Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
48 minut temu, czesio200 napisał:

Ludzie mało mięsa jedzą. Ogólnie myślą, że żywność jest ze sklepu a nie z pola od rolnika...

Jedzą sporo a nawet dużo . Jeszcze nie dawno szukali DOBREGO mięsa i cena nie grała roli,teraz trend się odwrócił

Opublikowano

od jakiegoś czasu wiadomo o co im chodzi chore czasy nastały https://agrofoto.pl/artykul/do-ke-wplynal-wniosek-o-zlikwidowanie-hodowli-zwierzat-w-unii-europejskiej/

Opublikowano

Moja znajoma co pracuje w mięsnym sama mówi że mało idzie towaru jedynie co na grilla na weekend tak to słabo każdy kupuje małe ilości i to w większości starsi ludzie 

Oni mają problem bo jak będą mało zamawiać towaru z zakładu to zamkną im sklep zamawiają jak zawsze mało się sprzedaje i są zwroty to darcie ryja i każdemu źle ale to że ceny kosmiczne nikt nie widzi 

• Like 1
Opublikowano

Większość w mieście ma 2 lewe ręce i najlepiej im kupić półprodukt żeby szybko coś zrobić jeść albo iść do restauracji 

Jak u teściów jestem i widzę jak jedzą i ile jedzą to się nie dziwię że jak pojadą na działkę i skosza z 3-4 ary trawy kosiarka są zmęczeni jak nie wiem co 

Opublikowano

Mało jedzą i się dziwią że siły nie mają a jak cos cięższego zrobić to wielki lament a przed 50 lat osoby i ciezko zawodowo nie pracują 

Ale to ich jedzenie to na przeżycie i posiedzenie przed tv wystarcza 

Opublikowano

Mało jedzą bym nie powiedział tylko gówno wartościowe jedzą i d*py rosną .

Jak by jedli jak ludzie jedli 50 lat temu to by zdrowe byli jak dąb .

ŚWINIA NAFASZEROWANA DZIŚ TEŻ ŚWIŃSTWEM .

• Like 1
Opublikowano
damianos95 napisał:

Mało jedzą i się dziwią że siły nie mają a jak cos cięższego zrobić to wielki lament a przed 50 lat osoby i ciezko zawodowo nie pracują 

Ale to ich jedzenie to na przeżycie i posiedzenie przed tv wystarcza 

to musisz im to powiedzieć, ale konkretnie to mało mięsa jedzą czy co miałeś na myśli ?

Opublikowano

Nic nie jest pewne niby obniżki a niektórzy tucznika szukają inni znowu kombinują bo mają za dużo 

Ja zawsze się śmieje że jak się pożądanie ktoś nie zje to i siły i roboty nie ma to się patrzą na mnie dziwnie 

No jedzą ogólnie jak dla mnie mało a mięsa sporadycznie bo drogie a jak już to drób bo najtańsze w sklepie i tyle w temacie no oczywiście że mi płacą niewiadomo ile i jakiej to ja kasy z unii nie nadostaje też słyszałem

Opublikowano
19 godzin temu, krilan06 napisał:

Do mnie jak przyjadą z Warszawy to wcinają schabowe jak małpa kit 😂

Może dlatego że za .....  darmo😀

Opublikowano
51 minut temu, turtojs napisał:

łeee to jakaś biedota z miasta ta twoja rodzina skoro na jedzeniu oszczędza nawet, bo mięso drogie...

No właśnie byś się zdziwił gdzie pracują może nie zarabiają po 5tys ale sporo wyżej niż najniższą ale logika taka że po co jeść lepiej że nic z tego nie ma jak kiedyś był temat właśnie o tym

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v