Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, marulekk napisał:

od kilku osób w okolicy słyszałem że gówno nie wegiel

U nas w gminie go mają, z wetem sie zgadalismy ze gówno nie wegiel a stary chce tone brać🤦‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A po co używać, żyjąc samemu musisz mieć oszczędności bo jak ewentualnie dożyjesz, sam zostaniesz na stare lata to kto się zaopiekuje?

Coś kiedyś pisałeś o szybkim końcu a teraz o starych latach i  opiece po co pisać takie pierdoły 

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

No ale Tobie nie zależy, więc żyć tak długo na ile starczy sił i pieniędzy a po co się martwić co dalej ?

Możliwości jest bardzo dużo. Po drugie ja lubię mieć a nie wydawać, sam fakt tego, że jest. A nie interesuje mnie wydawanie na "używanie" a co mi potrzebne do życia to mam.

Przed chwilą, Łolek napisał:

Coś kiedyś pisałeś o szybkim końcu a teraz o starych latach i  opiece po co pisać takie pierdoły 

Bo chciałbym szybki koniec ale jeśli nie nadejdzie? Jeśli nie przyjdzie żadna choroba? Owszem można to samemu ukrócić. 

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

po co się martwić co dalej ?

Daj spokój, nie przetłumaczysz. Jakbyś był 70 letnim dziadkiem i pół litra postawił to może by trafiło do niego. 

@Aktywnyrolnik7245 - jeździ fetor ? Odpala przy -5  to padło czy stoi w garażu do wiosny?

Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Nie drapać się koty😁

Adam widzisz nie moja wina , tylko się pojawię na forum to ten obesraniec zaraz się przypieprzy 🙄

Aaa unhz dziś sprzedałem 😉

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Możliwości jest bardzo dużo. Po drugie ja lubię mieć a nie wydawać, sam fakt tego, że jest. A nie interesuje mnie wydawanie na "używanie" a co mi potrzebne do życia to mam.

A po co mieć 🤔 żeby inflacja mogła że zeźreć 🤔

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
44 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Czyli nie ma co kombinować, zrzucić plecak, przejrzeć te oringi czy jak to się tam nazywa bo ponoć na tym może puszczać, jak nie to od razu wymienić tłok i cylinder. 

Oryginalne rozwiązanie zawsze opuszcza, chodzi tylko o rozsądny czas. 

Co do teorii i praktyki. To nie da się naprawić urządzeń nie wiedząc jak działają a to oznacza że majstra z wieloletnią praktyką dobrze zrozumie tylko młodzian z wiedzą teoretyczną. Inaczej młodzian zacznie kopiować bezmyślnie czynności majstra co doprowadzi do napraw przeprowadzonych źle. 

• Like 3
Opublikowano
4 minuty temu, Wędrowycz85 napisał:

Daj spokój, nie przetłumaczysz. Jakbyś był 70 letnim dziadkiem i pół litra postawił to może by trafiło do niego. 

@Aktywnyrolnik7245 - jeździ fetor ? Odpala przy -5  to padło czy stoi w garażu do wiosny?

Spadaj ,nie będę z tobą gadać , bo jesteś gorszy niż ja 🙂

Opublikowano
6 minut temu, Wędrowycz85 napisał:

Siema niezdrowy psychicznie 🤣.

Dostęp do internetu dostałeś.

Fajny dzień - kulig zrobiony , ognisko było teraz na noc do pracy 🤣

Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Po drugie ja lubię mieć a nie wydawać, sam fakt tego, że jest. 

Jestem więcej niż pewien że nie wiesz co piszesz,gdyby było inaczej starał byś się zgłębiać swoją wiedzę by ją mieć......

Dobra koniec,są ważniejsze sprawy

• Like 3
Opublikowano
6 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Adam widzisz nie moja wina , tylko się pojawię na forum to ten obesraniec zaraz się przypieprzy 🙄

Aaa unhz dziś sprzedałem 😉

No widzisz a miałem ci napisać żebyś go na kiełbasę przerobił bo mnie taki złom nie potrzebny 😁🤭 

8 minut temu, szymon09875 napisał:

Przecież to nie drapanie. Ja poprostu próbuje doszukać się jakiegoś sensu/sedna takiego a nie innego zachowania.

Szymon to nie było do ciebie bo ja wiem że próbujecie sprowadzić chłopaka na dobrą drogę 

Opublikowano
11 minut temu, Belaruss820 napisał:

U nas w gminie go mają, z wetem sie zgadalismy ze gówno nie wegiel a stary chce tone brać🤦‍♂️

Gm MIedzyrzec, Drelów i Komarówka tez wzieli :D   z Komarówki ludzie klnął już, zobaczymy jak nasi z Drelowa zareagują :D 

Opublikowano

A idę siewnik składać, w poznaniaku były lejki metalowe? Ostatnie co bym chciał robić to dawać do wycięcia z blachy i samemu lejki spawać :/ a plastik jest za delikatny i po założeniu węża za bardzo się odgina i w konsekwencji pęka. 

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Spadaj ,nie będę z tobą gadać

O ty gnido dworska

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Jestem więcej niż pewien że nie wiesz co piszesz,gdyby było inaczej starał byś się zgłębiać swoją wiedzę by ją mieć......

Człowiek raz się nauczył co mu do życia potrzebne, jeśli coś nowego jest konieczne to wtedy niestety znów nauka. 

Opublikowano
27 minut temu, soltys48 napisał:

Przydaje przydaje,bez matematyki będziesz myślał

Pole powierzchni liczę kilka razy w dniu, nie mówiąc już o innych obliczeniach. A działania na funkcjach to po prostu codzienność, praktycznie nie ma dnia w którym nie włączam oscyloskopu. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, PAN88 napisał:

Siema niezdrowy psychicznie 🤣.

Dostęp do internetu dostałeś.

Fajny dzień - kulig zrobiony , ognisko było teraz na noc do pracy 🤣

I tak o suchym pysku przy ognisku 🤔

Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

No widzisz a miałem ci napisać żebyś go na kiełbasę przerobił bo mnie taki złom nie potrzebny 😁🤭 

A ludzie kupili 😉

Opublikowano (edytowane)

dostał rzekomo od kolegi z Milicji z Ukrainy :D to trzeba mieć łeb aby bawić sie w Komendzie głównej

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Widzieliście co nasze psiaki odstawiły? Granatnik na komendzie głównej był użyty 😂

Edytowane przez marulekk
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Człowiek raz się nauczył co mu do życia potrzebne, jeśli coś nowego jest konieczne to wtedy niestety znów nauka. 

Swoimi kolejnym postami tylko potwierdzasz moją tezę. 

Na koniec powtórzę. To jest doskonały przykład wychowywania bezstresowo w dostatku. Także Panowie i Panie uczucie się 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Widzieliście co nasze psiaki odstawiły? Granatnik na komendzie głównej był użyty 😂

Coś mi mignęło ale nie zdążylem jeszcze przeczytać 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Swoimi kolejnym postami tylko potwierdzasz moją tezę. 

Na koniec powtórzę. To jest doskonały przykład wychowywania bezstresowo w dostatku. Także Panowie i Panie uczucie się 

Jeśli twierdzisz, że byłem wychowany bezstresowo to się mylisz i to grubo panie sołtys i Szymonie twój pomagierze.

Edytowane przez Chłoporobotnik
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v