Massey Ferguson migające półbiegi
Przez
Mikus47, w Massey Ferguson
-
Podobna zawartość
-
Przez Kuczyniak
Witam mam prośbę o pomoc w sprawie, mam taki problem pacjent massey ferguson 8110, wymieniłem w skrzyni cały nowy kompletny synchronizator rewersu przód tył. Wszystko zalałem olejem i robie próbę No i do tyłu jak wbijam rewers to jest okej ciągnik jedzie ale jak wbije do przodu rewers to chwile jedzie i wyskakuje nie mam pojęcia co to może być proszę o pomoc pozdrawiam wysztkich.
-
Przez ŻakowskiSławomir
Witam. Dzisiaj wieczorem próbowałem odpalić ciągnik jednak nie dal rady zapalić (wcześniej palil dobrze) więc spróbowałem parę razy na krótko. Nie dało to efektu. Teraz po przekreceniu kluczyka nie obraca ani razu. Totalny brak reakcji. Co jest przyczyną. Rozrusznik padł?
-
Przez slavo666
Witam
Będzie szykował mi się remont silnika mf . Jeśli znacie jakieś zakłady gdzie można oddać czesci do regeneracji woj. Małopolskie/śląskie to podeślijcie. Możecie napisac ile wam policzyli. Wiadomo chodzi o pompę z wtryskami, głowice, i blok. Z góry dzieki
-
Przez wojtekz95
Witam, jak wymienić wałek wom w mf294s? Trzeba zaglądać do skrzyni, czy wystarczy odkręcić pokrywę z tyłu i wyciągnąć wałek? Nie spadną wtedy te dwa koła zębate?
Pozdrawiam
-
Przez ROLL
Witam wszystkich potrzebuje katalogu części do Massey Ferguson 250, potrzebował bym parę. Posiada może ktoś?
-