Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

@IkarusAle to nie jest sim. Jeden odbiorca teraz brał ode mnie dwa i dał cenę. Potrzebował więcej, wiedziałem, że sąsiad ma, powiedziałem, pojechał i wziął. Ale za sporo mniej, bo mimo to, że cielak był ładny i też ważył (może nawet więcej niż moje), to nie był sim🤷

Właściwie to była odbiorczyni...

No to masz okazję sprobować gęsich stopek. Tyle, że droższe sporo...

Panocku moja zaś limuhzeen.

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Patrząc szybko na ceny to same gęsi stópki warte prawie tyle co sam kultywator...

Potrawu nie ma sensu składać na nic. A nawet jeśli to dlatego mam gęsto listewki i mi żadne ostrewki niepotrzebne.

Spróbowaliście by roz na ostrewkach to nie kcielibyście nic innego.

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Patrząc szybko na ceny to same gęsi stópki warte prawie tyle co sam kultywator...

Moje kosztowały więcej niż kultywator, nie biorąc pod uwagę wałka🤦...

1 minutę temu, Ikarus napisał:

Panocku moja zaś limuhzeen.

Nie podobna...

Opublikowano
1 minutę temu, Ikarus napisał:

Spróbowaliście by roz na ostrewkach to nie kcielibyście nic innego.

Do d*py bo nawet tego nie przykryje. No i morduj się i to wbijaj... Jakby to był taki cud miód to by wszyscy na tym suszyli...

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Moje kosztowały więcej niż kultywator, nie biorąc pod uwagę wałka🤦...

Drogi śpas...

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Drogi śpas...

Ale i tak taniej niż zakup grubera, a zadowolony jestem...

1 minutę temu, slawek74 napisał:

a może ,,kacze nóżki,, 🤔🤭

Sławomir nie...politykuj🤭...

Opublikowano

i po deczu .walcze z lenistwem..moze tak choc na chwile wyjechac w pole??

52 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Zwyczajnie tłusty i tyle, 187cm wzrostu i noszę L/XL zależy od firmy, a jakoś szczuplutki nie jestem, to jak potrzebujesz 3-4X to jakiś spasiony jak świnka musisz być ... Jedynie spodnie potrzebuję z dłuższą nogawką, bo w standardowym rozmiarze jest trochę przykrótka ...

ty zwykly suchoklates jestes..

46 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Jaj się pisze 😆.

Dziwne pytanie... Zaczynam się obawiać...

dziwne masz skojarzenia-zaczynam sie obawiac. 

31 minut temu, Łolek napisał:

Czytałem i wypowiadasz się w imieniu wszystkich wyborców po czy jakichś konkretnych 

a ty w imieniu ktorych wyborcow pis-u -wszystkich czy konkretnych ? 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jacus napisał:

Wg BMI mam lekką nadwagę, to dla Ciebie chyba wg tego wskaźnika jest kategoria wieprz albo słoń ... Jak 3X albo 4X potrzebujesz, to jest choroba i nie ma czym się chwalić ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

i po deczu .walcze z lenistwem..moze tak choc na chwile wyjechac w pole??

dziwne masz skojarzenia-zaczynam sie obawiac. 

a ty w imieniu ktorych wyborcow pis-u -wszystkich czy konkretnych ? 

A gdzie ja coś o pisu wspomniałem, nie wiem skąd te wnioski, ale mniejsza z tym 

Opublikowano

Przedmuchiwalem dzisiaj kapitalistycznego migomata z 92r i patrzycie co znalazłem.Jednak nie wszystko było złe w tej naszej pokomunistycznej Polsce 

IMG_20230817_161320_495.jpg

Opublikowano
33 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

W moim przypadku to i tak talerzówka odpada a gruber tym bardziej. Nawet nie wiem jeszcze co będę siał...

Talerzówki nie używam...raz tylko podjąłem próbę i to był...pierwszy i ostatni raz...

Opublikowano
33 minuty temu, bratrolnika napisał:

Nooo, aż potem do mnie zadzwonił żeby pogadać 🤣 

Pierwszy raz się z Michałem widziałeś???

No pierwszy.

Gadać to czasem gadamy.

Przyjeżdżasz wkońcu czy nie?

Opublikowano
4 godziny temu, bratrolnika napisał:

Powiedz mi proszę, tam jest jakaś plaża strzeżona??? Jeśli także to gdzie tam się wybrać, żeby dobre miejsce trafić, żeby i plaża była, i jakieś jedzenie itd 

Lepiej jak niektóre sprzęty przeznaczone typowo do uprawy ścierniska 

Szczerze to nie wiem dokładnie ,my byliśmy od strony tamy w Smardzewicach ,jest tam też molo . Plaże są jakieś o tu jedna z nich 

https://www.maperia.pl/miejsca/kapielisko-33026.html

Opublikowano
9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Grzmi

Żeby popadało

Teraz jak deszownie włączyłem to może nie padać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v