Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Liczyłem na wykład o wietrzeniu łańcuchów 

W szkole mówili,że odchodzi się od tej praktyki, a tyle lat minęło, że już na pewno się odeszło...🤷

Opublikowano
5 godzin temu, bratrolnika napisał:

Ja pierdziele, 150km autostradą pod wiatr, spalanie w fiacie jakbym załadowanym busem jechał 🤦‍♂️ 

Ale zakup zrobiony 

IMG_20230312_112301_777.jpg

Jak co to wpadniemy pomóc 👍😄

IMG_20221006_094309.jpg

IMG_20221006_082743.jpg

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

W szkole mówili,że odchodzi się od tej praktyki, a tyle lat minęło, że już na pewno się odeszło...🤷

Nie. W Polsce może to i zalecali u Niemców nadal się to stosuje 

Przed chwilą, DANDYS napisał:

IMG_20221006_094309.jpg

IMG_20221006_082743.jpg

Takie coś do kostki by mi się przydało. Wiele?

Opublikowano
4 godziny temu, gregor1284 napisał:

Dejta spokój ludzie to nie szanują niedzieli.... 

a co robić i kiedy mieć czas na wszystko , w sobote do 22 w robocie , następna może znowu na rano 

przez mniejsze pół dnia to i hvja zrobisz a czasem nawet nie zdążysz za cokolwiek sensownego sie zabrać

Opublikowano
5 minut temu, konteno napisał:

a co robić i kiedy mieć czas na wszystko , w sobote do 22 w robocie , następna może znowu na rano 

przez mniejsze pół dnia to i hvja zrobisz a czasem nawet nie zdążysz za cokolwiek sensownego sie zabrać

Merlin tylko chciala żeby nóż jej naostrzyć. Naostrzylem ale nie wiem jak kategorie czynu traktować czy na plus że pomogłem czy na minus bo do królestwa niebieskiego nie wstąpię 

4 minuty temu, DANDYS napisał:

sam ten uchwyt co łapie kostkę 100tys🙃

W porównaniu ze do tego trzeba z trzech to i tak warto.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

wał packer 2.5m cię interesuje?

nie. jedynie jakiś strunowy, ale nie od kultywatora.

a w sumie to i ten ceownik co ciągam za gruberem w miarę się sprawdza...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
23 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

kolor claasa 

2 godziny temu, rex15 napisał:

pany, potrzebuje jakąś przejsciowke ze standardowego mocowania we wkretarce na sds

https://allegro.pl/oferta/adapter-przejscie-hex-na-sds-plus-przejsciowka-9350583333

takie cos sie nada?

jak masz udar i główkę na wiertła do 13mm to pewnie tak 

Opublikowano
15 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie. W Polsce może to i zalecali u Niemców nadal się to stosuje 

O to te Niemce zacofane...w porównaniu do nas 🤷🤔

Opublikowano
gregor1284 napisał:

4 minuty temu, DANDYS napisał: sam ten uchwyt co łapie kostkę 100tys🙃 W porównaniu ze do tego trzeba z trzech to i tak warto.

najlepsze to ta układarka do krawężników , to dopiero wygoda

Opublikowano
DANDYS napisał:

5 godzin temu, bratrolnika napisał:

Ja pierdziele, 150km autostradą pod wiatr, spalanie w fiacie jakbym załadowanym busem jechał 🤦‍♂️ 

Ale zakup zrobiony 

IMG_20221006_094309.jpg

IMG_20221006_082743.jpg

Robi ie na takich budowach? Ja też robię tylko niżej pod wami😉

syabilizacje

Opublikowano

no mam wrażenie że jakieś podśmiewujki... ?        o czekaj Ty...

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

no mam wrażenie że jakieś podśmiewujki... ?        o czekaj Ty...

Zbyszek myślałem że to Ty, ale może tylko motur podobny 🤔🤭

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Łolek napisał:

pomyliłem się 

eeee, dobra , dobra... wyczuwam ten podstęp... 😄

ale wisz co?

czarne to, dwie rury ma,,, Gośc troche pogrubiony po zimie...

no @Qwazi, @Łolek    naprawdę nie przypomina kogoś? :D

Edytowane przez Pafnucy12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v