Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w złym miejscu zastawiasz moim zdaniem. nie w samym kopcu ja stawiam, a szukam bocznych tuneli.

Opublikowano

No właśnie nakłuwam ziemię i szukam korytarza ale za każdym razem tak jest jak napisałem.Widac jakieś uczone sku.....y

2 minuty temu, Pafnucy napisał:

w złym miejscu zastawiasz moim zdaniem. nie w samym kopcu ja stawiam, a szukam bocznych tuneli.

Opublikowano

no to nie wiem. mi się łapią.

spróbuj kiedyś jakim piaskiem przysypać. może ziemie maż cięższe że tak zagrzebują.

1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

No właśnie nakłuwam ziemię i szukam korytarza ale za każdym razem tak jest jak napisałem.Widac jakieś uczone sku.....y

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Że tak powiem, nie mam zaufania do nikogo w mundurze, prócz strażaka. 

Tu nie o zaufanie tylko o wygląd chodzi. To nie jest zwykła marynarka 

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Tu nie o zaufanie tylko o wygląd chodzi. To nie jest zwykła marynarka 

To by wyglądało się tak samo źle jak w jakimkolwiek innym ubraniu... Najwygodniej to w portkach z dresu, w chałupie przynajmniej nikt się nie ogląda i nie wzdycha na wygląd.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Qwazi napisał:

Ostatnio w czwartek się odzywał. Napisałem do niego

Może trza Sławka zapytać czy przypadkiem córka w piątek do koleżanki się uczyć nie pojechała, i do tej pory nie wróciła 

Może gdzie razem oddają się uniesieniom miłosnym 

Edytowane przez bratrolnika
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

no to nie wiem. mi się łapią.

spróbuj kiedyś jakim piaskiem przysypać. może ziemie maż cięższe że tak zagrzebują.

Próbuje psa przyuczyć i chyba mam małe sukcesy.Kiedys miałem kota kretolapa ale wsiąk bez śladu

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To by wyglądało się tak samo źle jak w jakimkolwiek innym ubraniu... Najwygodniej to w portkach z dresu, w chałupie przynajmniej nikt się nie ogląda i nie wzdycha na wygląd.

Aj Piotrek młody chłopak jesteś a dyrdymały opowiadasz. Jak człowiek trochę o siebie zadba to się lepiej czuje. Kobiety to mają bardziej wykształcone niż my, ale my też mamy. W dresach to łazi Ferdek Kiepski. Ja nie mówię, żeby w dresie nie chodzić, ale nie cały czas

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Pewno krety lepiej płaciły i przeszedł na ich stronę 

Raczej mu się życia zapasowe skończyły.Ruchliwa trasę mam obok

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Pewno krety lepiej płaciły i przeszedł na ich stronę 

Na ciemną stronę mocy. Darek wiszę Ci lajka😄, bo mi już na teraz zabrakło 😉

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Raczej mu się życia zapasowe skończyły.Ruchliwa trasę mam obok

Gorzej jak pies potem na trawniku lub w kwiatkach kreta próbuje wykopać

Mina żony bezcenna 

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Gorzej jak pies potem na trawniku lub w kwiatkach kreta próbuje wykopać

Mina żony bezcenna 

Może kopać gdzie chce kreta ma złapać.Ma zielona kartę na stoczenie tej bitwy

Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Może kopać gdzie chce kreta ma złapać.Ma zielona kartę na stoczenie tej bitwy

Pod trawnikiem mam siatki to spokój ale w warzywniku kopie jebaniutki często 

Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał:

Aj Piotrek młody chłopak jesteś a dyrdymały opowiadasz. Jak człowiek trochę o siebie zadba to się lepiej czuje. Kobiety to mają bardziej wykształcone niż my, ale my też mamy. W dresach to łazi Ferdek Kiepski. Ja nie mówię, żeby w dresie nie chodzić, ale nie cały czas

A ja tam czasami lubię w dresie pośmigać, ostatnio coraz częściej mi się to zdarza 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

A ja tam czasami lubię w dresie pośmigać, ostatnio coraz częściej mi się to zdarza 🤔

🤔

Screenshot_20221114-193447_Google.jpg

Screenshot_20221114-193610_Google.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Ok, wpisuje cię do zeszytu z dłużnikami

Tak mi się przypomniało....

Gdzieś ostatnio włamali się do sklepu spożywczego.I co ukradli???🤭🤭

.....zeszyt z dłużnikami 😀🤦

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v