Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, mf362 napisał:

Szczęście że miałeś szybko druga Pile

Zawsze staram się mieć 2 albo 3 ze sobą jak jakieś grubsze tematy 

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Powiedzmy... Jestem w miarę zamknięty na nowości, choć zdarzają się przebłyski...

Pjoter ja Cię już trochę znam, jak te nowości pozwalają Ci na większą dozę lenistwa to jesteś jak najbardziej za 🙊

Opublikowano

a to co spotkało dziadków.  lata 80. leżą w łóżku, dziadek już śpi, babcia przysypia. dobija 24 telewizja kończy nadawanie i pojawia się szronienie (starsi użytkownicy pewnie wiedzą co to) nagle w sieni słychać, że ktoś biegnie. babcia myśli a to pewnie córka usłyszała i biegnie wyłączyć im telewizor. otwierają se drzwi a tam jakaś dziewczynka bez oczu i nóg biegnie prosto na babcię, ona z przerażenia zamyka oczy, po chwili otwiera i nie ma nikogo.

Opublikowano (edytowane)

@gregor1284 a co tak słabo zaglądasz do tematu o zamykaniu lasów ??? xD😝

Edytowane przez V12
Opublikowano

nic a nic. dziadek wszystko inwestował w gospodarstwo, które tworzył od podstaw rozwijał, alkoholu unikał jak ognia, babcia tak samo. wtedy byli zdrowymi ludźmi, a i dziś razem wzięci mają lepsze zdrowie niż ja.

Opublikowano
2 minuty temu, V12 napisał:

@gregor1284 a co tak słabo zaglądasz do tematu o zamykaniu lasów ??? xD😝

Zapraszasz? A przeglądam dosyć często ale głosu nie zabieram 🙊 jeszcze dziś tam będę szerzył foliarstwo 😂

1 minutę temu, Drewnopoulos napisał:

nic a nic. dziadek wszystko inwestował w gospodarstwo, które tworzył od podstaw rozwijał, alkoholu unikał jak ognia, babcia tak samo. wtedy byli zdrowymi ludźmi, a i dziś razem wzięci mają lepsze zdrowie niż ja.

Tej a może to zwyy zbieg okoliczności jak tu o 

791244_przerazajace.jpg

• Haha 3
Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Zawsze staram się mieć 2 albo 3

jakich używasz?   cza by se może kupić jakiego chinola.

Opublikowano

nie chcesz wierzyć twoja sprawa, nie każdemu jest dane spotkać się ze zjawiskami paranormalnymi. ja widziałem głowę wisielca dwa metry nad sobą i już moje życie nigdy nie będzie takie jak dawniej.

Opublikowano
13 minut temu, Drewnopoulos napisał:

a to co spotkało dziadków.  lata 80. leżą w łóżku, dziadek już śpi, babcia przysypia. dobija 24 telewizja kończy nadawanie i pojawia się szronienie (starsi użytkownicy pewnie wiedzą co to) nagle w sieni słychać, że ktoś biegnie. babcia myśli a to pewnie córka usłyszała i biegnie wyłączyć im telewizor. otwierają se drzwi a tam jakaś dziewczynka bez oczu i nóg biegnie prosto na babcię, ona z przerażenia zamyka oczy, po chwili otwiera i nie ma nikogo.

Dobry towar mieli 🤣 teraz ciężko o taki efekt bez domieszek jakiegoś syfu 🙄

tak słyszałem 

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Pafnucy napisał:

jakich używasz?   cza by se może kupić jakiego chinola.

ja mam naca już 11 lat , ciężka duzo pali , ale silnik w miare mocny i prosty , jedynie co od razu prowadnice i łańcuch firmowy i gra gitara 

jak z prc , to szukaj z jak największą pojemnością 

Edytowane przez V12
Opublikowano
8 minut temu, Drewnopoulos napisał:

To bardzo ciebie oszukują twierdząc że są zdrowi 

Opublikowano
3 minuty temu, Drewnopoulos napisał:

nie chcesz wierzyć twoja sprawa, nie każdemu jest dane spotkać się ze zjawiskami paranormalnymi. ja widziałem głowę wisielca dwa metry nad sobą i już moje życie nigdy nie będzie takie jak dawniej.

Ja kiedyś spotkałem kosmitę i też do śmiechu mi nie było. Dopóki nie dowiedziałem się że to lesniczy 

• Haha 3
Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

Dobry towar mieli 🤣 teraz ciężko o taki efekt bez domieszek jakiegoś syfu 🙄

tak słyszałem 

Ło panie ludzie mówią że w okolicy są takie środki do inhalacji ze nawet tego świńskiego kaszlu po tym nie ma. Sama natura 

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, V12 napisał:

ja mam naca już 11 lat , ciężka duzo pali , ale silnik w miare mocny i prosty , jedynie co od razu prowadnice i łańcuch firmowy i gra gitara 

jak z prc , to szukaj z jak największą pojemnością 

ciekawe te nax jak Rysiek kupił.

Opublikowano
6 minut temu, Drewnopoulos napisał:

Ja kiedyś wracałem do domu w nocy patrzę na miejsce pasażera a tam Buka siedzi, nie odezwałem się ani słowem żeby się na mnie nie rzuciła... Dojechałem do domu a właściwie to dojechaliśmy po czym Buka wysiadła z samochodu podziękowała za podwózke, wsiadła na białego kota i zniknęła w mroku nocy 

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v