Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, Marcin441 napisał:

Czasami warto pare złotych dołożyć i kupić produkt premium 

co to jest w Polskich mleczarniach produkt premium ? Mamy kilka ulubionych mleczarni ale bardzo czesto smak zalezy od parti produktu i to nbie wina mleczarni a mleka prawdopodobnie czym krowy są karmione .

Opublikowano
Przed chwilą, jarecki napisał:

co to jest w Polskich mleczarniach produkt premium ? Mamy kilka ulubionych mleczarni ale bardzo czesto smak zalezy od parti produktu i to nbie wina mleczarni a mleka prawdopodobnie czym krowy są karmione .

Jarek a z Radomska coś próbowałeś 🤔😛

Opublikowano
Dziad932 napisał:

Przed chwilą, jarecki napisał:

Jarek a z Radomska coś próbowałeś 🤔😛

a jakie produkty oferuje to ''radomsko''?

Opublikowano

Ale sensacji narobi i pomyje na nas wyleje. Nikt nie będzie się zastanawiał jakie są koszty komponentów, prądu, paliwa itd. Tylko będzie że mleko droższe od soku. Bo to właśnie polska mentalność. Nie zgłębić tematu tylko pluć na inne grupy

U mnie 12 gr w górę od 1 go

Opublikowano

Z tym to prawda. Tyle że powinien się zagłębić w skład tego soku 100% z pomarańczy i wtedy by zobaczył z czego ten sok się składa i dlaczego jego cena się nie zmieniła. A jeszcze leoiej jakby porównał skład teraźniejszy do tego z przed pół roku.  A jak artykuł na interi to już wiadomo o co chodzi 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Macie koszty ale i cenę lux. U nas największy dostawca, który oddaje mleko tam gdzie ja i ma coś z 10 krów chyba prosił żeby podnieśli z 1.7 na 2.0 to powiedzieli, że nie ma szans

Edytowane przez lemik
  • Haha 1
Opublikowano
Dnia 24.09.2022 o 16:32, robert1226 napisał:

Czy może ktoa tego gościa  unieszkodliwin. 

U nas podobno premia za październik ma być taka jak jest teraz, ale cena z nowego cennika 🤔😁 możliwe to?

Opublikowano
10 godzin temu, komizmo napisał:

To i tak tanio ja wczoraj kupowałem nie pamiętam już z jakiej mleczarni w każdym razie 3,2%  w kartonie i 1 w butelce to cena 4,89 i 4,39 sam byłem w szoku ze tak drogo bo jam mam jeszcze trochę krów i nie kupuje dla siebie ale znajoma prosiła żeby kupić dla niej to kupilem

Opublikowano (edytowane)

Niektórzy nie wierzą jak słabe ceny potrafią być obecnie, 

pewna mała SM w kujawsko pomorskim płaci obecnie 1,40 za mleko najmniejszym dostawcą

wiem że trudno uwierzyć ale to prawda, i takich rodzynów z pewnością w skali krajów się znajdzie sporo

najlepsze że najwięksi dostawcy mają prawie cenę dwukrotnie wyższą to jest dopiero patologia spółdzielcza

Edytowane przez renovoltage
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez konteno
      Jak w bieżącym 2026 roku w waszych okolicach i u waszych dostawców kształtują się ceny paliw zarówno jeśli chodzi o sprzedaż detaliczną jak i hurtową. 

• Przez Pawel197890
      Mam pytanie czy można siac żyto hybrydowe rok po centrali i ile kg na hektar 
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
  • Dodaj nową pozycję...
v