Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
radekz200 napisał:

9 godzin temu, gregor1284 napisał:

O dobrze ze jesteś. Moze chcesz opony kupić do tego co wystawiałeś? Zawsze trochę lepsze 

że niby pryzme ma nimi okryć? 

na pryzmę to worki z piaskiem...

jacus napisał:

11 minut temu, slawek74 napisał:

na samej górze 🤭

zebys mnie dlugo nie szukal to daje ci moje zdjecie. przed wejsciem do klasztoru o 12..

to jeszcze tam stoisz 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

to ta spalona ropa więcej warta od tych kulek.

Tak

22 minuty temu, PAN88 napisał:

😁

@soltys48 a posypales te torfy na wiosnę? Bo moje nie sypane to z 2ha było 13 kulek po nh

Nawet mi nie wspominaj 

We wszystkie UZ wyebałem pod 25tyś na nawóz 

Opublikowano
15 minut temu, szymon09875 napisał:

W sobotę co kosilem to mniejsza teraz niż drugi rok temu. 

U mnie aż tak to nie, ale ta trawa, jest teraz w takiej fazie wzrostu, jak w normalnym roku 15 maja

• Like 1
Opublikowano

i lepiej nie bedzie...

macie taka swiadomosci ze za naszego zycia rolnictwo jakie znamy sie skonczy ??? 

ile lat na piachach jeszcze pociagniemy bez wody ??? 

13 suchy rok.. niby tyle popadalo na poludniu a i tak sladow nie ma..

Opublikowano
49 minut temu, jacus napisał:

po prostu braklo wody..i lepiej juz bylo..

ja u sp.ciotki na ekologii od 30 lat, raz przewrocilem i zgrabilem suche.. za droga mam swoje ,do niedawna regulanie nawozone npk i wapnowane,trwa kilka razy wieksza...

o kurna -spojrzalem na prognoze- za chwile w pole trzeba sie brac 🤣 tydzien deszczu...

tylko pamietaj ze do mnie w druga strone🤣

obstawia ze tak- chyba ze dostanie po twarzy od krowy ogonem to jedyny kontakt z brytalna rzeczywistoscia.

wiesz jaka jest roznica miedzy inwalida fizycznym a umyslowym ??
fizyczny wie ze nie moze dzwiga i nie dzwiga ,umyslowy nie wie ze nie moze pisac i pisze....

facet jest spod lomzy ,ozenil sie po jaroslawiem, ma troche hektarow zony, moze cos dzierzawi ,mimo tego pracuje w budowlance. o to mi chodzilo.

znam ten bol- gdy zbieram czyjes podobne to wolam od wlascicela chociaz na paliwo.  60 arow i sto kostek nie ma

Opisujesz swoje doświadczenia, przykre to jest. 

A co do inwalidów jak ty masz i jedno i drugie  to pewnie dlatego takie idiotyzmy wypisujesz 

• Root Admin
Opublikowano
21 minut temu, jacus napisał:

dopiero sie przygotowuje-z rana zimno jest..

jak bedziesz czekal to poszukaj na straganach dla swojej  pani..

Może być zdjęciem przedstawiającym biżuteria

wróć do nas za miesiąc jak Ci głowa ostygnie.

• Like 9
  • Thanks 2
Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Ty się nie martw o @Agrest córkę tylko o siebie w tym temacie bo dziewczyna ma czas na to a ty co nosisz tylko worek na powietrze🤔😁 

ALe mu powiedziałem 🤭

1 godzinę temu, radekz200 napisał:

że niby pryzme ma nimi okryć? 

Nie no na tym co sprzedawał chyba jeszcze bardziej dojechane miał to bym chlopa wspomogl. Klient kupuje oczami

43 minuty temu, jacus napisał:

i lepiej nie bedzie...

macie taka swiadomosci ze za naszego zycia rolnictwo jakie znamy sie skonczy ??? 

ile lat na piachach jeszcze pociagniemy bez wody ??? 

13 suchy rok.. niby tyle popadalo na poludniu a i tak sladow nie ma..

Ludzie nie potrafią dbać o wodę 

35 minut temu, yacenty napisał:

wróć do nas za miesiąc jak Ci głowa ostygnie.

aż wypije wieczorem zerówkę za Twoje zdrowie 

Opublikowano
55 minut temu, Rolnik1973 napisał:

I jak

Fajnie pada 🌧️

No to dobrze

Wasze zdrowie póki pauza

IMG_20230605_091607.jpg

I wydało się. Masz pauzę to pijesz. Jeno Ty ciągle pauzujesz🤭😜

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

I jak

Fajnie pada 🌧️

No to dobrze

Wasze zdrowie póki pauza

IMG_20230605_091607.jpg

no weź oddaj nie swój deszcz 🙋‍♂️

DANDYS napisał:

mogę oddać trochę łąk do skoszenia 😄

przywoź 😁 biorę wszystko 🤪

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v