Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, karolr2 napisał:

Jak tam u was byki nie chorują? U mnie był wet wczoraj bo moje płuca łapią to mówił że na okolicy wszędzie chorują. Mówił też  że cielaków z całego świata naciągnięte nawet do tych co nigdy nie mieli 😃

W ubiegłym roku jak przywoziłeam cielaki jesień zima to non stop płuca. Z początku leczyłem później olałem sprawę to do lata kaszel ale wszystkie wyszły. W tym spokój bo w lato zrobiłem zakupy

Opublikowano
4 minuty temu, Kazik1991 napisał:

Witam jaka aktualna cena na żywą za byki hf 700+ i 800+  Mazowsze okolice Wyszkowa 

Ostatnio 11 brutto mi mówił odbiorca za dobrego hf. Te same okolice

Opublikowano
1 godzinę temu, Pitraszek napisał:

Ostatnio 11 brutto mi mówił odbiorca za dobrego hf. Te same okolice

To i pewnie kojarzysz handlarza Marcina że słomianki. Masz jakieś  opinie o nim 

Opublikowano
7 godzin temu, Konzaw91 napisał:

Zielone to kojarzę że Słowacja.

7 godzin temu, Cybulek17 napisał:

Nie wiem,  czy nazwał bym to zielonymi,  ale taki dość specyficzny kolor 

Macie może zdjęcie?

Opublikowano

A nie włoskie maskotki z zielonymi kolczykami przyjeżdżają 🤔

Opublikowano

około 60 sztuk limusen waga od 550 kg cena wbc 27 zł  tylko nie pamiętam czy pojechały żywcem na niemcy i tam ubite czy ubijała Polska ubojnia , taką informacje podał przedstawociel agrolok na szkoleniu wczoraj .

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Macie może zdjęcie?

Screenshot_20220203-082648_Google.jpg

1 godzinę temu, HF86 napisał:

A nie włoskie maskotki z zielonymi kolczykami przyjeżdżają 🤔

Włochy mają takie czerwonawe 

1 godzinę temu, jarecki napisał:

około 60 sztuk limusen waga od 550 kg cena wbc 27 zł  tylko nie pamiętam czy pojechały żywcem na niemcy i tam ubite czy ubijała Polska ubojnia , taką informacje podał przedstawociel agrolok na szkoleniu wczoraj .

Nasz kolega z tego forum sprzedaje w takich ilosciach kilka razy w roku i cenę ma bliżej 13 niż 17 . Musi , że bujda

Opublikowano
43 minuty temu, Cybulek17 napisał:

Screenshot_20220203-082648_Google.jpg

Włochy mają takie czerwonawe 

Nasz kolega z tego forum sprzedaje w takich ilosciach kilka razy w roku i cenę ma bliżej 13 niż 17 . Musi , że bujda

A on tu jeszcze zagląda pod jakim szyldem ?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Cybulek17 napisał:

nie wiem , na pewno odbiorcą był niemiec i to niemiec płacił ,mówił też że sztuki były super  , Znajomy sprzedawał nie dawno limusen to po 21 zł po ubojowo brał ktoś kto ma  w stolicy stoisko z miesem .   Prowadzący szkolenie był z kaszub wiec ta partia limusen też była z tamtych okolic , jak chcesz to przedzwoń do agrolok I podadzą kontakt do osoby co prowadziła szkolenie , szkolenie było wczoraj ,, uprawa zbóz '' w gm jadów 

Edytowane przez jarecki
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v