Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

piwnicy brak 🤷‍♂️😁 zresztą nie sam w domu 😃

To się wykopie tylu zieciów 😁

Opublikowano
7 minut temu, slawek74 napisał:

lato idzie to roboty jest wszystkich zięci przygarnę do jesieni 🤭😁😉

Ja odwrotnie...nie przygarniam...bo potem synuś takiego kandydata na szwagra testuje i ...ani jeden ani drugi się do pomocy nie nadaje🤦🙆

• Haha 1
Opublikowano
MonteChristo napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

piwnicy brak 🤷‍♂️😁 zresztą nie sam w domu 😃

To się wykopie tylu zieciów 😁

a przydałacby się piwnica taka wkopana 😁😃

Qwazi napisał:

7 minut temu, slawek74 napisał:

Ja odwrotnie...nie przygarniam...bo potem synuś takiego kandydata na szwagra testuje i ...ani jeden ani drugi się do pomocy nie nadaje🤦🙆

mój jak by im dał wciry to i bez % by ledwo chodzili 🤭🤪

Opublikowano
13 minut temu, slawek74 napisał:

ten tydzień ma być ciepły to jeszcze podrośnie w następnym pewno sporo pod kosiarkę pójdzie...

A posag kiedy będzie wydany ? Bo choć zaliczka by się przydała 🤭🤭

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

jeszcze szpadlem nie ruszył a posag pyta 🤦‍♂️🙆‍♂️🤪

To czy innym ruszy 😋

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:
17 minut temu, slawek74 napisał:

a przydałacby się piwnica taka wkopana 😁😃

A posag kiedy będzie wydany ? Bo choć zaliczka by się przydała 🤭🤭

Sławek ta piwnica to nie będzie...tania🤔

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

idzc pierdni swojej babie pod nos to ci powie 😜

3 godziny temu, soltys48 napisał:

Pytam grzecznie a ty...... 

No cóż ta podlaska życzliwość 😆

3 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

u nas ludzie są życzliwe i takie wluczykije to se z psem pod brama rozmawiają ...😜

3 godziny temu, soltys48 napisał:

Czasem i z psem lepiej niż z takim gburem 

35 minut temu, soltys48 napisał:

Mi się dostało?

Kiedy? Od kogo?

Co jak co ale mniemanie masz o sobie wysokie

no pelna kultura ogarka..

35 minut temu, Pafnucy12 napisał:

może Cie nie lubi tylko?...

a ciebie ?? byles na tym  rynku w filipowie ?? to chyba przez niego nagle konto ci zniknelo ??

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

Sam najpierw kusisz a teraz się dziwisz 🤣 ja na dorobku jestem to na każdy grosz się oczy świecą 🤭🤭😉

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

byles na tym  rynku w filipowie ??

nie byłem....ale Ci powiem, ze patrzyłem ile to jazdy motorem... :D

a co tu kto o mnie mysli... zwisa mi to... a znikajace konto.... nie musisz wszystkiego wiedzieć... tak patrzę że znowu trzeba będzie od nowa powstać niedługo... :D

Opublikowano

w przyszłym tygodniu będziemy trawę zbierać przyjedź wykaż się będziemy rozmawiać 😉😁

szymon09875 napisał:

2 minuty temu, slawek74 napisał:

Sam najpierw kusisz a teraz się dziwisz 🤣 ja na dorobku jestem to na każdy grosz się oczy świecą 🤭🤭😉

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Teściu podobno małorolny tak pisali tutaj

Opublikowano
7 godzin temu, jacus napisał:

w tamtym roku rimmel najtaniej wychodzil i mozna bylo od razu w kukurydze jechac.

wlasnie spalilem w kosiarce zbiornik benzyny-zreszta jakis cieplejszy wiatr sie wzmaga..

to co chcesz- a wiesz jeszcze o co chodzi ?

ja mam bezterminowy..

wiesz jaka jest roznica miedzy inwalida fizycznym a umyslowym ??

fizyczny wie ze nie moze dzwigac i nie dzwiga, umyslowy nie wie ze nie moze pisac i pisze...

w domu wszyscy zdrowi ????

4 metry 😂

gdzie orwiok zaginal jak w konkursie o flaszke raz za razem milion wygrywal -rekord- 36 sekund..

zdradze wam tajemnice- nawet wy mielibyscie szanse bo pytania sie powtarzaj i przy odrobinie wysilku moglibyscie sie na pamiec wyuczyc 

fachowcami od zdjec to chyba wy jestescie ??

https://joemonster.org/art/67751/Czarodziej_w_krainie_rolnikow_II_o_pracy_serwisanta

Cieszę się że to odróżniasz ale może zacznij to wprowadzać. Tu może i politowanie wzbudzasz ale otuchy Ci nikt nie doda 

Opublikowano
soltys48 napisał:

2 minuty temu, jacus napisał:

ogarek juz dawno zeswirowal....mnie nie bylo na chwile wiec tobie sie dostalo 🤣 to moj psycho-fan -gdzie cos napisze to on zaraz sie pojawia.

Mi się dostało?

Kiedy? Od kogo?

Co jak co ale mniemanie masz o sobie wysokie

jakieś jaloweczki na zbyciu masz?

Opublikowano
14 godzin temu, Leszy napisał:

Kukurydza w ziemi kurde zamarznie 😜 

jest  pod ziemią, niechsiedzi jeszcze bo przymrozki są ,  jutro albo pojutrze juz na wierzchu bedzie

Opublikowano
35 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a co tu kto o mnie mysli... zwisa mi to... a znikajace konto.... nie musisz wszystkiego wiedzieć... tak patrzę że znowu trzeba będzie od nowa powstać niedługo... :D

Szczerze, nawet Cię lubię, czasem spuszczę mały opier*ol, ale nie mam powodu żeby nie lubić.

Opublikowano
31 minut temu, Pafnucy12 napisał:

moj sasiad stamtad jest- swiat jest maly wiec i moze ogarka zna,niewiele starszy jest..ode mnie to troche dalej  🤣.

mi szkoda tych 16 lat na forum i trzymam jedno konto.. 

26 minut temu, gregor1284 napisał:

Cieszę się że to odróżniasz ale może zacznij to wprowadzać. Tu może i politowanie wzbudzasz ale otuchy Ci nikt nie doda 

wieksze politowanie od ciebie ?? nie moze byc ..

odpowiedz na gownoburze znajdziecie w farmerze w artykule prof.grzebisza z III 2021 r. moze cos zrozumiecie -choc watpie..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v