Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Gdzie na łyso wariacie ja mam zbyt piękne włosy żeby na łyso się obciąć, na łyso to jedynie jajka 

Megakot też tak twierdzi, a jest jak jest 😁

6 minut temu, szymon09875 napisał:

Za którymś razem to wiadomo że się przeplukaja. Niestety za dużo już widziałem negatywnego wpływu adblue na układy paliwowe i w życiu nie wleje ropy po bańce od adblue nawet do swoich starych trupów 

Nówka Fendt i nówka masey Ferguson stanęły w tym roku jak sobie chłopaki w okolicznym przedsiębiorstwie wymyślili, że naleją ropy do mauzera po ad blue 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, hubertb napisał:

ile ta przyjemność? Bo ja dziś 40zł zostawiłem. 

Gratis to uczciwa cena by była 🙄 25zl 

5 minut temu, donweter1989 napisał:

Panie nie obrażaj pan 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, donweter1989 napisał:

Nówka Fendt i nówka masey Ferguson stanęły w tym roku jak sobie chłopaki w okolicznym przedsiębiorstwie wymyślili, że naleją ropy do mauzera po ad blue 

Znajomy się cieszył że tanio paliwo kupił, facet zrobił ten sam numer że nalał do mausera, ładowarka stanęła. 

Sprzedał paliwo znajomy kupił i w 1224 bo ten ciągnik jako pierwszy wypalił ze 200l tej ropy i sekcje na pompie się zatarły 

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Znajomy się cieszył że tanio paliwo kupił, facet zrobił ten sam numer że nalał do mausera, ładowarka stanęła. 

Sprzedał paliwo znajomy kupił i w 1224 bo ten ciągnik jako pierwszy wypalił ze 200l tej ropy i sekcje na pompie się zatarły 

W tym roku to się pompiarze ugrzeli. Ludzie w panikę popadli i leli do wszystkiego a skutki jakie są takie są. Kilka lat temu też był u mnie w okolicy gruby temat, okolice żniw a tu masa sprzętu stoi. Jak rozebrałeś pompę to sekcje stały zablokowane takim lepkim osadem coś w styl sadzy. 

Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

Uwierzę jeśli to nie było jakoś wysuszone co w mauzerze jest trudne do zrobienia. A jeśli było wylane jakiś czas wcześniej potem odkręcone, obrócone, w środku suche to co tam mogło zostać?

Opublikowano
2 minuty temu, donweter1989 napisał:

W tym roku to się pompiarze ugrzeli. Ludzie w panikę popadli i leli do wszystkiego a skutki jakie są takie są. Kilka lat temu też był u mnie w okolicy gruby temat, okolice żniw a tu masa sprzętu stoi. Jak rozebrałeś pompę to sekcje stały zablokowane takim lepkim osadem coś w styl sadzy. 

Kupiliśmy w firmie stxa z Anglii zjechał z lawety zaczął kopcić, nie miał siły. Filtr siatkowy był właśnie tak jak piszesz czarny jakby tej gumy z orlika nawrzucal. 

Po jakimś czasie drugi przyjechał też z Anglii. Ujechalem nim ze 20km i to samo. Jakoś zjechaliśmy, na drugi dzień odkręcam sitko a tam to samo.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Uwierzę jeśli to nie było jakoś wysuszone co w mauzerze jest trudne do zrobienia. A jeśli było wylane jakiś czas wcześniej potem odkręcone, obrócone, w środku suche to co tam mogło zostać?

Adblue to mocznik a ten pięknie wnika w ścianki. Plastik też pięknie pije wodę. 

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Bez Litości 

Wczoraj był tylko późno akurat usnąłem przed tv na fotelu. Na szczęście żona usłyszała chrapanie i przyszła po mnie. Miło że dziś powtórka to obejrzę do końca. 

Opublikowano

Jeszcze Wichurę za babę przebrali 🙆‍♂️

Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Ja już się trzymam zasady takiej że jak widzę w lusterku takie ładniejsze światła to noga na hamulec idzie :D

To dwóch nas jest 😂

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Adblue to mocznik a ten pięknie wnika w ścianki. Plastik też pięknie pije wodę. 

Wczoraj był tylko późno akurat usnąłem przed tv na fotelu. Na szczęście żona usłyszała chrapanie i przyszła po mnie. Miło że dziś powtórka to obejrzę do końca. 

Fajny film  trzymający w napięciu.

Film dla @Chłoporobotnik jak Ruska mafię kasuje😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v