Cavero czy ktoś coś wie?
Przez
velFoka, w Rozrzutniki obornika
-
Podobna zawartość
-
Przez Marcin06
Witam, planuje zakupić nowy rozrzutnik obornika o ładowności 12-16 ton. Na oku mam jednoosiowy trzech firm: unia Apollo, euromilk buffalo oraz Alima.
Może są tu posiadacze tych modeli i mogą powiedzieć parę słów jak się sprawują i wgl.
Do czego warto dopłacić z wyposażenia dodatkowego?
Ewentualnie, na jaką markę mogę jeszcze zwrócić uwagę, w podobnych cenach do tych wyżej wymienionych?
-
Przez GOLONKA14
Przerabiał ktoś z was hamulce w rozrzutniku rosyjskim z hydraulicznych na pneumatyczne? Jest jakiś sposób jak to zrobić?
-
Przez luki08
Witam czy ma ktoś instrukcje rozrzutnika dwuosiowy Czarna Białostocka i może sprawdzić jak w temacie ile powinna wynosić zbieżność kół?
A może po prostu wie ktoś ile powinno być. Regenerowałem drążki i trzeba by było jakoś to ustawić.
Z góry dziękuję.
-
Przez matrol6
Witajcie! Szukam porady odnośnie tego jaki rozrzutnik obornika wybrać. Mam dylemat pomiędzy Rock Silex 1 6t, a Gilibert 6242 HV 6t. W Rock jest gilotyna, a w Gilibert nie ma. Rock jest z rocznika 03' a Gilibert 08'. Jeśli chodzi o stan to oba są w podobnym, z lekką nieistotną rdzą w niektórych miejscach. Co byście wybrali?
-
Przez Agroteamkujawy
witam kupię rozrzutnik fortschrit t088 najlepiej z nadstawkami do kiszonki może ktoś posiada na sprzedaż??
-