Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

nie dziwię się, i sam już inaczej produkcję prowadzę. opasy mają zjadac odpady i trawy z gruntów nie nadających się pod ziarko. 

intensywna produkcja mi się nie widzi w tych czasach. 

Opublikowano

To samo mi wczoraj Rafał mówił, był na kawie i pytałem jak cennik to powiedział, że narazie nie sprzedawać .

A dzwoniły telefony w międzyczasie to na za tydzień umawiał odbiory

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Kaszub88 napisał:

dzisiaj gadałem z kierowcą Rafalexu na jutro dostał zakaz kupowania bo od poniedziałku ostry zjazd 😡 Ale nie panikowac proszę...

Jak nie panikować jak spadnie 2 zł zaraz na kg a później do góry dają po 10 groszy

Opublikowano

Ta obniżka to jakaś lipa, bydla wciąż jest spory deficyt.

Pewnie jakaś grupka ubogich handlarzykow ustaliła że zejdą z cena żeby popłoch zrobić

Gnać handlarzy, starać się współpracować bezpośrednio z ubojniami...

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Tak, ale żeby nikt nie myślał, że ubojnia celowo tak zrobiła. Nie będę pisał co i jak, ale moim zdaniem również uważam, że powędrowała w odpowiednie miejsce. Na pewno nie nadawała się do dalszej hodowli a uciekałem z nią, bo bałem się że padnie, prawdopodobnie między innymi miała przepuchlinę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v