Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Karol6130 napisał:

2 minuty temu, Agrest napisał:

Sprawny silnik 2,5 kw😜

Jak to mówią - kiedyś to było.

Miedź nawet w silnikach była🤣

Teraz mówi że jest na miedzi 

Że ich przekleli jak było na aluminium 

I się zastanawiam który wybrać 

do czego ma być?

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

do czego

napisał że do Jarka... 🤭

Opublikowano
9 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Od 5 grudnia 2020 roku nie trzeba już wozić ze sobą prawa jazdy, a od października 2018 roku nie ma konieczności posiadania podczas jazdy dowodu rejestracyjnego i polisy OC. Warto mieć przy sobie dowód osobisty, wsiadając za kierownicę. Za brak prawa jazdy, dowodu rejestracyjnego i polisy OC nie grozi kierowcy mandat.

kura te twoje internety okłamują 🤭

Znajdź może coś na merytoryczną część tego co napisałem, a nie się przypinasz do daty podanej z głowy. Jakbyś trochę myślał, to po czasie po jakim odpowiedziałem Wojciechowi byś skojarzył, że tego nie sprawdzałem. Szukaj dobrze. Będziemy mieli spokój 

Opublikowano
stempos1980 napisał:

7 minut temu, Łolek napisał:

A co łon ci zrobił 

To jest taki malutki pajączek że ledwo go się okie dojrzy a potrafi zniszczyć wszystko.

Panowie który ma dojścia w masarni🤔 

Potrzebne są takie pojemniki 

Screenshot_2023-04-05-20-04-50-727_com.android.chrome.jpg

pytaj na skupach palet często takie maja

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Znajdź może coś na merytoryczną część tego co napisałem, a nie się przypinasz do daty podanej z głowy. Jakbyś trochę myślał, to po czasie po jakim odpowiedziałem Wojciechowi byś skojarzył, że tego nie sprawdzałem. Szukaj dobrze. Będziemy mieli spokój 

Nie ma merytorycznych wypowiedzi ...Nie widzę takowych ...cały czas wprowadzasz w błąd ..🤷‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

wypisz wymaluj bratrolnika 

na czysto ? nie jest źle , choć u na białorusini z jednego tyle wyciągają 

napisz gdzie pracujesz skoro u prezesa sie skompromitowałeś na rozmowie o pracę

Konteno tylko teoretyzuję. Wracając do sedna. Kobiety, ale także dziewczyny będą wymagać od mężczyzn, facetów i chłopaków, cokolwiek to znaczy, teraz 1,95m wzrostu.Ten rok zaczynamy na przedziale żądań 1,85-1,91m. Ewolucja nakazuje wiedzieć, że wymagania te rosną, bo się „rozwijamy”. Bo kobiety mówią teraz, że nie ma co żyć półśrodkami. Bo nie ma co zadowalać się byle czym. I te wymagania kobiet rosną na tyle, że będą umiały urodzić dziecko tylko 5-8% najbardziej atrakcyjnym mężczyznom na globie, nikomu więcej

Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

Tak na koper.

Ten ma wymiary 600 x400x280.

Taki jest plus że do transportu na pusto jeden w drugi wchodzi 

Firma Lobo w Zwoleniu miewa przeróżne rzeczy, wyposażenie sklepòw, półki pojemniki, łady chłodnicze...

https://lobo.com.pl/

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, stempos1980 napisał:

Tak na koper.

Ten ma wymiary 600 x400x280.

Taki jest plus że do transportu na pusto jeden w drugi wchodzi 

U mnie pod względem masarskim ,sprawdziły się kastry budowlane..  tyle że tobie po załadunku źle by było transportować 

Jakoś śnieg zapowiadają,a groch wygląda na powierzchnię 

Edytowane przez Baks00
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Baks00 napisał:

U mnie pod względem masarskim ,sprawdziły się kastry budowlane..  

Jakoś śnieg zapowiadają,a groch wygląda na powierzchnię 

-8⁰ spokojnie wytrzyma

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Właśnie kiedy sadzić pyry bez osłon? Sąsiad już pole przygotował. Może by w sobotę?

Jak nie popada czwartek-piątek to i ja w sobotę z ha wsadzę. W poniedziałek koło Garwolina widziałem sadzarke w polu

Edytowane przez PAN88
  • Thanks 1
Opublikowano
30 minut temu, ippon napisał:

Konteno tylko teoretyzuję. Wracając do sedna. Kobiety, ale także dziewczyny będą wymagać od mężczyzn, facetów i chłopaków, cokolwiek to znaczy, teraz 1,95m wzrostu.Ten rok zaczynamy na przedziale żądań 1,85-1,91m. Ewolucja nakazuje wiedzieć, że wymagania te rosną, bo się „rozwijamy”. Bo kobiety mówią teraz, że nie ma co żyć półśrodkami. Bo nie ma co zadowalać się byle czym. I te wymagania kobiet rosną na tyle, że będą umiały urodzić dziecko tylko 5-8% najbardziej atrakcyjnym mężczyznom na globie, nikomu więcej

Ale ty masz beret zryty 🤭🤭

Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

dzięki...

perz mi się rzucił tam gdzie maja być...

może po posadzeniu czymś potraktuję jak zacznie wychodzić . zimno i za długo zwlekałem z opryskiem...

Ponad 3 lata już po zaoranej trawie wybieram i wybrać nie mogę...

Opublikowano

@Pafnucy12 błąd że nie siałem agregatem ,bo czym więcej grzebie kultywatorem i ciężką broną to glina robi się jak plastelina 🤷 i tylko mase kolein narobiłem 

Szkoła kosztuje 😉

Opublikowano
6 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

błąd że nie siałem agregatem

...nawet nie skomentuję...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v