Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Co chcesz ,u mnie prócz c 330 wszystko jest na sprzedaż 

Zetor i cyklop tyż 🤔 nie wierzę, a jeśli to nieprawda to 

nie pisz byle czego 

Opublikowano
19 minut temu, radekz200 napisał:

Tak szybko odklepujesz? 😂

Przyjedź, sprawdz, przekonaj się 

11 minut temu, hubertb napisał:

Napisz że za odpowiedzi zawarte w opisie ogłoszenia będzie 100zł drożej. 

I tak nie przeczytają 

Opublikowano

Rysiu nie daj się stłamsić tym trollom i krzykaczom z au 💪

Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał:

Zetor i cyklop tyż 🤔 nie wierzę, a jeśli to nieprawda to 

nie pisz byle czego 

Marek byłem w kościele u spowiedzi ,więc mówię serio ,jak ktoś zapłaci cena rynkowa plus 10% to może brać ,za Zetora będzie to w przybliżeniu 80 tys 😉

13 minut temu, stempos1980 napisał:

Pokaż co masz na handel🤔

A takie tam ,i trochę rupci takiej garażówki 

Opublikowano
7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marek byłem w kościele u spowiedzi ,więc mówię serio ,jak ktoś zapłaci cena rynkowa plus 10% to może brać ,za Zetora będzie to w przybliżeniu 80 tys 😉

Marcin daj no link do ogłoszenia 

Opublikowano
7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Wyślij mi linka 

Opublikowano
7 minut temu, donweter1989 napisał:

Ale nakrzyczeli na Rysia, aż strach co pisać. Se człowiek wymyślił legancką tego choinkę o zapachu podatków aby fajno świątecznie było a być może otrze się o śmierć 🙃

Zauważyłem od razu rano żeś selfie wstawił 

Rysiek o Kwasa lape darł jak ja wstawiłem a dziś wyjeżdża z plakatem wyborczym  no coś tu nie halo 

• Like 2
Opublikowano
10 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

,za Zetora będzie to w przybliżeniu 80 tys 😉

No w sumie skoro znajdzie się taki który kupi za takie pieniądze i dołożysz do tego tyle ile chcesz wydać na serię ciężką to już konkret kwota na zakup ciągnika. Wtedy to już JD można spokojnie szukać. 

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, lemik napisał:

To już nie czeba pięciu?😂

Darek gość nie wielki ale po ruchach widać że bystrzak, więc mógłbyś się zdziwić jak byś w gila dostał 

@radekz200widzę że na siłę kolegi szukasz, no co ty 

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Darek gość nie wielki ale po ruchach widać że bystrzak, więc mógłbyś się zdziwić jak byś w gila dostał 

To Darek jest z tych z metra ciętych?🤔

Znam takiego jednego kruciaka to na niego mocnych nie było. 

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

To Darek jest z tych z metra ciętych?🤔

Znam takiego jednego kruciaka to na niego mocnych nie było. 

Za nogi łapał i przewracał? Był i u nas taki dopóki nie został złapany przez pół i pasków nie dostał 😂

Opublikowano
38 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Co chcesz ,u mnie prócz c 330 wszystko jest na sprzedaż 

zamieniłbym pług czwórki na twego opla jak już zrobiony tip top i na chodzie 

13 minut temu, lemik napisał:

To już nie czeba pięciu?😂

do trzymania , bo rozpierdzieli dziesięciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v