Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Ty mnie tu zagramanicznych słów nie wypisuj tylko gadaj jak na spowiedzi 

Toć już za stary jestem żeby mamusia mi gacie prała czy cerowala skarpety, o ogólnie rozumianym porządku wokół mnie to już nawet nie wspomnę. Coś do nawleczenia to bym sobie znalazł, ale gorsze to o czym wspomniałem powyżej 

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Toć już za stary jestem żeby mamusia mi gacie prała czy cerowala skarpety, o ogólnie rozumianym porządku wokół mnie to już nawet nie wspomnę. Coś do nawleczenia to bym sobie znalazł, ale gorsze to o czym wspomniałem powyżej 

To można powiedzieć że trochę racji miałem 

Bo w sumie to każdy chłop co zaznal życia z drugą polową to trochę taki uzależniony jest i nie myślę tu o sprawach szeksualnych

14 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie umarłby i też by przeżył.

Ale co to za życie 

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

To można powiedzieć że trochę racji miałem 

Bo w sumie to każdy chłop co zaznal życia z drugą polową to trochę taki uzależniony jest i nie myślę tu o sprawach szeksualnych

Ale co to za życie 

Każdy wybiera wygodniejsze życie 🤔 no jeszcze z gotowaniem się poprawiła bo na początku to bałem się jej potraw. To miłość chyba jest? Ty kupę lat po ślubie to wypowiedź się 

Opublikowano
33 minuty temu, Pafnucy napisał:

zniknęło z obserwowanych? :D

Rysiek, Ciebie musi kusi żeby kupić.

No obserwował, kiedy sprzeda.

Musi sprzedał i baluje bo coś nie pisze. 

Pewnie dużo flaszek pójdzie😁

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, gregor1284 napisał:

Każdy wybiera wygodniejsze życie 🤔 no jeszcze z gotowaniem się poprawiła bo na początku to bałem się jej potraw. To miłość chyba jest? Ty kupę lat po ślubie to wypowiedź się 

Pewno miłość bo jak mówią przez rzoladek do serca ja twierdzę że przez rozporek ale to tylko moje zdanie 

Ja już 24 lata po i żonka dobrze gotuję i  ciasta smaczne i cicha spokojna poprostu idealna żona tylko jej tego nie mówię za często 😉

Edytowane przez Łolek
  • Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No obserwował, kiedy sprzeda.

Musi sprzedał i baluje bo coś nie pisze. 

Pewnie dużo flaszek pójdzie😁

krowy doi. nie chwalił się. nie wiem czy sprzedał. może wygasło.

Opublikowano
10 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Wiatr wieje, gwiazd nie widać, nic nie pada.

Rudy się już przybiegać nauczył i mu pasuje głaskanie.

272774860_714868336591105_5557588342726493685_n.jpg

Dziś coś czytałem że odbierają króliki od ludzi którzy się znęcają czy tam coś takiego. Pjoter dał byś radę pomoc tym królikom? 

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

krowy doi. nie chwalił się. nie wiem czy sprzedał. może wygasło.

Mam pytanie, jak nie będziesz chciał to nie odpowiadaj. Byłeś na 3 dawce? 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Byłeś na 3 dawce? 

czemu mam nie odpowiedzieć?

dawno się chwaliłem ze byłem.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Umklo mi 🤔

może słabo się chwaliłem, bo tylko z 10 razy. :D

a czemu pytasz?

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
stempos1980 napisał:

5 minut temu, slawek74 napisał:

stara instalacjia sterownik skręcony do minimum czasem dmuchawę wyłączam i klapka na ,,żyletkę,,

a po co stare wyżucać jak działa a barachło to może u cIebie...płytek nie mam w oborze

Taki zawór by zrobił robotę 

https://allegro.pl/oferta/termostatyczny-zawor-zawor-3-drogowy-mieszajacy-11748073088 

Albo zwykły 3d

jak to podpiąć jak rury pewnie 2.5''

Opublikowano (edytowane)

to niedobrze.

znaczy że chorują

Edytowane przez Pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v