Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, soltys48 napisał:

Bez przesadyzmu. 

Jak sam się o to aż prosi żeby ktoś go wkońcu zresetował. 

🙋‍♂️2⁰C 

9 minut temu, Qwazi napisał:

ELE 3° i mgły ni ma 

Dzień dobry. Ja nic nie planuję kupować, chyba, że telefon z ogłoszenia przestanie milczeć to się zobaczy🤔

O to to to .😁

Opublikowano
marcin19071980 napisał:

obiecałem nie ujawnić Niku pod którym jest tu zalogowany i proszę nie pisać na Priv bo nie odpowiem.(...) skątaktowal się ze mną nijeki Michał ( tyle mogę powiedzieć)

Jakby komu przyszło do głowy mnie oskarżać to od razu mówię, że to nie ja. 😉

• Haha 3
Opublikowano
17 minut temu, Bananek napisał:

A już miałem pisać że cię długo nie widać 😉

Cześć siema 

3* i trochę lodu trochę błota 

@PRIMOco ty znowu handlujesz 

Opublikowano
34 minuty temu, Bananek napisał:

Ty ,? Broń Boże ,za bardzo skąpy Jesteś na fynda 

7 minut temu, Bananek napisał:

Nic nie mów. Połamało mnie na święta. Prawie 38°C gorączki wczoraj. Idę dziś do wracza.

U Ciebie 3mm pyralgivetu powinny załatwić sprawę 

• Haha 3
Opublikowano
10 minut temu, Bananek napisał:

Nic nie mów. Połamało mnie na święta. Prawie 38°C gorączki wczoraj. Idę dziś do wracza.

Weterynarza wolaj na miejsce dojedzie 😉

Zdrowiej szybko 

Opublikowano
soltys48 napisał:

Łolek napisał:

Weterynarza wolaj na miejsce dojedzie 😉 Zdrowiej szybko

A Wy śmieszki z koziej wólki.

Opublikowano
14 minut temu, Bananek napisał:

Mnie też coś rozkłada.

Wcześniej w domu wszyscy byli chorzy a ja się niedawalem a teraz coś czuję po kościach że jakieś gówno mnie bierze i to na same święta 🤔🙄

Opublikowano
15 minut temu, Bananek napisał:

obsciskiwales te ciała pedagogicznej i wiruska na święta otrzymałeś 🤭

Opublikowano
8 godzin temu, Qwazi napisał:

Ja napiszę krótko. Jest mi przykro z powodu sytuacji, jaka Cię spotkała 😔

36 minut temu, stempos1980 napisał:

Dzień dobry Wszystkim 

2⁰ mokro wszędzie od deszczu 🙄 

@Aktywnyrolnik7245 @marcin19071980 

Nie uciekajcie z forum🤔

Tak patrząc i analizując wczoraj wieczorem to na tym forum są kółka , podwójne standardy itd.,że Przemek jest ważniejszy to jest nie zaprzeczalne i dobrze że tacy ludzie są bo pomagają . Ale jak mnie dandys  nazwał ch*jem to nikt nawet nie mrugnął... No nic ,  podobnie jak mój imiennik będzie to chyba jak narazie mój ostatni wpis 🙋‍♂️

Opublikowano
13 minut temu, soltys48 napisał:

Ty ,? Broń Boże ,za bardzo skąpy Jesteś na fynda 

Myślę że lewatywa i wlewka dożwaczowa będzie skuteczniejsza 😉

@Bananeka ty jak się na to zapatrujesz

Sorki ale nie mogłem się oprzeć 

• Haha 6
Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Tak patrząc i analizując wczoraj wieczorem to na tym forum są kółka , podwójne standardy itd.,że Przemek jest ważniejszy to jest nie zaprzeczalne i dobrze że tacy ludzie są bo pomagają . Ale jak mnie dandys  nazwał ch*jem to nikt nawet nie mrugnął... No nic ,  podobnie jak mój imiennik będzie to chyba jak narazie mój ostatni wpis 🙋‍♂️

Jak moje żarty obraziły Pana godność to cię Bardzo Przepraszam

Opublikowano
23 minuty temu, Bananek napisał:

I ja na święta będę przeziębiony...

4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Do wieczora ;)

Opublikowano

Witam wszystkich. No i zalatwiona kolejna awaria....chlopaki wykrecili zbiornik z membraną od solarow bo znowu ta ebana przepona strzelila. Solary odlaczone,a co gorsza jak sie sterownik podlaczy to wywala korki i to przez niego jednak wywalalo. Niech obsechnie caly bo jest sprawny tylko gdzies woda zaszla. Aby ten zbiornik przed swietami przyszedl. Dzisiaj dzien wyjazdowy,kasy troche wydac. Moze jakis ciagnik obejrzec...

Mam pytanie odnosnie zakupu ziemi z licytacji komorniczej,ale wisi na niej hipoteka. Jak wyglada to pozniej?

Opublikowano
7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A jak mnie tu pisdami nazywaja to mi lotto

Ja się z ich smieję a nie myśle odchodzić.

Zostawaj i nie daj tej satysfacji.

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, stempos1980 napisał:

Jak moje żarty obraziły Pana godność to cię Bardzo Przepraszam

No co Ty Adam , przecież nie obraziłeś mnie 🤦‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v