Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
18 godzin temu, jahooo napisał:

nie wiem, nie podali danych, ale kto tu tak handlował przyczepami w takich ilościach u nas w okolicy ?

W hrubieszowie ktos remontuje hl-ki,ale duze prawdopodobieństwo ze pan Wiesław K od ktorego Rysiek kupil chyba czeszkę tez mial.w swoim asortymecie takie przyczepy(ale.jego brat tez). Jutro moze wiecej sie dowiem bo to sasiad mojej ciotki😀

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A czemu nh najlepsze , bo Wy takie akurat macie 🤔

Nie najlepsze ale mam porównanie jd /nh i na korzyść tej drugiej lely super prasy ale nie moja półka ale deutz Kuhn czy kV czy kubota takie same rozwiązania jak nh 

Cześć wszystkim udanego dnia 🙋‍♂️

Opublikowano
8 godzin temu, Łolek napisał:

Się rumienię ☺️ 

Powiedzmy że to nasz wspólny sukces 🤝

Po rozmowie z tobą Jacek do mnie napisał także obaj wysłaliśmy Szymkowi num 

Nie ważne kto pomógł. Najważniejsze, że @szymon09875 powrócił. 

Opublikowano

Dzień Dobry wszystkim.

1 godzinę temu, Łolek napisał:

Nie najlepsze ale mam porównanie jd /nh i na korzyść tej drugiej lely super prasy ale nie moja półka ale deutz Kuhn czy kV czy kubota takie same rozwiązania jak nh 

5 minut temu, Bananek napisał:

A co to się działo z Szymonem bo ja nie w temacie 🤔

Opublikowano
stempos1980 napisał:

Z Ewangelii wg św Łukasza: (...) Przyprowadźcie utuczone cielę i zabijcie: będziemy ucztować i bawić się, ponieważ ten mój syn był umarły, a znów ożył; zaginął, a odnalazł się»."

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Z Ewangelii wg św Łukasza: (...) Przyprowadźcie utuczone cielę i zabijcie: będziemy ucztować i bawić się, ponieważ ten mój syn był umarły, a znów ożył; zaginął, a odnalazł się»."

A to najważniejsze że się odnalazł👍

Opublikowano
17 minut temu, Bananek napisał:

W punkt 👍

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Zimno mokro, żyć się tu nie da :o

Sorry taki mamy klimat 

12 minut temu, stempos1980 napisał:

Dzień Dobry wszystkim.

Wyrzuciło go za burtę 

Opublikowano
6 minut temu, stempos1980 napisał:

A to najważniejsze że się odnalazł👍

Wylogowało mnie z konta, a byłem przez konto google zalogowany. Hasło nie wchodziło, odzyskać próbowałem ale nic na maila nie przychodziło. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Wylogowało mnie z konta, a byłem przez konto google zalogowany. Hasło nie wchodziło, odzyskać próbowałem ale nic na maila nie przychodziło. 

To nie dobrze ale najważniejsze że jesteś znowu tu👍

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Marek a vicon ? Bo w okolicy dużo i ludzie chwalą 

Z wyrozumiałością mnie traktujcie ,ja się wychowałem na 4 krowach , jakimś byku i c330 z wozem 🙄,to ja nie mam takiej wiedzy jak Wy wszyscy , dla mnie sipma z279 to już rarytas bo ja znam robote ręczną przy sianie 

Opublikowano
14 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Z wyrozumiałością mnie traktujcie ,ja się wychowałem na 4 krowach , jakimś byku i c330 z wozem

A co wtedy się działo na pozostałych 35 ha? 

Opublikowano
12 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek a vicon ? Bo w okolicy dużo i ludzie chwalą 

Z wyrozumiałością mnie traktujcie ,ja się wychowałem na 4 krowach , jakimś byku i c330 z wozem 🙄,to ja nie mam takiej wiedzy jak Wy wszyscy , dla mnie sipma z279 to już rarytas bo ja znam robote ręczną przy sianie 

Vicon z tego co wiem ludzie chwalą sobie podobne do dfa 

Marcin ja do 2000roku nie miałem pojęcia o gospodarce bo ojce moje mieli hektar ziemi i jedną krowę ziemię sąsiad nam uprawiał tylko podpatrywałem i  słuchałem ludzi i się uczyłem 

Opublikowano
7 godzin temu, TheraRolnik napisał:

@jacor73 a taki 

IMG_20181220_143737.jpg

Chłopczyku ile tata dał za ten pług ? To jest 2m ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v