Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z czego.... jak by to? zawiasy? haki na zawiasy... słowa brakuje...

Opublikowano
32 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Ja nie zapomnę jak na początku tego wirusa poszedłem do sklepu bez maski a jakaś baba zaczęła się na mnie wydzierać że gdzie ja mam maseczkę że ich wszystkich po zarażam 😂 za chwilę przyszedł kolejny bez maski i do niego też zaczęła się pruć 😂

Ja też tak wszedłem do sklepu bez maski i jakąś stara baba do mnie z gębą s ja do niej jeśli stara ruro tak chcesz tego pilnować żeby nosić maseczki to trzymaj ruro 1.5 metra odległości

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

A akurat za to ja nie płacę, to nie liczyłem 

Jak coś na handel robię to oczywiście, wcześniej wyliczone wszystko, a potem jak za coś przepłace to wkurwiony chodzę że się budżet nie spina...

Zdjęcie z dziś poniżej

Teczwórkę

Screenshot_20220205-184509.png

Cezarego to jeszcze jest glanc maszyna ta T4.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

@bratrolnika, a jeszcze jak byś zechciał, to pokaż kiedy system zamykania, ryglowania wrót.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

Zawiasy i haki te co były przez ostatnie 45 lat, odcięte od drewnianych drzwi-tych co leżą na zdjęciu na płasko 

Profil 40*40*3, w drugim gatunku wyszedł 980zl na dwie pary takich drzwi 

Blachy będzie trzeba 8 kawałków długich na 3,3m, nie wiem po ile teraz za metr trapezu cenią

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Cezarego to jeszcze jest glanc maszyna ta T4.

Dlatego wystawiony w trochę zaporowej cenie. Wizualnie trochę trzeba byłoby go dopiescic, ale mechanicznie jest lalka 

W sumie dlatego też dałem kontakt @GRZES1545, bo jego kolega szuka czegoś takiego

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

@bratrolnika, a jeszcze jak byś zechciał, to pokaż kiedy system zamykania, ryglowania wrót.

Póki co brak, ale pewnie będzie tak jak we wszystkich innych drzwiach które robiliśmy-zasuwy do góry, i dodatkowo na drugiej poprzeczce od dołu przyspawany ceownik 46mm, i w niego wsadzana od góry Sztaba z profila 40*40

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Zawiasy i haki te co były przez ostatnie 45 lat, odcięte od drewnianych drzwi-tych co leżą na zdjęciu na płasko 

Profil 40*40*3, w drugim gatunku wyszedł 980zl na dwie pary takich drzwi 

Blachy będzie trzeba 8 kawałków długich na 3,3m, nie wiem po ile teraz za metr trapezu cenią

Dlatego wystawiony w trochę zaporowej cenie. Wizualnie trochę trzeba byłoby go dopiescic, ale mechanicznie jest lalka 

W sumie dlatego też dałem kontakt @GRZES1545, bo jego kolega szuka czegoś takiego

Gdybyś już miał działkę w Bodzentynie to by ci na pieszo przyszli zabrali t 4😁

• Haha 1
Opublikowano

@radekz200 słyszę że cycepe kupiłeś , no gratulacje 👍 będzie od kogo pożyczyć na żniwa 🤭

Opublikowano
18 minut temu, bratrolnika napisał:

A akurat za to ja nie płacę, to nie liczyłem 

Jak coś na handel robię to oczywiście, wcześniej wyliczone wszystko, a potem jak za coś przepłace to wkurwiony chodzę że się budżet nie spina...

Zdjęcie z dziś poniżej

Teczwórkę

Screenshot_20220205-184509.png

Będzie fiało śniegiem góra lewa 

Opublikowano

no nie sądziłem że coś takiego się wydarzy 🤔pronarka????????

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Opon ci w zetorze braknie jechać ją pożyczyć, a potem jechać oddać

Eee tam , nowe mam radialki 

A zresztą kto mówi o oddawaniu 😛

Opublikowano
18 minut temu, Pafnucy napisał:

Kule 

15 minut temu, PAN88 napisał:

Ja też tak wszedłem do sklepu bez maski i jakąś stara baba do mnie z gębą s ja do niej jeśli stara ruro tak chcesz tego pilnować żeby nosić maseczki to trzymaj ruro 1.5 metra odległości

Prawidłowo. 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

@HF86O masz Ci los, no ktoś na elektorat musi urobic. 

to robota po pisowsku. znaczy się, aby mi było 😂🤭

przecież nie będę klopotal Pani w us w ZUS, ani krus. one wystarczająco przekroczone.

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Będzie fiało śniegiem góra lewa 

Nie będzie, belka górna ma przewężenie, i rama nachodzi na beton 5cm 

Lewy górny róg jak widać krzywo przy zalewaniu ustawili w 1975r, i tak został

5 minut temu, Agrest napisał:

@bratrolnika znalazłem tanią kabinę do c360. Brat będzie zadowolony🤭

https://www.olx.pl/d/oferta/kabina-ursus-c-360-CID757-IDNKOcI.html

Wielce prawdopodobne że kabinę kupimy od kolegi @krilan06

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v