Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, TheraRolnik napisał:

Ehhh ode mnie też daleko 

Tak to bym ci kupił i kiedyś bym zajechał na kawę z nim 

Kurka dziwnie to zabrzmiało 🤔

W sumie to aż tak daleko nie mam...🤔 

A zapytaj o dokładniejszą lokalizację gościa, bo ja zaczym znajdę to ogłoszenie....

Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

za 400to ja kupie cały koszyk w dino

Byś na głowę musiał upaść, żeby tyle dać za coś takiego :D

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

W sumie to aż tak daleko nie mam...🤔 

A zapytaj o dokładniejszą lokalizację gościa, bo ja zaczym znajdę to ogłoszenie....

Daj na PW swój adres obejrzę się za transportem 

Opublikowano
Przed chwilą, sadownik12 napisał:

Ehhh mnie kusi NO1 pht100 

Ostatni sezon dostępna bo importer wycofuje a by wypadało spróbować chociaż raz 

3 minuty temu, DANDYS napisał:

po 336zl są

Gdzie ?

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Gdzie ?

W życiu nie strzelałem z kostki powyżej 30mm. To wszystko bujda, że lepsze. Chyba, że mowa o pro.

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

3 minuty temu, DANDYS napisał:

po 336zl są

Gdzie ?

https://ins-fireworks.pl/pl/wyrzutnie/8522-war-of-tanks-35s-cle4055-f3-21.html

Opublikowano

W życiu nie strzelałem z kostki powyżej 30mm. To wszystko bujda, że lepsze. Chyba, że mowa o pro.

Ja też się na tym kalibrze za bardzo nie obieram 

Po prostu z ciekawości kupuje 

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Ja go namawiałem na jw408 

Już niestety nie ta sama jakoś co kiedyś ale cracling robi efekt "wow" na sporej ilości ludzi 

Crackling to w pokaz. Tak to lipa. W ogóle piro spadło na psy. Jedynie pro ratuje honor. Ale dla zwykłego zjadacza chleba niedostępne.

Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

A jest dostępna ? 😉 

Crackling to w pokaz. Tak to lipa. W ogóle piro spadło na psy. Jedynie pro ratuje honor. Ale dla zwykłego zjadacza chleba niedostępne.

Niby jo bo monotonny ale ludzie co widzą fajerwerki raz w roku się zachwycają 

@DANDYS ogólnie do tego sklepy z linku trzeba podchodzić z dystansem bo mają wpadki 

Opublikowano

Tym bardziej trzeba tłuc ostro 

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Z tymi fajerwerkami to chyba będzie zakaz w sylwestra ja wam powiem 🤭 żeby ukropów nie stresować 😂

Przed chwilą, DANDYS napisał:

jutro kupię z dwie w Dino takie większe i qbiedronce i styknie,

Z Dino co ? 

Opublikowano
Przed chwilą, DANDYS napisał:

jutro kupię z dwie w Dino takie większe i qbiedronce i styknie,

Popieram. Jak ktoś za to płaci to można się bawić. Jak bylo za grosze to kupna, to można było coś ze swojego wydać na to. Aczkolwiek, jak masz dużego cerfura to tam możesz zapolować. Bo od lat najlepsze ceny za duże, konkretne wyrzutnie. Tu na szybkiego strzelane w wrześniu, za grosze w sumie. Zero konkretów, a wszyscy zachwyceni. I tak lubię najbardziej.  https://youtu.be/q3mQo630jcY

Opublikowano
2 minuty temu, sadownik12 napisał:

Popieram. Jak ktoś za to płaci to można się bawić. Jak bylo za grosze to kupna, to można było coś ze swojego wydać na to. Aczkolwiek, jak masz dużego cerfura to tam możesz zapolować. Bo od lat najlepsze ceny za duże, konkretne wyrzutnie. Tu na szybkiego strzelane w wrześniu, za grosze w sumie. Zero konkretów, a wszyscy zachwyceni. I tak lubię najbardziej.  https://youtu.be/q3mQo630jcY

Ostatnie lata hydra i virus były w super cenie ciekawe jak w tym roku 

Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Ostatnie lata hydra i virus były w super cenie ciekawe jak w tym roku 

Nie tylko. Proton bardzo fajny, była też jakaś 1calowa w dobrej cenie. Już nie pamiętam jaka. Ogólnie bez lipy ceny i każda wyrzutnia dobra.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v