Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

Trzeba jakoś tą biedę od siebie odganiać...

Dk11 warunki nie najgorsze 🤭🤭

IMG_20221217_055118.jpg

Wieczorem przestało padać a teraz znowu sypie 🤦 

Qurła przy gwałtownym ociepleniu będziemy pływać a jeszcze  na yą chwilę od czwarty od wigilię deszcz i +8 przewidują 🤦 

Dzień dobry wszystkim .

Kto żyw to za łopaty i śnieg odwalać I zwalać z dachów🙄

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, bratrolnika napisał:

Nawigacji nie mam, resztę co wypisałeś mam. Jest klimatyzacja dwustrefowa, fotele kubełki, skóra na kierownicy, gałce i recznym, nagłośnienie 8 głośników+fabryczny subwoofer w bagażniku , lotka na klapie, niższy fabryczny zawias i alu 17 

A, i kolor który się zwie Maserati Blue 

No i 205KM i 419Nm😎

IMG_20221205_130212_250.jpg

Te felgi to tu wcale nie pasują🤭

Opublikowano
8 godzin temu, Łolek napisał:

Przecież Ty młody fiutek jeszcze jesteś a nic mi wciskać nie musiał o dwa słowa handel zrobiony bez oględzin zapłacił za mnie do domu przywiózł i nie bal się o kasę   to jest gość 

@soltys48kiedy mam Ci przelew zrobić bo mnie sumienie gryzie 

@PRIMOzgrabiarkę @soltys48rcw@soltys48rcw mi zakupili  tylko trzeba decyzję podejmować i się nie bać 

Ale przecież nie mówię że nie jest gość .

Opublikowano
45 minut temu, drobny napisał:

Powitać panowie 🙋‍♂️ Właśnie wróciłem z 1,5 miesięcznych wakacji z +30 na -12 :D

Witaj , za co siedziałeś 🤔

Opublikowano
8 godzin temu, Leszy napisał:

Jakaś mądra decyzja w końcu ;) 

Się okaże 

Opublikowano
8 godzin temu, szymon09875 napisał:

Jednooisowa 5-6t jest. Za 8 odda. 

Ta z Chojnic co qwazi podlinkowal też zle nie wygląda.

Nic trza iść spać bo rano łogiń ;)

Szymonie wiem że ok ta przyczepa co Mariusz podlinkował , tylko to jest 400 km od chałupy , transport wpieprzy całą satysfakcję z zakupu 🙂

Opublikowano
5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Szymonie wiem że ok ta przyczepa co Mariusz podlinkował , tylko to jest 400 km od chałupy , transport wpieprzy całą satysfakcję z zakupu 🙂

Dziś byś mógł mieć całą fotorelacje, jakby pasowała wrzucić na giełdę i w jedną stronę byś za transport zapłacił. Za 6 zł tiffbet jeździ czasami więc myślę że za 4 by coś znalazł 

Opublikowano
6 minut temu, szymon09875 napisał:

Dziś byś mógł mieć całą fotorelacje, jakby pasowała wrzucić na giełdę i w jedną stronę byś za transport zapłacił. Za 6 zł tiffbet jeździ czasami więc myślę że za 4 by coś znalazł 

Szymek ty byś kupił ale nie Marcin 

Gdzie pędzisz tak z rana 

@soltys48ty naprawdę próbujesz milion do 40 ki zarobić 😉👍

Witajcie - 5na termometru i powiewa z północy 

Dzisiaj znowy łopaty i kicha do odkrycia który jest chętny to zapraszam 

Opublikowano

a te hesstonki dobre były? https://www.olx.pl/d/oferta/prasa-new-holland-644-CID757-IDSbocS.html

czy te viconki lepsze?

https://www.olx.pl/d/oferta/prasa-new-holland-650-CID757-IDQXGAT.html

Opublikowano
28 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Rozumiem, że nie dzwoniłeś i nie zamierzasz dzwonić. Ta Ci nie odpowiada. Dobrze rozumiem?

Opublikowano
11 minut temu, Łolek napisał:

Szymek ty byś kupił ale nie Marcin 

Gdzie pędzisz tak z rana 

Witajcie - 5na termometru i powiewa z północy 

Dzisiaj znowy łopaty i kicha do odkrycia który jest chętny to zapraszam 

Do kolegi z forum ;) za Wrocław 

Opublikowano
2 godziny temu, Baks00 napisał:

@soltys48 ty to spać nie możesz,ruszasz w trasę,czy kobiety Ci nie daje spać.... 🤔😉

Szybka  pomoc dla koleżanki,już w domu. Trzeba oprzątnąć i za oborniki z kojców się brać 

14 minut temu, Łolek napisał:

Nie zrobię 

2 godziny temu, Baks00 napisał:

@soltys48 ty to spać nie możesz,ruszasz w trasę,czy kobiety Ci nie daje spać.... 🤔😉

Szybka  pomoc dla koleżanki,już w domu. Trzeba oprzątnąć i za oborniki z kojców się brać 

14 minut temu, Łolek napisał:

Nie zrobię 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v