Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Ło i wróciłem z gości. Czemu nikt mi dziś życzeń nie złożył? 

Wszystkiego dobrego

Opublikowano

Jest sens jeszcze kosić trawe na sianokiszonke? Czekałem miesiac na usługe i w tym tygodniu zadzwonił ze moze po niedzieli da rade ale nie pytanie czy ta trawa sie zakisi? Trawa z drugiego pokosu i nie bardzo ją tak zostawiać na zime co sądzicie? 

Opublikowano

Się dołączam wszystkiego naj 

17 minut temu, konteno napisał:

większym jechać bo może się okazać że w rzeczywistości trzeba będzie na pół baniaka jechać 

Co dwóch ha nie ma chyba jednak będzie 

• Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Imieniny?masz na imie brykcjusz czy arkady?🤔 a moze urodziny? jakby nie bylo to wszystkiego dobrego.

• Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Dziękuję 

Na a skąd mogłem wiedzieć.Wszystkiego najlepszego.

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

koniecznie z kabiną ? do czego to ma być ? solaris albo lambo R1 tez równie drogo wychodzi? fiacika małego starego może warto szukać albo starszego sadownika sprzed ćwierć dekady 

Kabina musi być 

R1 za mały 

Traktor musi być taki co to siuntkę w cięższej robocie zastąpi, a jednocześnie będzie nim można w warzywa wjechać

Czyli coś wielkości siuntki, trochę mocniejsze 

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Ft gabarytowo nie jest to coś wielkiego 

Ale w warzywka nie wjedzie 

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

No to najlepszego, oby się darzyło, w łóżku dobrze było, długopis był zawsze w stanie spełnić zadanie🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Imieniny?masz na imie brykcjusz czy arkady?🤔 a moze urodziny? jakby nie bylo to wszystkiego dobrego.

VI Światowy Dzień Ubogich obchodzony w Kościele katolickim 13 listopada będzie przeżywany pod hasłem "Chrystus dla was stał się ubogim". W wielu diecezjach zorganizowano spotkania dla osób doświadczających różnych form ubóstwa i wykluczenia.

• Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

VI Światowy Dzień Ubogich obchodzony w Kościele katolickim 13 listopada będzie przeżywany pod hasłem "Chrystus dla was stał się ubogim". W wielu diecezjach zorganizowano spotkania dla osób doświadczających różnych form ubóstwa i wykluczenia.

🤦‍♂️

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

No to jak nic Twoje święto.

Jesteś wręcz ubóstwiany i nie wykluczone że na jaki panteon się dostaniesz😜

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Kabina musi być 

R1 za mały 

Traktor musi być taki co to siuntkę w cięższej robocie zastąpi, a jednocześnie będzie nim można w warzywa wjechać

Ale w warzywka nie wjedzie 

Czyli nie musi to być sadownik a coś na wąskim kole. Jak będziecie się poruszać w niskim budżecie to coś podrzucę

3 minuty temu, konteno napisał:

IMG_20221112_102909.jpg

U nas nazywają to Jaśniepańskie

• Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

właśnie ma ale sugerują coś większego zawieszanego do 5314 , belka na 12m to rzeczywiście na +

Pytanie za 100 punktów ile potrzebujesz cieczy na ha 

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

a siuntka wasza ma kabine? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v