Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, mf362 napisał:

Szczęście że miałeś szybko druga Pile

Zawsze staram się mieć 2 albo 3 ze sobą jak jakieś grubsze tematy 

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Powiedzmy... Jestem w miarę zamknięty na nowości, choć zdarzają się przebłyski...

Pjoter ja Cię już trochę znam, jak te nowości pozwalają Ci na większą dozę lenistwa to jesteś jak najbardziej za 🙊

Opublikowano

a to co spotkało dziadków.  lata 80. leżą w łóżku, dziadek już śpi, babcia przysypia. dobija 24 telewizja kończy nadawanie i pojawia się szronienie (starsi użytkownicy pewnie wiedzą co to) nagle w sieni słychać, że ktoś biegnie. babcia myśli a to pewnie córka usłyszała i biegnie wyłączyć im telewizor. otwierają se drzwi a tam jakaś dziewczynka bez oczu i nóg biegnie prosto na babcię, ona z przerażenia zamyka oczy, po chwili otwiera i nie ma nikogo.

Opublikowano (edytowane)

@gregor1284 a co tak słabo zaglądasz do tematu o zamykaniu lasów ??? xD😝

Edytowane przez V12
Opublikowano

nic a nic. dziadek wszystko inwestował w gospodarstwo, które tworzył od podstaw rozwijał, alkoholu unikał jak ognia, babcia tak samo. wtedy byli zdrowymi ludźmi, a i dziś razem wzięci mają lepsze zdrowie niż ja.

Opublikowano
2 minuty temu, V12 napisał:

@gregor1284 a co tak słabo zaglądasz do tematu o zamykaniu lasów ??? xD😝

Zapraszasz? A przeglądam dosyć często ale głosu nie zabieram 🙊 jeszcze dziś tam będę szerzył foliarstwo 😂

1 minutę temu, Drewnopoulos napisał:

nic a nic. dziadek wszystko inwestował w gospodarstwo, które tworzył od podstaw rozwijał, alkoholu unikał jak ognia, babcia tak samo. wtedy byli zdrowymi ludźmi, a i dziś razem wzięci mają lepsze zdrowie niż ja.

Tej a może to zwyy zbieg okoliczności jak tu o 

791244_przerazajace.jpg

• Haha 3
Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Zawsze staram się mieć 2 albo 3

jakich używasz?   cza by se może kupić jakiego chinola.

Opublikowano

nie chcesz wierzyć twoja sprawa, nie każdemu jest dane spotkać się ze zjawiskami paranormalnymi. ja widziałem głowę wisielca dwa metry nad sobą i już moje życie nigdy nie będzie takie jak dawniej.

Opublikowano
13 minut temu, Drewnopoulos napisał:

a to co spotkało dziadków.  lata 80. leżą w łóżku, dziadek już śpi, babcia przysypia. dobija 24 telewizja kończy nadawanie i pojawia się szronienie (starsi użytkownicy pewnie wiedzą co to) nagle w sieni słychać, że ktoś biegnie. babcia myśli a to pewnie córka usłyszała i biegnie wyłączyć im telewizor. otwierają se drzwi a tam jakaś dziewczynka bez oczu i nóg biegnie prosto na babcię, ona z przerażenia zamyka oczy, po chwili otwiera i nie ma nikogo.

Dobry towar mieli 🤣 teraz ciężko o taki efekt bez domieszek jakiegoś syfu 🙄

tak słyszałem 

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Pafnucy napisał:

jakich używasz?   cza by se może kupić jakiego chinola.

ja mam naca już 11 lat , ciężka duzo pali , ale silnik w miare mocny i prosty , jedynie co od razu prowadnice i łańcuch firmowy i gra gitara 

jak z prc , to szukaj z jak największą pojemnością 

Edytowane przez V12
Opublikowano
8 minut temu, Drewnopoulos napisał:

To bardzo ciebie oszukują twierdząc że są zdrowi 

Opublikowano
3 minuty temu, Drewnopoulos napisał:

nie chcesz wierzyć twoja sprawa, nie każdemu jest dane spotkać się ze zjawiskami paranormalnymi. ja widziałem głowę wisielca dwa metry nad sobą i już moje życie nigdy nie będzie takie jak dawniej.

Ja kiedyś spotkałem kosmitę i też do śmiechu mi nie było. Dopóki nie dowiedziałem się że to lesniczy 

• Haha 3
Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

Dobry towar mieli 🤣 teraz ciężko o taki efekt bez domieszek jakiegoś syfu 🙄

tak słyszałem 

Ło panie ludzie mówią że w okolicy są takie środki do inhalacji ze nawet tego świńskiego kaszlu po tym nie ma. Sama natura 

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, V12 napisał:

ja mam naca już 11 lat , ciężka duzo pali , ale silnik w miare mocny i prosty , jedynie co od razu prowadnice i łańcuch firmowy i gra gitara 

jak z prc , to szukaj z jak największą pojemnością 

ciekawe te nax jak Rysiek kupił.

Opublikowano
6 minut temu, Drewnopoulos napisał:

Ja kiedyś wracałem do domu w nocy patrzę na miejsce pasażera a tam Buka siedzi, nie odezwałem się ani słowem żeby się na mnie nie rzuciła... Dojechałem do domu a właściwie to dojechaliśmy po czym Buka wysiadła z samochodu podziękowała za podwózke, wsiadła na białego kota i zniknęła w mroku nocy 

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v