Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, gregor1284 napisał:

Kurna zdrzemnąłem się 🤔 to covid? 

Nie, chora trzustka i spadek poziomu cukru😁

Opublikowano
2 minuty temu, marian7k napisał:

Jakie masz opory na szczepienie?

A no takie, że jestem młody, bez obciążeń zdrowotnych. Pewnie inne myślenie miałbym mając 50 czy 60 lat. Przechorowałem to w miarę, zaszczepiłem się naturalnie. Więc co mi z tego wstrzykniętego preparatu.

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Nie, chora trzustka i spadek poziomu cukru😁

Nie no, spadek cukru to nie. Jadłem naleśniki z truskawkowym dżemem z łowicza z wadowic 

1 minutę temu, sadownik12 napisał:

A no takie, że jestem młody, bez obciążeń zdrowotnych. Pewnie inne myślenie miałbym mając 50 czy 60 lat. Przechorowałem to w miarę, zaszczepiłem się naturalnie. Więc co mi z tego wstrzykniętego preparatu.

Łee, prestiż 

Opublikowano

A to co innego. Chora trzustka i za wysoki poziom cukru😁

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

ostatnio żem nie w temacie.

Jak chodzili kiedyś sygnaliści ubrani? 

Przed chwilą, Strongman napisał:

Ale powiem wam ze teraz ludzie jak jochowi się porobili nie chcą szczepić się od tężca i innych chorób co od dawien byli

O właśnie. Ciekawe czy na forum są tu jacys jehowi 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Jak chodzili kiedyś sygnaliści ubrani? 

a kto zacz?

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Nie no, spadek cukru to nie. Jadłem naleśniki z truskawkowym dżemem z łowicza z wadowic 

Łee, prestiż 

Ew iść gesiego do szczepienia aby pozwolili na wakacje wyjechać 😂😅

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Szybkie pytanie jest. Wiem, że nie do końca "legalne" bo substancje wycofane. Czy można zmieszać Arteę 330 z Mirage? Czy to wybuchnie?

Mnie nie pytaj bo zbyt leniwy jestem żeby samemu szukać tych mieszanin. Czerpię gotowce z forum.

Arteę mieszałem na t2 z tazerem czy też Afrodytą.

Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

Ale powiem wam ze teraz ludzie jak jochowi się porobili nie chcą szczepić się od tężca i innych chorób co od dawien byli

A to już akurat uważam za przesadę. Przed tężcem nie mam oporu, jak byłem na sorze w zeszłym roku po przecięciu mięśnia to nawet się nie pytali, tylko od razu antytoksyna poszła.

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

a kto zacz?

Urmowcy, towarzysze sktorzy sygnalizowali jednostkom milicji obywatelskiej o obecności obcego elementu w społeczeństwie 

3 minuty temu, sadownik12 napisał:

Ew iść gesiego do szczepienia aby pozwolili na wakacje wyjechać 😂😅

Ło szczepieni nawet w kolejce do obi mogą postać 

3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Nie wiem, nie sprawdzałem 

A ty sprawdzałeś ?

Ciebie jeszcze nie sprawdzałem 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Urmowcy,

a jakoś chyba się nie wyróżniali. pamiętam tylko że jakiegoś przezywali łormowiec.🤔

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Szybkie pytanie jest. Wiem, że nie do końca "legalne" bo substancje wycofane. Czy można zmieszać Arteę 330 z Mirage? Czy to wybuchnie?

Jak robisz chcesz robić tylko t1 to pojedz Mirage na t1, bo to prochloraz, a na t2 zrób Arteą. Chyba, że jeszcze inaczej kombinujesz 🤔.

Edytowane przez sadownik12
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, sadownik12 napisał:

Jak robisz chcesz robić tylko t1 to pojedz Mirage na t1, bo to prochloraz, a na t2 zrób Arteą. Chyba, że jeszcze inaczej kombinujesz 🤔.

Mam litra Mirage, litr Soligoru i Artei z 250ml, to mi prawie starczy. I chciałem rozbyrdać Mirage z Arteą, dać skracanie a potem na drugi raz Soligorem.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy napisał:

a jakoś chyba się nie wyróżniali. pamiętam tylko że jakiegoś przezywali łormowiec.🤔

A bo po handlowałem trochę morakow i zostawiłem sobie jeden stary strażacki i wujo mówi że jak ur owiec chodzę 

Opublikowano

no to wuja dopytaj.

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

A bo po handlowałem trochę morakow i zostawiłem sobie jeden stary strażacki i wujo mówi że jak ur owiec chodzę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v