiora od kogoś prosto z pola to chyba bym calą skrzyniopaletę kupił,uwielbiam poprostu tak samo brokuł.

Ukraińskiego ciągną tak jak i cebule.W zeszłym roku kalafior był w cenie i się zesrało 

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

....prawie niedziela...

Nie no jeszcze trzeba się optoknąć, , a dziś dzień chłopaka to może żonka jaki prezent zorganizuje 🤔

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, Belaruss820 napisał:

No robię we wszystkim. Profil stacji stop cafe więc mamy dużo jedzenia ale nie aż tak dużo. Tylko 2 rodzaje zapiekanek, wrap z kurczakiem, burgerów 6 rodzajów no i standardowo hot dogi. Szkoda że pizzy nie mamy bo podobno zarąbista

A ON macie?

15 minut temu, Belaruss820 napisał:

Dodge charger srt hellcat. No no powodzi się. Przyznaj się że nie chodziło tylko o te banery a chciałeś się pochwalić furą

Domem 

Opublikowano
10 minut temu, marcin19071980 napisał:

Ukraińskiego ciągną tak jak i cebule.W zeszłym roku kalafior był w cenie i się zesrało 

Problemem nie jest ukraiński kalafior tylko droga od pola do stołu. Żeby była jak najkrótsza i pozyskanie stałych klientów poprzez zdrowe ekologiczne warzywa i miłe podejście do klienta dlatego idę w handel obwoźny  i sprzedaż przez spotted

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v