Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, damianzetor9540 napisał:

Ile macie teraz?

Póki co tylko mlekovita dała cenę na kwiecień a reszta nie więc nie mów hop

Osm koło na kwiecień +20 gr,2zł netto będzie ale co 3 miesiące w dupe z cena było to było

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Troker1979 napisał:

2 tys to podejrzewam że za plewy

Czy ja wiem, Biofeed lacto 21, to chyba nie aż takie plewy, ostatnio płaciłem 1840 ...  W składzie niby na 1 miejscu rzepaczanka.. 

Edytowane przez ThePerkins
Opublikowano
12 godzin temu, wille napisał:

Dzwoniłem dziś do winnicy powiedziałem że wypowiedzenie składanym bo wyszło 1.88 to powiedział żeby miesiąc poczekać bo mają zrobić cenę wyjściowa 2 zł za 3.8 to i 3.2 bo ale nowiem czy mu wieżyc bo oszukanie jest no ale powiedział że 2 dni i SMS będą wysyłane zobaczymy

Jaka ilość? Teraz ostra selekcja idzie. Dostawca 30 tys l i więcej na miesiąc już za luty 2,2 ok dostali. 

Opublikowano
8 godzin temu, ThePerkins napisał:

Czy ja wiem, Biofeed lacto 21, to chyba nie aż takie plewy, ostatnio płaciłem 1840 ...  W składzie niby na 1 miejscu rzepaczanka.. 

Ostatnio 2 miesiące temu🤪

Opublikowano
2 godziny temu, kacperro napisał:

Jaka ilość? Teraz ostra selekcja idzie. Dostawca 30 tys l i więcej na miesiąc już za luty 2,2 ok dostali. 

U mnie jakieś 18 tys 

Opublikowano
wille napisał:

Dzwoniłem dziś do winnicy powiedziałem że wypowiedzenie składanym bo wyszło 1.88 to powiedział żeby miesiąc poczekać bo mają zrobić cenę wyjściowa 2 zł za 3.8 to i 3.2 bo ale nowiem czy mu wieżyc bo oszukanie jest no ale powiedział że 2 dni i SMS będą wysyłane zobaczymy

Ja odszedlem z końcem roku, ale właśnie znajomy liczył mi cenę jaką miałbym w winnicy to wychodziło prawie 2.2 jakoś na koniec stycznia podobno taki cennik był. To dlaczego tylko 1.88?

Opublikowano

No Podlasie cena za mleko do góry bo zostajemy w tyle za innymi mleczarniami z innych województw  😉 . W tym roku więcej posiałem zboża jak kukurydzy . Mam nadzieję że suszy nie będzie i zboże sypnie choć te 6-8 t jak tu u każdego na forum to coś jeszcze się zarobi 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Podlesiok napisał:

A ile ludzi kupuje te "prawdziwe" masło ? U nas do smarowania chleba to tylko margaryna Tzn Rama, Smakowita itd ... 

Szczerze mówiąc to masło mi w ogóle nie smakuje 

• Confused 6
Opublikowano

u mnie tylko 100% masło nigdy zamiennik roślinny a ci co kupują ten szpek i tak dalej będą kupować garwolińskie produkty ok 👍 tylko u nas nie ma w sklepach 🤷‍♂️

Karol6130 napisał:

Ilu jest tych świadomych 🤔

coraz więcej...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, ChiquitaB napisał:

Juz wole suchy chleb zjeść jak margaryna posmarować.

Chleb margaryną do tego mielonka "turystyczna" z puszki i lux jedzenie 😋

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
45 minut temu, TheraRolnik napisał:

A ile ludzi kupuje te "prawdziwe" masło ? U nas do smarowania chleba to tylko margaryna Tzn Rama, Smakowita itd ... 

Szczerze mówiąc to masło mi w ogóle nie smakuje 

Ja to nie dam rady margaryny. Ostatnio dziewczyny kupiły jakiś Mix Pasłęcki nie dałem rady zdzierżyć tego smaku. Masło to jednak masło i w dodatku zdrowsze 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v