Skocz do zawartości

Ceny bydła 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam ile można oczekiwać za jałówki lm ok 500kg mam 3 szt okolice warszawy i do jakiego wieku jest liczona jako jałówka a nie krowa pozdrawiam 

Edytowane przez Rafalxxxx
Błędy ortograficzne
Opublikowano
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Na ile można liczyć za krowę 8 lat dosyć kompaktowej budowy ( dosyć niska krótka ale szeroka) waga ok 500kg 

Mam cięższą i po 7nie mogę dostać ale to okolice Łodzi 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Mnie by ponad 6 zadowalało 

Mógł byś wrzucić fotkę? Może ja za drogo chce 🤔 tylko moja jest tłusta bo nie dojona. 

Opublikowano
17 minut temu, superfarmer02 napisał:

Szkoda mi ją sprzedać na mięso i wolał bym do dalszej hodowli ale nie będę czekał pół roku na chętnego 

Screenshot_2022-03-17-09-36-07-739_pl.tablica.jpg

Moja jest troszkę lepsza. A jak tu piszą po 9 🤔 no to nie wiem co to musi być 🤔🤔🤔

Opublikowano
28 minut temu, superfarmer02 napisał:

Szkoda mi ją sprzedać na mięso i wolał bym do dalszej hodowli ale nie będę czekał pół roku na chętnego 

Młoda jest ? Dawno wycielona ?

Opublikowano
2 godziny temu, superfarmer02 napisał:

Skąd jesteś? Ile daje jeszcze mleka? 

Opublikowano
7 godzin temu, Mieciu24 napisał:

Mam cięższą i po 7nie mogę dostać ale to okolice Łodzi 🤔

Mietek, pajacu. Długo się zastanawiałem kim ty jesteś. Dochodzę do wniosku że co najwyżej marnym naganiaczem jakiegoś handlarzyny spod Kielc, dbający o to aby nikt w twoich okolicach nie dowiedział się prawdziwych cen.

• Like 10
  • Thanks 3
  • Haha 2
Opublikowano
33 minuty temu, bop23 napisał:

Jedna krowa poszła 620 kg brutto po 8 netto a druga 690 kg brutto po 9 netto obie kalibrów małe ale upasione

Kto brał jakie okolicę

Opublikowano
5 godzin temu, superfarmer02 napisał:

Krowa miła dla oka. 7 miękko powinni dać

Opublikowano
1 godzinę temu, AdamRo napisał:

Mietek, pajacu. Długo się zastanawiałem kim ty jesteś. Dochodzę do wniosku że co najwyżej marnym naganiaczem jakiegoś handlarzyny spod Kielc, dbający o to aby nikt w twoich okolicach nie dowiedział się prawdziwych cen.

Ale człowieku pieprzysz głupoty biedny rolnik wydymany przez Zbyszko 😎

Opublikowano
3 godziny temu, AdamRo napisał:

Adam pewnie aż spać nie mogłeś 🤔 co za konkuryncja w terenie buszuje 😛

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez latka890098
      Orientuje się ktoś jakie są teraz ceny żywca za byka LM? (Województwo Lubelskie)
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
  • Dodaj nową pozycję...
v