Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
56 minut temu, konteno napisał:

jak nie ocucisz to będzie na złomie lub śmietniku gdzieś w twoich okolicach? 

co to za wynalazek? podajnik 2 czy 4 rolkowy ? gniazdo euro jest ?przewód w komplecie ?

2 kamienie 

no i dobrze, u nas w firmie jedna 20latka w t-shircie bez biustonosza chodzi , ma dziewczę potencjał 😍

Eurotec WPEW111 180A.Mało z oryginału zostało.Przewód 3m nie euro podajnik 2rolki ale dobrze szedł bez szarpania.Mocno poprzerabiany nawet ma osobne trafo na podgrzewacz CO2

Opublikowano
32 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ty byś posłuchał mojej rozmowy z przedstawicielami tej profesji to byś uciekł żeby i Ciebie nie skuli 😁

Wierzę. Ale nie o to chodzi. Czegoś nie wiesz. 😉 Ale z szacunku do prywatności kończę temat.

• Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, Leszy napisał:

Po takim siewie wałujesz jeszcze, czy nie stosujesz takich zabiegów w ogóle? 

Tu teraz nie będę wałowac. Groch na jesieni wałowałem, ale miałem inny wał w agregacie. Tutaj jest dość mocno zagęszczone. 

Bo groch posiałem poznaniakiem ale było za płytko, a głębiej nie chciał wejść. Wiec trzeba było przejechać żeby go trochę przykryć 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Pedro pogodę oglądałeś? Będzie jutro padać? Może bym się na ryby kopsnąl. 

Nie kombinuj zakładaj kondoma na palmę, w żuka i do Łysych 🙏🙏

Opublikowano
6 minut temu, pedro2 napisał:

Ba jak Ciebie z Radkiem nie będzie to i na co. Jutro ma przyjechać klient o samochód, drugi o rarytasy to i tak pewnie nie pojadę do łysych 

Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał:

Jasne, już lecę. Czytam i wyciągam wnioski.

gdzie bajki ?

Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał:

Jasne, już lecę. Czytam i wyciągam wnioski.

No to czemu by nie sprawdzić skoro taki pewny jesteś? Ale cieszę się że czytasz i wyciągasz wnioski. Jak będę kimś wielkim to Ty będziesz o krok dalej od tych którzy dopiero o mnie usłyszą 

6 minut temu, radekz200 napisał:

A to gregor jest z jbb? 

Toć jutro swieto w łysych. Myślałem że będziesz mnie dopingowal a Ty do galerii jedziesz 

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, pedro2 napisał:

To na dziwki czy ryby ma jechać 🤔

Opublikowano
32 minuty temu, jacor73 napisał:

Toś dowalił jak łysy grzywą o beton, przecież w tym co łon pisze  to krzty prawdy nie ma😆

To cos złe te wnioski wyciągasz. Przecież to widać kiedy ściemnia i robi sobie jaja a kiedy nie. Przecież tego że Rebeka brała obce przyrodzenia do ust nie da się wymyślić 😳

Opublikowano

A dajta już spokój chłopaki ja dzisiaj po kilku godzinnyych negocjacjach o duże pieniądze jestem wyjuchany jak jagodzianka w majówkę... a tu jeden pobożny, drugi o dziwkach. Poddaję się na dzisiaj.

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dużo w moich postach ironii i dużo żartu. Ja tu dla rozrywki przecież jestem 🤔

Dlatego Cię szanuję. Lubię ludzi, którzy pier**lą od rzeczy ze smakiem 🤪

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v