Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, elpolako010 napisał:

w jakim terenie ta cena?

Może ktoś polecić jakąś sprawdzoną hodowle z kim można nawiązać stałą współpracę na kupno warhlaka?

Skąd jesteś i jakie ilości Cię interesują. 

Opublikowano

nie wiem jakiego masz tego tucznika,czy duży, czy nie ma wyboju czy mięsności, ale na dziś czy to Animex czy Sokołów przy dobrym tuczniku ponad 7 byś wyrwał bez niczego, tzn oddając na żywo ale tak by Ci wyszły. Jeśli można wiedzieć co to za zakład ? 

Opublikowano

tucznik duży koło 135, na żywo bez wybierania animex

a patrząc na to jakie ceny różni ludzie tutaj piszą i co słyszałem od okolicznych rolników to nikt 7zl nie przebija na żywo a cena najczęściej kręci się koło 6.70-6.80

Opublikowano

zdaje sobie sprawy, że przy takiej ilosci tucznika to nie ma zbyt wiele podmiotów na rynku by odebrać wszystko na strzał ale mimo to, szukałbym sobie innego odbiorcy. Ja jutro będę sprzedawał mała partię w porównaniu do Ciebie bo 90 sztuk, ale też cene 7.2-1%.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v