Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z czego.... jak by to? zawiasy? haki na zawiasy... słowa brakuje...

Opublikowano
32 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Ja nie zapomnę jak na początku tego wirusa poszedłem do sklepu bez maski a jakaś baba zaczęła się na mnie wydzierać że gdzie ja mam maseczkę że ich wszystkich po zarażam 😂 za chwilę przyszedł kolejny bez maski i do niego też zaczęła się pruć 😂

Ja też tak wszedłem do sklepu bez maski i jakąś stara baba do mnie z gębą s ja do niej jeśli stara ruro tak chcesz tego pilnować żeby nosić maseczki to trzymaj ruro 1.5 metra odległości

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

A akurat za to ja nie płacę, to nie liczyłem 

Jak coś na handel robię to oczywiście, wcześniej wyliczone wszystko, a potem jak za coś przepłace to wkurwiony chodzę że się budżet nie spina...

Zdjęcie z dziś poniżej

Teczwórkę

Screenshot_20220205-184509.png

Cezarego to jeszcze jest glanc maszyna ta T4.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

@bratrolnika, a jeszcze jak byś zechciał, to pokaż kiedy system zamykania, ryglowania wrót.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

Zawiasy i haki te co były przez ostatnie 45 lat, odcięte od drewnianych drzwi-tych co leżą na zdjęciu na płasko 

Profil 40*40*3, w drugim gatunku wyszedł 980zl na dwie pary takich drzwi 

Blachy będzie trzeba 8 kawałków długich na 3,3m, nie wiem po ile teraz za metr trapezu cenią

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Cezarego to jeszcze jest glanc maszyna ta T4.

Dlatego wystawiony w trochę zaporowej cenie. Wizualnie trochę trzeba byłoby go dopiescic, ale mechanicznie jest lalka 

W sumie dlatego też dałem kontakt @GRZES1545, bo jego kolega szuka czegoś takiego

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

@bratrolnika, a jeszcze jak byś zechciał, to pokaż kiedy system zamykania, ryglowania wrót.

Póki co brak, ale pewnie będzie tak jak we wszystkich innych drzwiach które robiliśmy-zasuwy do góry, i dodatkowo na drugiej poprzeczce od dołu przyspawany ceownik 46mm, i w niego wsadzana od góry Sztaba z profila 40*40

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Zawiasy i haki te co były przez ostatnie 45 lat, odcięte od drewnianych drzwi-tych co leżą na zdjęciu na płasko 

Profil 40*40*3, w drugim gatunku wyszedł 980zl na dwie pary takich drzwi 

Blachy będzie trzeba 8 kawałków długich na 3,3m, nie wiem po ile teraz za metr trapezu cenią

Dlatego wystawiony w trochę zaporowej cenie. Wizualnie trochę trzeba byłoby go dopiescic, ale mechanicznie jest lalka 

W sumie dlatego też dałem kontakt @GRZES1545, bo jego kolega szuka czegoś takiego

Gdybyś już miał działkę w Bodzentynie to by ci na pieszo przyszli zabrali t 4😁

• Haha 1
Opublikowano

@radekz200 słyszę że cycepe kupiłeś , no gratulacje 👍 będzie od kogo pożyczyć na żniwa 🤭

Opublikowano
18 minut temu, bratrolnika napisał:

A akurat za to ja nie płacę, to nie liczyłem 

Jak coś na handel robię to oczywiście, wcześniej wyliczone wszystko, a potem jak za coś przepłace to wkurwiony chodzę że się budżet nie spina...

Zdjęcie z dziś poniżej

Teczwórkę

Screenshot_20220205-184509.png

Będzie fiało śniegiem góra lewa 

Opublikowano

no nie sądziłem że coś takiego się wydarzy 🤔pronarka????????

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Opon ci w zetorze braknie jechać ją pożyczyć, a potem jechać oddać

Eee tam , nowe mam radialki 

A zresztą kto mówi o oddawaniu 😛

Opublikowano
18 minut temu, Pafnucy napisał:

Kule 

15 minut temu, PAN88 napisał:

Ja też tak wszedłem do sklepu bez maski i jakąś stara baba do mnie z gębą s ja do niej jeśli stara ruro tak chcesz tego pilnować żeby nosić maseczki to trzymaj ruro 1.5 metra odległości

Prawidłowo. 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

@HF86O masz Ci los, no ktoś na elektorat musi urobic. 

to robota po pisowsku. znaczy się, aby mi było 😂🤭

przecież nie będę klopotal Pani w us w ZUS, ani krus. one wystarczająco przekroczone.

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Będzie fiało śniegiem góra lewa 

Nie będzie, belka górna ma przewężenie, i rama nachodzi na beton 5cm 

Lewy górny róg jak widać krzywo przy zalewaniu ustawili w 1975r, i tak został

5 minut temu, Agrest napisał:

@bratrolnika znalazłem tanią kabinę do c360. Brat będzie zadowolony🤭

https://www.olx.pl/d/oferta/kabina-ursus-c-360-CID757-IDNKOcI.html

Wielce prawdopodobne że kabinę kupimy od kolegi @krilan06

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v