Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odnośnie tego pęknięcia, to jest złamany całkowicie? Czy raczej tylko rysa i można sprawdzić pozostałe podzespoły jak silnik, most, podnośnik? W jakim stanie są opony i jest tam jakaś kabina?

Opublikowano
19 godzin temu, ursusikc330m napisał:

Witam mam pytanie czy warto kupić Ursusa c 360 za 9000 bez papierów i z pękniętą obudową skrzyni biegów z roku 1980?

Nawet o tym nie myśl, samo to że nie ma papierów to to nic nie warte, przynajmniej dla mnie.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez TheRolnik1992
      Witam, mam problem z podnośnikiem w ursusie. Mianowicie zakupiłem używany, kompletny podnosnik. Stary plecak pękł, nowy przeczyszczony, wydmuchany, wymyty, i założony. 
      I teraz problem polega na tym: 
      Jeśli dźwignią rozdzielacza  jest przełączona na pozycyjną(P) to podnośnik dziala tylko do połowy,
      Jeśli przełączę na siłową (S) to podnosi na maksa do góry az pompa dusi, 
      Jeśli przełączę na środek (Jeśli tak w ogóle może być) to działa normalnie, tylko po dwóch podnoszeniach przełącznik wskakuje na P samoistnie i problem wraca. 
      Pytanie co może być przyczyną?
      Nie szukam konkretnej odpowiedzi ( ale było by fajnie) ale żeby wiedzieć od czego zacząć. 

• Przez arek116
      co możecie powiedzieć na temat opon chińskich i indyjskich???? oczywiście wolał bym stomila albo baruma ale fundusze na taki wypas nie pozwalają.
    • Gość
      Przez Gość
      Witam,
      czy ktoś z forum przerabiał drzwi do kabiny czeskiej w ursusie c 360 aby otwierały się pod wiatr? Jeśli tak mógłbym prosić o zdjęcia żeby móc zobaczyć jak to mniej więcej wygląda.
    • Przez ma123
      Witam muszę wymienić koło talerzowe i zębatka ataku w c360 jaka firmę kół polecacie skropol czy korus oczywiście zęby skośne 
  • Dodaj nową pozycję...
v