Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Do trójki to ile jechali 40 ? 

Jak duży ruch to szybciej nie pojedziesz. 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Ciężkie odpalanie zetora to norma ale można to łatwo poprawić. A jeśli ktoś używa codziennie ciągnika w zimie to można domontować płomieniówkę. 

Do huty, jak to nie pali teraz na jesieni to co będzie w zimę 🤔

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

No nawet przy tych cenach gazu nie wrócę do opału węglem. Ba będę robił wszystko żeby dom był jak najmniej energochłonny. 

Jaki koszt instalacji gazowej do domu takiej do 170m2?

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Do huty, jak to nie pali teraz na jesieni to co będzie w zimę 🤔

Zetor nie pali bo ma bak pod kabiną. Można to uleczyć na dwa sposoby. Montując odstojnik paliwa wyżej niż pompa wtryskowa, lub założyć pompkę elektryczną. Żaden silnik diesla bez urządzeń wspomagających rozruch nie zapali w temperaturze niższej niż 5 stopni. 

Opublikowano
24 minuty temu, hubertb napisał:

8045 jest ok ale 904 jest za stara ..... 

Tani to może być 😛

Opublikowano
2 minuty temu, Andpol napisał:

Jaki koszt instalacji gazowej do domu takiej do 170m2?

Gaz w domu już był, wymieniałem jedynie kocioł. Ja akurat mam junkersa ale koledzy pozakładali termet i są bardzo zadowoleni. 

Opublikowano
6 minut temu, hubertb napisał:

Gaz w domu już był, wymieniałem jedynie kocioł. Ja akurat mam junkersa ale koledzy pozakładali termet i są bardzo zadowoleni. 

Też myślę nad gazem na przyszły rok bo mi to palenie węglem zaczyna wk***iać.

Ile takie założenie gazu do domu może kosztować tak +-?

Opublikowano
21 minut temu, TheraRolnik napisał:

Nie oszukujemy się ... Zetor jak Lidl 

Co tydzień coś nowego 🤣

Chyba w tych plastikowych zabawkach 

20 minut temu, hubertb napisał:

Ciężkie odpalanie zetora to norma ale można to łatwo poprawić. A jeśli ktoś używa codziennie ciągnika w zimie to można domontować płomieniówkę. 

Mój ma świece 

Opublikowano
Przed chwilą, Andpol napisał:

Też myślę nad gazem na przyszły rok bo mi to palenie węglem zaczyna wk***iać.

Ile takie założenie gazu do domu może kosztować tak +-?

Oj nie wiem, jakiś czas temu kolega podłączał to 2 tys zł. 

3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chyba w tych plastikowych zabawkach 

A nie jest tak? Takie 72 to co chwilkę jakaś mała awaria. 

Opublikowano
5 minut temu, hubertb napisał:

Oj nie wiem, jakiś czas temu kolega podłączał to 2 tys zł. 

A nie jest tak? Takie 72 to co chwilkę jakaś mała awaria. 

Jak ty nic nie robisz i się pier**li to jakiś grata masz 

Opublikowano

Popijawa  dziś w EBE - jeden złom mniej na podwórku. Ile straciłeś na tym handlu ?

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, TheraRolnik napisał:

@Aktywnyrolnik7245 ile mth zrobił Zetor u ciebie w tym roku ? 

Młody nie cwaniakuj bo ty też nie robisz remontów z własnej kieszeni  tylko idzie z kieszeni Tatowej a ty tylko psujesz🤔😁

Edytowane przez stempos1980
Poprawa
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Młody nie cwaniakuj bo ty też nie robisz remontów z własnej kieszeni  tylko idzie z kieszeni Tatowej a ty tylko pasujesz🤔😁

Twierdzi że @hubertb nic zetorem nie robi a się psuje 

To jestem ciekawy ile on robi swoim ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v