Berthoud sterownik - obsługa
Przez
Stepano, w Opryskiwacze
-
Podobna zawartość
-
Przez grzybu19
Witam, Chciałem zapytać o Wasze opinie na temat tego opryskiwacza, jak się sprawuje, czy belka nie jest zbyt delikatna i czy belarus 820 sobie z nim poradzi (mam trochę górek na polach). Odnośnie konstrukcji ramy jest coś mocniejsza niż w starszych modelach? Mam biardzkiego 500l z 2014r to ramę musiałem już w 3 miejscach spawać
-
Przez suffeks
czy ktoś naprawia amaswitchy? droga impreza każda wymiana tysiak haha
ano trzeba płacić żeby się bawić
-
Przez Betoven666
witam. mam problem który zauważyłem stosunkowo nie dawno ( zaraz po wymianie membran było wszystko w porzadku) następstwo problemu pojawiło się później. zakupiliśmy opryskiwacz jak wyżej w tytule używany, pryskałem jak szalony, lecz teraz zauważyłem coś niepokojącego. Ciśnienie robocze skacze i automatycznie opryskiwacz jakby nie nadąża. nie mogę osiągnąć prędkości powyżej 10 kmh ( dysze 03-antyznoszeniowe ) gdzie szukać przyczyny?
-
Przez LubelskiRolnik
Witam mam problem z bravo 180s. Gdy ustawie dawkę 250l/ha i jadę z prędkością 4-5km/h z dyszy opryskiwacza w ogóle nie wydobywa się ciecz. Na manulau jak podniosę cisnienie ręcznie wszystko działa jak powinno
-
Przez Vril
Witam
Chciałbym Was poinformować że już zaczeli wypłacać dopłaty -ja wczoraj dostałem
Kasa na koncie więc postanowiłem ją zainwestować w opryskiwacz i tu prośba do Was o poradę który wybrać .
Założenie jest takie że opryskiwacz ma mieć zbiornik 1500-1600 l i belke 15m pracować na powierzchni 60 ha x średnio 4opryski na ha daje nam
240 ha rocznie.
Znalazłem takie oferty:
Krukowiak -Apollo wesja standart ok. 33000 brutto
Pilmet wersja -1600 + pełna hydrałlika i elektryka zaworów ok.54000 brutto
Bury Pelikan FUll wypas (pełna hydrałlika i elektryka zaworów ) ok.44000 brutto
Dodam że jestem na vacie więc sobie go odlicze.
Proszę Was o porade bo mam mętlik w głowie i nie chcę kupić bubla
nikt nic nie poradzi ?
-