Mikus47

Massey Ferguson migające półbiegi

Polecane posty

Mikus47    0

Witam posiadam Massey Fergusona 6180. Problem mam taki, że po przekręceniu zapłonu i naciśnięciu sprzęgła zaczynają migać kontrolki parami (A-C) zmiennie z (B-D) nie świecom się kontrolki rewersu oraz nie da się przełączyć pełzaków.

Wiadomość z agroFakt.pl

marian3p    24

Dokładnie,  problem w sterowniku autotronic. Mogę naprawić jak coś.

Naprawa elektryki i elektroniki ciągników i maszyn rolniczych. Naprawa sterowników maszyn, skrzyń biegów (np. Autotronic), EHR itp.

Wykonywanie sterowania EHR (elektrohydrauliczne sterownie podnośnikiem) do każdego ciągnika, również wykonywanie własnych sterowników do ciągników z fabrycznym EHR.

Wykonywanie różnych sterowników do ciągników i maszyn rolniczych (liczniki, sterowniki ścieżek do siewnika, itp.).

Więcej info na PW.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Kuczyniak
      Witam mam prośbę o pomoc w sprawie, mam taki problem pacjent massey ferguson 8110, wymieniłem w skrzyni cały nowy kompletny synchronizator rewersu przód tył. Wszystko zalałem olejem i robie próbę No i do tyłu jak wbijam rewers to jest okej ciągnik jedzie ale jak wbije do przodu rewers to chwile jedzie i wyskakuje nie mam pojęcia co to może być  proszę o pomoc pozdrawiam wysztkich.
    • Przez ŻakowskiSławomir
      Witam. Dzisiaj wieczorem próbowałem odpalić ciągnik jednak nie dal rady zapalić (wcześniej palil dobrze)  więc spróbowałem parę razy na krótko. Nie dało to efektu. Teraz po przekreceniu kluczyka nie obraca ani razu. Totalny brak reakcji. Co jest przyczyną. Rozrusznik padł? 
    • Przez slavo666
      Witam
      Będzie szykował mi się remont silnika mf . Jeśli znacie jakieś zakłady gdzie można oddać czesci do regeneracji woj. Małopolskie/śląskie to podeślijcie. Możecie napisac ile wam policzyli. Wiadomo chodzi o pompę z wtryskami, głowice, i blok. Z góry dzieki
    • Przez wojtekz95
      Witam, jak wymienić wałek wom w mf294s? Trzeba zaglądać do skrzyni, czy wystarczy odkręcić pokrywę z tyłu i wyciągnąć wałek? Nie spadną wtedy te dwa koła zębate?
      Pozdrawiam

• Przez ROLL
      Witam wszystkich potrzebuje katalogu części do Massey Ferguson 250, potrzebował bym parę. Posiada może ktoś?

• Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj