Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
35 minut temu, Łolek napisał:

Kolega był zamówić 6t to 46 tyś 

A to 10ki  wywozili 

Ja to mam dwie prawie nowki 

Sam był? 

21 minut temu, radekz200 napisał:

Karol dali posiedzieć w dojczu?

Nie chciałem, ale bez problemu

Handlowiec to mąż znajomej z dawnych lat 

https://pl.kverneland.com/Rozsiewacze/rozsiewacze-nawozow/kverneland-exacta-cl

https://pl.kverneland.com/Rozsiewacze/rozsiewacze-nawozow/kverneland-exacta-el

Który będzie lepszy? 

Czy może unia mx 850

Opublikowano
36 minut temu, Karol6130 napisał:

Jadłem ramę i mam serce jak dzwon👍 a pojemne... 

IMG_20221117_114708.jpg

IMG_20221117_095602.jpg

No to trza by Cię przetestować. Dawaj, czeka parkiet do zerwania, a jak zerwiesz to sie takim przewieziesz😜

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

No to trza by Cię przetestować. Dawaj, czeka parkiet do zerwania, a jak zerwiesz to sie takim przewieziesz😜

Lepszy będę miał niedługo😉

Zapytaj Marka o mój plan😁

Przed chwilą, soltys48 napisał:

KV 

Zmieści ten El bb nawozu? 

Głównie mocznik mnie zastanawia 

2 minuty temu, radekz200 napisał:

Pozazdrościł

Wolę czerwone 

Opublikowano
5 minut temu, radekz200 napisał:

Pozazdrościł

Pewnie Sławkowi i Markowi🤔. Oni mają zielone. Bo ja to nie. Jak patrzę na te jego wydatki to chyba trza będzie go pogonić jak Zenuś Pawła w Koglu Moglu😜

9 minut temu, Karol6130 napisał:

Lepszy będę miał niedługo😉

Toć ja Co jazdę najgorszym proponowałem😉

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, soltys48 napisał:

Ja mam cl,z nadstawka 2bb mocznika 

CL sporo budżet przekracza 

El właściwie też 

Teście skąpe, nie chcą dołożyć 😉

A może by taki? 

https://www.krukowiak.com.pl/oferta/rozsiewacze

47 netto w kwasie🙆‍♂️

Jeden jeździ w wsi 

Pewnie kupił go emeryt z wsi😉

11 minut temu, Qwazi napisał:

Pewnie Sławkowi i Markowi🤔. Oni mają zielone. Bo ja to nie. Jak patrzę na te jego wydatki to chyba trza będzie go pogonić jak Zenuś Pawła w Koglu Moglu😜

Toć ja Co jazdę najgorszym proponowałem😉

Marek Ci powie co i jak😉

Edytowane przez Karol6130
Opublikowano
Łolek napisał:

9 minut temu, soltys48 napisał:

Po wiele?

Kolega był zamówić 6t to 46 tyś 

A to 10ki  wywozili 

3 minuty temu, Qwazi napisał:

Kupiłeś czy sprzedajesz? O przyczepy mi chodzi, bo że Seata sprzedajesz to wiem

Ja to mam dwie prawie nowki 

to taka nówka jak i moja 1976rok 🤭😜

• Haha 4
Opublikowano
2 godziny temu, Strongman napisał:

Zgadza się ale to chyba a8 tylko co wiem w aluminium jest.

Merce mają 

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Sam był? 

Nie chciałem, ale bez problemu

Handlowiec to mąż znajomej z dawnych lat 

https://pl.kverneland.com/Rozsiewacze/rozsiewacze-nawozow/kverneland-exacta-cl

https://pl.kverneland.com/Rozsiewacze/rozsiewacze-nawozow/kverneland-exacta-el

Który będzie lepszy? 

Czy może unia mx 850

A gdzie sam, ze mną  kliny pod kolla mu wysępilem  a mnie dali suwenir 

16686932186676370817172387701726.jpg

Opublikowano
48 minut temu, slawek74 napisał:

już wiem gdzie Karol był.... https://youtu.be/3URATycNNFw 🤭😜

Nawet go tam widać na pierwszym planie. Mleko popija i w telefonie gmera. Pewnie chciał na AF ale zasięgu nie było 😂🤣

46 minut temu, Łolek napisał:

Gdzie tam 88

Marek a twierdziłeś ,że 77. Cyferki Co się nie pomykiły?🤔😜

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Qwazi napisał:

Nawet go tam widać na pierwszym planie. Mleko popija i w telefonie gmera. Pewnie chciał na AF ale zasięgu nie było 😂🤣

Marek a twierdziłeś ,że 77. Cyferki Co się nie pomykiły?🤔😜

A idź pan 🤦‍♂️

O czym ty myślisz oj oj 

Co powiem to wam powiem  ale zimno zaebiscie 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Adaś radzę sprzedać dziada 

To nie mój tylko kolega ma problem.

W zimę miał kapitalne i remont pompy paliwa i teraz donoe dzwonił że zaczął mocno dymić na czarno i brak mocy do jazdy na pusto.

Marek a ty sprzedajesz jak ci się popsuje jakiś dziad i lecisz po nowego dziada?🤔😁🤭

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, stempos1980 napisał:

@hubertb to jest bo potrzebuje szybkiej porady w sprawie mf 255🤔

To chyba najgorszy traktor jaki kiedykolwiek posiadałem.Psulo się w nim wszystko.Oczywiscie nie miałem 60tki więc ciężko porównywać.Gdy go sprzedałem to czułem jak mi wraca krążenie,Wted doszedłem do wniosku że nie jestem tak bogaty aby było mnie stać na MF.Kupilem John Deere

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
3 minuty temu, marcin19071980 napisał:

To chyba najgorszy traktor jaki kiedykolwiek posiadałem.Psulo się w nim wszystko.Oczywiscie nie miałem 60tki więc ciężko porównywać.Gdy go sprzedałem to czułem jak mi wraca krążenie,

Na 1 ha tuneli i 3 ha pola nie potrzebny mu lepszy🤔

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Łolek napisał:

Adaś radzę sprzedać dziada 

Ale czemu?

Jak sprzeda to będzie już dobry?

Co powiesz następnemu właścicielowi?

Edytowane przez Pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v