Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, Baks00 napisał:

Mówisz swój chłop 👍

Obserwuje już jednego mf w sąsiedztwie Zbigniewa,ot długo się sprzedaje 

który to?

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Qwazi napisał:

Widziałeś wogóle taki agregat, jak Marek kupił🤔 wiesz, dlaczego on został sprzedany🤔

Mogę się wypowiedzieć 🙋 

Ja prototyp użytkowałem,nawet stoi nadal u kuzyna.Tam na końcu są wałki druciane,,mocno wygiete''🤭 ale mimo wieku ciągle ktoś go pożycza 

A co do podwody sprzedaży -ma niestety rację.😁🤭

Ja kupiłem miesięczny scierniskowiec,był jeszcze głębosz i agregat talerzowy z Tolmetu. Powod- syn powiedział że pier.... gospodarkę i jedzie za granicę.

Nie liczne są przypadki że ktoś kupuję nową maszynę i się nie sprawdzi🤦

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

I dobrze. Mniej zmarnuje czasu tymi wakacjami

Ty to zdrowiej Mieciu. I nie myśl o tym, jak o marnowaniu czasu. Jak się wykurujesz, to sobie będziesz czas organizował, jak będzie Ci wygodnie

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Ty to zdrowiej Mieciu. I nie myśl o tym, jak o marnowaniu czasu. Jak się wykurujesz, to sobie będziesz czas organizował, jak będzie Ci wygodnie

Dej spokoj roboty rozgrzebane a ja tu 

Opublikowano
3 minuty temu, Baks00 napisał:

Mogę się wypowiedzieć 🙋 

Ja prototyp użytkowałem,nawet stoi nadal u kuzyna.Tam na końcu są wałki druciane,,mocno wygiete''🤭 

Ja kupiłem miesięczny scierniskowiec,był jeszcze głębosz i agregat talerzowy z Tolmetu. Powod- syn powiedział że pier.... gospodarkę i jedzie za granicę.

No i ten też się u poprzedniego właściciela sprawdził Przemku...tak słyszałem😉. I w nim akurat wałki nie są druciane...tak zauważyłem😉

Opublikowano
Łolek napisał:

10 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Tym bogatym to się już pierdzieli 🤭

Ale niech ci służy

Sławek a ty ile jeszcze masz 🤔

Jakim bogatym Marcin o czym ty piszesz, kupiony do uprawy pod qq bo 3 metrowym talerzowym 20ha to młody musi trochę latać, a tu chodzi o czas , a na tej maszynie nie stracę bo może zrobiła 100ha 

też mam talerzowy i kupiłem zębowy dużo szybciej i mniej on...

• Like 1
Opublikowano

Mogę się wypowiedzieć 🙋 

Ja prototyp użytkowałem,nawet stoi nadal u kuzyna.Tam na końcu są wałki druciane,,mocno wygiete''🤭 

dziwni ludzie - ojciec syna zmuszal do gospdarowania ?? a w ogle wyjechal ?? czy to tylko bajki ??

gdy kupowalem ciagnik to gosc mowi ze pole sprzedaje pod kopalnie- do dzisiaj kopalni nie ma a ja nie kupilem .

podobny agregat to juz w pgr-ze na praktykach czyscilem- fortschritt takie robil, tyle ze one wytrzymywaly 40 lat a te walki po 4 sie rozleca..

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

No i ten też się u poprzedniego właściciela sprawdził Przemku...tak słyszałem😉. I w nim akurat wałki nie są druciane...tak zauważyłem😉

Właśnie Marka pytałem o te walki.Moze ja się nie znam,ale niby nie pozorna maszyna ale opór stawia ale i robotę robi😉

• Like 1
Opublikowano

Franca po 11 sezonach klinkła 😐. Za dużo pryskałem chyba 

IMG_20230517_124549_499_HDR.jpg

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

. ja mojego Tobie sprzedam jak szukasz

Poważnie Sprzedajesz furgusona? 

7 minut temu, gregor1284 napisał:

No ale to co zabieg robią jaki? 

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

membrany wymienisz i dalej będzie śmigać.

Opublikowano

Właśnie Marka pytałem o te walki.Moze ja się nie znam,ale niby nie pozorna maszyna ale opór stawia ale i robotę robi😉

Tego nie widziałem, ale widziałem takiego starszego (zresztą razem z Markiem) o mi się osobiście ta maszyna podoba. Taki agregat fajnie miękko powinien pracować. Na szerokości 5,2 m to musi stawiać opór i konia potrzebuje, ale robotę zrobi na pewno 

4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

kurna. Bags. ja mojego Tobie sprzedam jak szukasz

Ooo...będzie borysz... może 🤔

Opublikowano
47 minut temu, jacus napisał:

jesli jestes taki zdolny, to po co tandete kupowales ?? chyba ze ktos inny bedzie jezdzil po piasku to moze pare lat wytrzymaja

moze i tobie bym polecil glowe leczyc -ale watpie czy jest co.

ty chocbys sie i wysilal i tak co nawyzej mozesz byc zalosny..

jesli ktos sprzedaje maszyne podobno solidna prawie nie uzywana za smieszne pieniadze -to jakis powod musi byc..

czytaj uwaznie -jesli  potrafisz..... bometa mam talerzowke..

ja mam agregat niemiecki. 

a tacy jak ty to na d*pie siedza 😂

kurna- na interii w prognozie dlugoterminowej pierwsze bezdeszczowe dni  w polowie czerwca

Taki powód którego byś nie pojął bo o tym w internecie nie przeczytasz 🤭

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Tego nie widziałem, ale widziałem takiego starszego (zresztą razem z Markiem) o mi się osobiście ta maszyna podoba. Taki agregat fajnie miękko powinien pracować. Na szerokości 5,2 m to musi stawiać opór i konia potrzebuje, ale robotę zrobi na pewno 

Ooo...będzie borysz... może 🤔

No właśnie konia trzeba było dopasować. 

Od Pafnucego to by na kołach przyjechal

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

mam taką na zbyciu...

Rolnik1973 napisał:

2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

. ja mojego Tobie sprzedam jak szukasz

Poważnie Sprzedajesz furgusona? 

7 minut temu, gregor1284 napisał:

No ale to co zabieg robią jaki? 

mówil że zetora abo ursusa se kupi 🤭😁

Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał:

dziwni ludzie - ojciec syna zmuszal do gospdarowania ?? a w ogle wyjechal ?? czy to tylko bajki ??

Mnie interesowała maszyna, mimo że nie mogłem pojąć sprzedaży 3 rzeczy praktycznie nowych to powód mnie mało interesował 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Taki powód którego byś nie pojął bo o tym w internecie nie przeczytasz 🤭

👍

No właśnie konia trzeba było dopasować. 

Od Pafnucego to by na kołach przyjechal

No to Wy ubijajta interesa, a my na litku dojdziem 😉

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

👍

No to Wy ubijajta interesa, a my na litku dojdziem 😉

Ty to jesteś kolega 👍

To my  z pafnucym wypijemy a ty zaprowadzisz mi traktor😉

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, slawek74 napisał:

mam taką na zbyciu...

mówil że zetora abo ursusa se kupi 🤭😁

Ty się nabijaj z Zetora😬...a kakbyś nie sprzedał, to byś miał zięcia, a tak ...Karol mnie nęka🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v