velFoka

Cavero czy ktoś coś wie?

Polecane posty

velFoka    7

Panowie czy ktoś coś wie na tema takiego rozrzutnika? Podobno ok 7 tonowy na 1 osi, drewniana podłoga, 3 łańcuchy ale tylko tyle wiem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Marcin06
      Witam, planuje zakupić nowy rozrzutnik obornika o ładowności 12-16 ton. Na oku mam jednoosiowy trzech firm: unia Apollo, euromilk buffalo oraz Alima. 
      Może są tu posiadacze tych modeli i mogą powiedzieć parę słów jak się sprawują i wgl. 
      Do czego warto dopłacić z wyposażenia dodatkowego? 

Ewentualnie, na jaką markę mogę jeszcze zwrócić uwagę, w podobnych cenach do tych wyżej wymienionych? 

• Przez GOLONKA14
      Przerabiał ktoś z was hamulce w rozrzutniku rosyjskim z hydraulicznych na pneumatyczne? Jest jakiś sposób jak to zrobić? 
    • Przez luki08
      Witam czy ma ktoś instrukcje rozrzutnika dwuosiowy Czarna Białostocka  i może sprawdzić jak w temacie ile powinna wynosić zbieżność kół?
      A może po prostu wie ktoś ile powinno być. Regenerowałem drążki i trzeba by było jakoś to ustawić.
      Z góry dziękuję. 
    • Przez matrol6
      Witajcie! Szukam porady odnośnie tego jaki rozrzutnik obornika wybrać. Mam dylemat pomiędzy Rock Silex 1 6t, a Gilibert 6242 HV 6t. W Rock jest gilotyna, a w Gilibert nie ma. Rock jest z rocznika 03' a Gilibert 08'. Jeśli chodzi o stan to oba są w podobnym, z lekką nieistotną rdzą w niektórych miejscach. Co byście wybrali? 
    • Przez Agroteamkujawy
      witam kupię rozrzutnik fortschrit t088 najlepiej z nadstawkami do kiszonki może ktoś posiada na sprzedaż??
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj